İzmir'de ilişik kesme işlemlerini dönem sonuna bıraktı, çalışmakta olduğunuz okulun müdürü öğretmene ihtiyacım var diye yazı yazarsa ilçeye, dönem sonuna kadar eski okulunuzda devam edebiliyorsunuz.
Kayıt: 02 Oca 2008, 18:03 Mesajlar: 57 Konum: İstanbul/Bakırköy
Ben ilişiğimi yarın kseiyorum, İstanbul'danım hem Anadolu Lisesi sınavını hemde müdür yardımcılığı sınavını kazandım şu an ben İzmir'de olsam benim ilişiğimide kesmezlermiydi acaba,04/03/2010 da İstanbul da müdür yardımcılığı atamaları başladı. Benim Anadolu lisesinde müdür yardımcısı olabilmem için Kadromun Anadolu lisesine geçmesi gerekiyor. İzmir'de müdür yardımcılığı atamaları mayıs sonuna ertelenmemişse, o İzmir milli eğitim müdürü kensine haritada yer beğenir. Başına öyle bir iş alır.
İzmir'de ilişik kesme işlemlerini dönem sonuna bıraktı, çalışmakta olduğunuz okulun müdürü öğretmene ihtiyacım var diye yazı yazarsa ilçeye, dönem sonuna kadar eski okulunuzda devam edebiliyorsunuz.
Peki il dışı atamada anadolu lisesine isteyebilecekmiyiz bu durumda hocam?
Peki il dışı atamada anadolu lisesine isteyebilecekmiyiz bu durumda hocam?
Güncel. Aynı soru benim içinde geçerli.
_________________ "Gülmek için mutlu olmayı bekleme,
Belkide mutluluk gülüşünde saklıdır."
KAHRAMANMARAS - TÜRKOĞLU /Türkoğlu Anadolu Lisesi atamam çıktı 1. göreve nezaman başlıyacağız. 2. okulda 16 saat bilgisayar dersi var. dersi bir felsefe öğretmeni formatör olarak veriyor. benim durum ne olacak 3. il mem dekiler eğitim öğretimi aksatmamak için dönem sonunu beklemeyi düşünüyolar. mayıs ataması için girdim bu işe bu kadar emek ne olacak?(böyle bişey yapabilirlermi? valiliğin böyle bir hakkı olduğunu duymuştum) 4. ben merkezdeyim kendi okulumuza görevlendirme yapabilirmiyiz. 5. bizim formatörlükler ne olcak?
daha bi dünya sorun biraz beyin fırtınası yapıp bunları bi düşünelim bence sora bileceğimiz yer varsa bi yardımcı olabilirmisiniz. atanan aradaşlara hayırlı olsun atanamayan arkadaşlar üzülmesin 2008 sınavıyla 3 kere atadılar mutlaka yine atarlar diye düşünüyorum
Bende mersindeyim. 1. Göreve size kararnameniz size tebliğ edildiği tarihten sonra 15 gün içinde başlamalısınız. Burada insanlara iki seçenek sunuldu. İsteyen hemen başlayabilir, isteyen okulların tatile girmesini müteakip başlayabilir dendi kararnamelerinde. 2. Dersleri formatör öğretmenden alıp size vermeleri gerekir. 21 saate kadar seve seve gireceksiniz. (Kendindem örnek verebilirim). Formatör derse girmeden devam edecektir. 3. Evet ildekilerin böyle bir tasarrufu olabilir. Ama yakışanı madde 1 de bahsettiğim gibi olmalıydı. 4. Zorlarsan ve milli eğitimde seviliyorsan olabilir. Ama görevlendirmeleri atandığınız okuldaki işleyişi bozmamak adına çok sevmezler ve yapmazlar. 5. Formatörlüğünüz ilişiğinizi kesip diğer okuldaki görevinize başladığınız gün biter. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada memleketimdesiniz.
istanbuldanım. kararnamem bu gün geldi. ayrı yeten bir yazı daha geldi. Yazıda il içi yerdeğiştirmelerin dönem sonu yapılması gerektiği belirtiliyor. İlçeye sordum bizi kapsıyo mu diye. Kapsıyo dediler. Müdür de zaten bırakmak istemiyo. Mantıklı düşününce dönem sonu bırakmak daha avantajlı gibi görünüyo.(maddi olarak) Bu durum da olan arkadaşlar var mı?
bende istanbuldanim, kararnamem geldi, aslinda ben haziran ortasina kadar kalma taraftariyim cünkü 1.siniflari okutuyorum su anda ama müdürümüze söyledigim halde öbür okuldan aradiklarini ve 15 inde ilisigimi keseceklerini söylediler
Bu forumu gezen kullanıcılar: deephunter ve 7 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.