Arkadaşlar bizim okulun web sitesi yönetim paneline giriş yapamıyoruz. ilsis(mebbis) kullanıcı adı ve şifresi kullanıyoruz. kullanıcı adı ve şifre yanlış demiyor ama giriş de yapmıyor malesef. ilsis(mebbis) şifresini değiştirdik yine de olmadı. Acaba okulun web sitesi yönetim panelinin kullanılması için aktifleştirilmesi felan mı gerekiyor. Yönetici panelinin aktifleştirilmesi için veya sıfırlanıp tekrar kullanılabilmesi için ne yapılmalı
cevaplar için teşekkürler. Sorunu çözdüm nasıl oldu anlamadım ama okulda giriş yapamıyordum. bir ara evden de giriş yapamadım ama şimdi girdim. en kısa sürede siteyi yayınlayacağım.
Arkadaşlar yönetim paneline giremiyorum. Sorun genel mi bende mi acaba? Kullanıcı adı ve şifre hatası vermiyor. Beyaz boş bir sayfa açılıyor. Konuyla ilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Bu forumu gezen kullanıcılar: atungad ve 4 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.