Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 38 mesaj ] Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
  Re: istanbulda anadolu lisesine atanıp kararnamesi gelen var mı?
Mesaj 15 Mar 2010, 15:46 
Site Gezgini
Site Gezgini

arkadaşlar benim kararnamem hala gelmemiş.ilçeye gittim bugün ilden daha gelmedi dediler. nasıl iştir bu anlamadım diğer ilçelerdeki arkadaşlar görevlerine başlamışlar.ben debir an evvel gelse de göreve başlasam diyorum. gelmeyen arkadaş var mı hala

Başa Dön

Mesaj 15 Mar 2010, 20:26 
Yeni Üye
Yeni Üye

Benim de istanbul benim de kararnamemden ses yok, anlamadım gitti nasıl oluyor bu işler...

Başa Dön

Mesaj 15 Mar 2010, 21:44 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar Cuma günü İle gittim ayın 8 inde yolladık hocam ne yapıyor ilçeniz dediler. ilçeme gittim her yere baktılar bir sube müdürünün masasından çıktı kayda bile girmeden gitmiş beyfendinin masasına? sonra bugun lazım bana dedim elden takip edip cuma 1 saate elime aldım kararnamemi ve okula verdim. yarında ilçemle ilişiğimi kesip yeni okulumda başlayacağım. bu arada suan fatih ilçesindeyim işler siz takip etmezseniz işlemiyor bazen. yerinize birilerini getirmek istiyorlarsa kararnamenizi biraz bekletiyorlar :) bana aynen boyle soylendi "hocam 4-5 gün okuldan ayrılmayın yerinize arkadaş o zaman müsait olacak diye".

Başa Dön

Mesaj 16 Mar 2010, 00:02 
Site Gezgini
Site Gezgini

arkadaşlar ben sordum ileçye mesleklerin kararnamesi gelmedi dediler böyle birşey söz konusu mu???

Başa Dön

Mesaj 16 Mar 2010, 00:42 
Site Gezgini
Site Gezgini

Bu başlıktaki eski postlarımı okuduysanız bu durumda olan herkese neredeyse yalvarmış il mem teknik atamanın telefonunu dahi vermiştim. (Hatta daha sonrasında eğitim öğretimden sorumlu vali yardımcısına mail dahi attım.) Sanıyorum bir tek filyas hocam konuyla ilgilendi ve ili aradı işin peşine düştü. Bu süreçte birbirimize destek olmak şöyle dursun yine bu başlıkta açık açık branşımın bilişim olmasını ve hatta göreve başlayıp yeni okulumun öğretmenler odasından yazdığımı söylememe rağmen, birkaç arkadaş zahmet edip bir iki yukarıdaki postu dahi okumayıp "başlayan arkadaş var mı?", "başlayan arkadaşların branşı bilişim mi?" gibi postlar yazdı. Kusura bakmayın ama bu konu ile siz ne kadar ilgilendiyseniz eleştirdiğiniz ilçeler de o kadar ilgilendiler.

Şimdi bakıyorum da iyiki 9 martta sabah 7:40 dan itibaren mesleki teknik atamanın kapısında memurların gelmesini beklemiş ve her iki ilçeye gitmesi gereken kararnamemi de elden alıp işimi kendim takip etmiş ve yine aynı gün yani 9 martta yeni okuluma başlamışım.

Neyse son olarak ben şahidim, ben kararnamemi il mem den elden aldıktan sonra diğer tüm kararnameler ilçe kuryelerine teslim edilmek üzere odadan çıktı. Bundan sonraki muhataplarınız ilçe memler. Hepinize hayırlı olsun.

Başa Dön

Mesaj 16 Mar 2010, 01:33 
Site Gezgini
Site Gezgini

açıklamanız için teşekkür ederim technick hocam. hocam hangi ilçede görev yapıyordunuz. örnek olması açıısndan sordum. bugün gittim ilçeye ilden gelmedi dediler.söyledikleri meslekçilerinkiler daha gelmemiş diğer anadolu lise kararnameleri gelmiş nasıl bir iş anlamadım. yarın sabahtan gelmezse öğleden sonra gider ile kendim ilgilenirim.

Başa Dön

Mesaj 16 Mar 2010, 09:34 
Site Gezgini
Site Gezgini

kararname bekleyen ve meslekçi arakadaşlar var mı? benimkinden hala ses yok bugün öğlene kadar gelmezse ile gidip bizzat kendim ilgileneceğim

Başa Dön

Mesaj 18 Mar 2010, 02:09 
Site Gezgini
Site Gezgini

computerteacher yazdı:
açıklamanız için teşekkür ederim technick hocam. hocam hangi ilçede görev yapıyordunuz. örnek olması açıısndan sordum. bugün gittim ilçeye ilden gelmedi dediler.söyledikleri meslekçilerinkiler daha gelmemiş diğer anadolu lise kararnameleri gelmiş nasıl bir iş anlamadım. yarın sabahtan gelmezse öğleden sonra gider ile kendim ilgilenirim.

Sarıyerde idim Beşiktaşa geçtim. Şimdi müdür yardımcısı olarak yeniden Sarıyere döneceğim. Yine kararname bekleme süreci başlayacak.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 38 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: deephunter ve 7 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul