mrb arkadaşlar, şu an meb de çalışmıyorum ama sormak istediğim bir soru var. meb de eş durumu tayinleri ocak ve haziranda olmak üzere sadece iki kez mi yapılıyor?
eş durumu atamaları yaz döneminde haziran, temmuz, ağustos aylarında olur diyor klavuzda. bazen bu ayların üçünde birden bazen sadece tek bi ayda oluyormuş. yani ne zaman olacağı herzaman kesin değil. bende bekliyorum kesin bi tarihin açıklanmasını.
Merhaba bu yaz ben de eş durumu tayini isteyeceklerdenim ama henüz nikahımızı kıymadık ve temmuzda düğünün içinde nikahımız kıyılsın istiyorum acaba bu nikah işini temmuza bırakmak atama dönemini kaçırmama sebep olabilir mi şimdiye kadar ıl dışı özür grubu atamaları hep ağustosta olmuş haziran olma durumu yoktur diye düşünüyorum bu konuda tecrübesi olan var mı acaba?
Bu forumu gezen kullanıcılar: deephunter ve 7 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.