|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
skydive707
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 09 Eyl 2008, 21:52 | |
| Hugo4545 Hocam;
Bu bizi etkilemiyor olabilir. Çünkü her türlü "yerdeğiştirme işlemleri" diyor bizim görevlendirmeler yer değiştirme yok. Yazıyı yorumlamak gerçekten zor... | |
|
|
 |
denizlerb
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 11 Eyl 2008, 17:46 | |
| | hala bi gelişme yokmu arkadaslar | |
|
|
 |
mitmeb
Yeni Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 13 Eyl 2008, 10:37 | |
| Manisa İlinde Bilgisayar Formatörlüğüne Başvuran Arkadaşlar;
Cuma Günü ( Dün) Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünü arayarak konu hakkında bilgi aldım, İlk atama ve orta atama ile birlikte P.tesi günü toplantı yapılacakmış, Ömer Şenay hocam norm kadro fazlası öğretmenlerin görevlendirileceğini ve branş öğretmenlerinde sıkıntı olduğunu ( Görevlendirma yapılmayacağını söyledi), ayrıca ekleyerek orta atama ile görüşüleceğini söyledi. Daha Sonra Orta atamaya bakan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Müşahit SUDAN hocam ile görüşme şansı yakaladım, Kendisi aynen şunu söyledi, Konuya Ömer Şenay beyin baktığını ve Bilgisayar Öğretmenlerine OKEY'İ verdiklerini söyledi, bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Benim Kafam Karıştı... | |
|
|
 |
denizlerb
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 14 Eyl 2008, 17:45 | |
| | yani hocam norm fazlası olanlar ve bilgisayarcılar mı görevlendirilecek? | |
|
|
 |
skydive707
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 14 Eyl 2008, 23:16 | |
|
 |
 |
Manisa İlinde Bilgisayar Formatörlüğüne Başvuran Arkadaşlar;
Cuma Günü ( Dün) Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünü arayarak konu hakkında bilgi aldım, İlk atama ve orta atama ile birlikte P.tesi günü toplantı yapılacakmış, Ömer Şenay hocam norm kadro fazlası öğretmenlerin görevlendirileceğini ve branş öğretmenlerinde sıkıntı olduğunu ( Görevlendirma yapılmayacağını söyledi), ayrıca ekleyerek orta atama ile görüşüleceğini söyledi. Daha Sonra Orta atamaya bakan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Müşahit SUDAN hocam ile görüşme şansı yakaladım, Kendisi aynen şunu söyledi, Konuya Ömer Şenay beyin baktığını ve Bilgisayar Öğretmenlerine OKEY'İ verdiklerini söyledi, bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Benim Kafam Karıştı... |
Hocam çok sağ ol ya...
Manisa merkezde arkadaşlarımızın olması ve sonuç her ne olursa olsun bilgi alabilmek çok güzel...
Çok teşekkürler... | |
|
|
 |
mitmeb
Yeni Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 16 Eyl 2008, 8:24 | |
| | Rica Ederim Hocam. | |
|
|
 |
denizlerb
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 17 Eyl 2008, 10:58 | |
| | bi haber varmı arkadaslar? | |
|
|
 |
Meryem Şemşit
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 21 Eyl 2008, 21:29 | |
| Haber yok.
Unutulduk ne acı,
hepsi bana yabancı,
unutulduk ne acı  | |
|
|
 |
mitmeb
Yeni Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 22 Eyl 2008, 9:47 | |
| Görevlendirmeler yapılamacak arkadaşlar, Manisa Milli Eğitim Müdürü çok sıcak yaklaşıyordu Bilgisayar sınıflarına ve göevlendirmelere, ancak hepsi havada kaldı, Şube Müdür Ömer Şenay görevlendirme konusunda olumsuz bakıyormuş, Müdür Yardımcısı Müşahit Sudan ise tokmak bende ama kararı Ömer Şenay veriyor dedi, herkes birbirine topu atıyor, BEnim anlamadığım Milli Eğitim Müdürümüz istekli ise şube müdürü nasıl oluyorda, görevlendirmeleri yapmıyor?
Yoksa Danışıklı Döğüşmü?
Birde Manisa ve Eskişehir birbirleriyle karşılaştırılıyoruz, Neden Manisa'nın eğitim durumu Eskişehir'in gerisinde?
Cevap ve sonuç sizlere kalmış! | |
|
|
 |
skydive707
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 22 Eyl 2008, 21:16 | |
| | Fiyasko fiyasko fiyasko... | |
|
|
 |
hugo4545
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 22 Eyl 2008, 21:57 | |
| | 1 ekim itibari ile görevlendirilirsiniz gibime geliyor arkadaşlar.geçen yıl da aynı tarihde olmustu. | |
|
|
 |
denizlerb
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 23 Eyl 2008, 12:17 | |
| görevlendirme neden yapılsınki? nasıl olsa biz hem derslere gireriz hemde amele gibi okulun bozulan bilgisayarlarına bakarız.  | |
|
|
 |
|
|