Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    09 Eyl 2008, 21:52Alıntıyla Cevap Gönder

Hugo4545 Hocam;
Bu bizi etkilemiyor olabilir. Çünkü her türlü "yerdeğiştirme işlemleri" diyor bizim görevlendirmeler yer değiştirme yok. Yazıyı yorumlamak gerçekten zor...
denizlerb
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    11 Eyl 2008, 17:46Alıntıyla Cevap Gönder

hala bi gelişme yokmu arkadaslar
mitmeb
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    13 Eyl 2008, 10:37Alıntıyla Cevap Gönder

Manisa İlinde Bilgisayar Formatörlüğüne Başvuran Arkadaşlar;

Cuma Günü ( Dün) Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünü arayarak konu hakkında bilgi aldım, İlk atama ve orta atama ile birlikte P.tesi günü toplantı yapılacakmış, Ömer Şenay hocam norm kadro fazlası öğretmenlerin görevlendirileceğini ve branş öğretmenlerinde sıkıntı olduğunu ( Görevlendirma yapılmayacağını söyledi), ayrıca ekleyerek orta atama ile görüşüleceğini söyledi. Daha Sonra Orta atamaya bakan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Müşahit SUDAN hocam ile görüşme şansı yakaladım, Kendisi aynen şunu söyledi, Konuya Ömer Şenay beyin baktığını ve Bilgisayar Öğretmenlerine OKEY'İ verdiklerini söyledi, bir sıkıntı olmadığını söyledi.

Benim Kafam Karıştı...
denizlerb
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    14 Eyl 2008, 17:45Alıntıyla Cevap Gönder

yani hocam norm fazlası olanlar ve bilgisayarcılar mı görevlendirilecek?
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    14 Eyl 2008, 23:16Alıntıyla Cevap Gönder

mitmeb yazmış:
Manisa İlinde Bilgisayar Formatörlüğüne Başvuran Arkadaşlar;

Cuma Günü ( Dün) Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünü arayarak konu hakkında bilgi aldım, İlk atama ve orta atama ile birlikte P.tesi günü toplantı yapılacakmış, Ömer Şenay hocam norm kadro fazlası öğretmenlerin görevlendirileceğini ve branş öğretmenlerinde sıkıntı olduğunu ( Görevlendirma yapılmayacağını söyledi), ayrıca ekleyerek orta atama ile görüşüleceğini söyledi. Daha Sonra Orta atamaya bakan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Müşahit SUDAN hocam ile görüşme şansı yakaladım, Kendisi aynen şunu söyledi, Konuya Ömer Şenay beyin baktığını ve Bilgisayar Öğretmenlerine OKEY'İ verdiklerini söyledi, bir sıkıntı olmadığını söyledi.

Benim Kafam Karıştı...

Hocam çok sağ ol ya...
Manisa merkezde arkadaşlarımızın olması ve sonuç her ne olursa olsun bilgi alabilmek çok güzel...
Çok teşekkürler...
mitmeb
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    16 Eyl 2008, 8:24Alıntıyla Cevap Gönder

Rica Ederim Hocam.
denizlerb
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    17 Eyl 2008, 10:58Alıntıyla Cevap Gönder

bi haber varmı arkadaslar?
Meryem Şemşit
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    21 Eyl 2008, 21:29Alıntıyla Cevap Gönder

Haber yok.
Unutulduk ne acı,
hepsi bana yabancı,
unutulduk ne acı Very Happy
mitmeb
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    22 Eyl 2008, 9:47Alıntıyla Cevap Gönder

Görevlendirmeler yapılamacak arkadaşlar, Manisa Milli Eğitim Müdürü çok sıcak yaklaşıyordu Bilgisayar sınıflarına ve göevlendirmelere, ancak hepsi havada kaldı, Şube Müdür Ömer Şenay görevlendirme konusunda olumsuz bakıyormuş, Müdür Yardımcısı Müşahit Sudan ise tokmak bende ama kararı Ömer Şenay veriyor dedi, herkes birbirine topu atıyor, BEnim anlamadığım Milli Eğitim Müdürümüz istekli ise şube müdürü nasıl oluyorda, görevlendirmeleri yapmıyor?
Yoksa Danışıklı Döğüşmü?

Birde Manisa ve Eskişehir birbirleriyle karşılaştırılıyoruz, Neden Manisa'nın eğitim durumu Eskişehir'in gerisinde?

Cevap ve sonuç sizlere kalmış!
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    22 Eyl 2008, 21:16Alıntıyla Cevap Gönder

Fiyasko fiyasko fiyasko...
hugo4545
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    22 Eyl 2008, 21:57Alıntıyla Cevap Gönder

1 ekim itibari ile görevlendirilirsiniz gibime geliyor arkadaşlar.geçen yıl da aynı tarihde olmustu.
denizlerb
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    23 Eyl 2008, 12:17Alıntıyla Cevap Gönder

görevlendirme neden yapılsınki? nasıl olsa biz hem derslere gireriz hemde amele gibi okulun bozulan bilgisayarlarına bakarız. Exclamation
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları

page generation = 3.15266 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması