Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    25 Hzr 2008, 14:17Alıntıyla Cevap Gönder

En son skydive707 tarafından 13 Ksm 2008, 13:12 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
olcaybilgen
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    25 Hzr 2008, 14:26Alıntıyla Cevap Gönder

sizde de yazın görevlendirme yok eylül ayından itibaren görevlendirme
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    25 Hzr 2008, 14:35Alıntıyla Cevap Gönder

olcaybilgen yazmış:
sizde de yazın görevlendirme yok eylül ayından itibaren görevlendirme

evet hocam haklısın
Zaten bende başvurular başladı dedim. Confused Exclamation
tunsel
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    25 Hzr 2008, 15:10Alıntıyla Cevap Gönder

nedense benim yine hiç ümidim yook Smile yine başvurup bekleyeceğiz Smile sonra yine siz yook diyecekler.. maksat bekleme sürecinde adrenalin olsun hesabı
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    25 Hzr 2008, 16:32Alıntıyla Cevap Gönder

tunsel hocam bu sefer olabilir. ama ildeki komisyon okulların ve ilçelerin görüşünü alacak herhalde.
tunsel
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    25 Hzr 2008, 16:43Alıntıyla Cevap Gönder

eyvah ebfo hocam Smile o zaman daha da imkansız benim için desenize. müdürüm başını verir ama benim formatörlüğe izin vermez Smile ama azimliyim yine vericem dilekçe
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    25 Hzr 2008, 18:32Alıntıyla Cevap Gönder

Banada bu sefer banada olacak gibi geliyor.
Tek istediğim biraz erken açıklanması sonuçların olsada olmasada...
hkyyy
Yeni Üye
Yeni Üye

BAŞVURU TARİHİ    27 Hzr 2008, 15:22Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar manisadaki formatörlük başvuruları ne zaman son bulacak.
Bir de ben kadromun bulunduğu okulda formatör olmak istemiyorum.olabilir mi.
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    28 Hzr 2008, 23:47Alıntıyla Cevap Gönder

28 Temmuzda son başvuru. Ayrıca Ağustos ortası gibi belli olur sanırım sonuçlar. Umarım hepimiz görevlendiriliriz.
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: BAŞVURU TARİHİ    01 Tem 2008, 20:15Alıntıyla Cevap Gönder

başvurular başladı

En son skydive707 tarafından 13 Ksm 2008, 13:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    01 Tem 2008, 20:22Alıntıyla Cevap Gönder

"26 haziranda telefon zinciri geldi, başvuru o gün başladı bitti " dediler ilçe milli eğitimden, 27 haziran cuma günü. Süre bitti ama sen yine de başvur dediler, başvurdum.
Sitede 27 temmuzda son diye gözükiyor başvuru, nasıl iş anlamadım ben. Mad
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    02 Tem 2008, 9:33Alıntıyla Cevap Gönder

sitedeki doğru .
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

page generation = 0.14092 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması