|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
skydive707
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 28 Ağu 2008, 9:53 | |
| Arkadaşlar İlgili İl koordinatörüne konuyu dün sordu cevap" eylülün 1 ine kadar yapılacağını söyledier" şeklinde. Benim bu görevlendirmelerden umudum var. En azından milli eğitim müdürümüz yeni ve bu konularda biraz hassas kararlar verebileceğini düşünüyorum.
Cemal hocam formatörlüğü bıkrakmışsınız hayırlı olsun  | |
|
|
 |
denizlerb
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 01 Eyl 2008, 14:24 | |
| | 1 eylül oldu ama hala bi gelişme yok sanırım. | |
|
|
 |
skydive707
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 02 Eyl 2008, 17:54 | |
| Arkadaşlar İl Milli Eğitim Müdürümüzün Akhisarda Bugün toplantısı vardı müdürlerle. Konu bir noktada formatörlükten açılmış.
(Arkadaşın söylediklerini söylüyorum)
Kendisine "formatör verirsek diğer dersler boş kalacak derslere girecek öğretmene ihtiyaçımız var" şekilde (muhtemelen şube müdürleri) diyorlarmış. kendisinin yorumu şu şekilde "o zaman hiç formatör öğretmen olmayacak mı? diğer öğretmenler derslerini bilişimin teknolojileri sınıflarında işleseler daha iyi olmaz mı?" şeklindeymiş.
Yani yeni müdürümüz bu işlere sıcak bakıyor gibi... | |
|
|
 |
denizlerb
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 03 Eyl 2008, 10:08 | |
| | yeni müdürümüz duyarlı davranmış. | |
|
|
 |
okur_musun
Seçkin Üye

| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 05 Eyl 2008, 0:35 | |
| | evet duyarlı davranmış da bir an önce açıklansa artık ayın 5 i oldu. | |
|
|
 |
eda_y
Yeni Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 05 Eyl 2008, 23:28 | |
|
 |
 |
Nasıl bir durum va manisada anlamış değilim. Ne demek norm fazlası öğretmenler görevlendirecek , bilişimciler norm fazlası değilse görevlendirilmez falan. 6 10 saat derse girdikten sonra , başka da ders yoksa , bilişim öğretmeni formatör yapmamak uygulaması nasıl yani. Anlam verebilmek mümkün mü ?  |
Yönetmelikte zaten norm fazlası diye bir iabre yok bildiğim kadarıyla. Bütün iller formatörlüğe önem veriyor görevlkendirme için çaba gösteriyor ama Manisa ayrı bir dünya gerçekten. Hem zaten 2. kademede ders sayıları 1er saat ve artık medya okur yazarlığı diye bir ders te geldi. Derslerin boş geçme gibi bir durumu da yok. Bilgisayar öğretmenleri olarak gün geçtikçe sayılarımız artmasına rağmen hala norm fazlası diye bir bahane atıyorlar ortaya. | |
|
|
 |
skydive707
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 06 Eyl 2008, 20:52 | |
|
 |
 |
 |
 |
Nasıl bir durum va manisada anlamış değilim. Ne demek norm fazlası öğretmenler görevlendirecek , bilişimciler norm fazlası değilse görevlendirilmez falan. 6 10 saat derse girdikten sonra , başka da ders yoksa , bilişim öğretmeni formatör yapmamak uygulaması nasıl yani. Anlam verebilmek mümkün mü ?  |
Yönetmelikte zaten norm fazlası diye bir iabre yok bildiğim kadarıyla. Bütün iller formatörlüğe önem veriyor görevlkendirme için çaba gösteriyor ama Manisa ayrı bir dünya gerçekten. Hem zaten 2. kademede ders sayıları 1er saat ve artık medya okur yazarlığı diye bir ders te geldi. Derslerin boş geçme gibi bir durumu da yok. Bilgisayar öğretmenleri olarak gün geçtikçe sayılarımız artmasına rağmen hala norm fazlası diye bir bahane atıyorlar ortaya. |
Hocam söylediklerine katılıyorum ama Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinini norm fazlası olamayacaklarına inanmiyorum. Çünkü bahsettiğin Medya Okur yazarlığı dersine Bilişim teknolojileri öğretmenleri giremezler. Medya okur yazarlığı dersi sosyal bilgiler öğretmenlerinin girebilecekleri dersler arasındadır.(http://ttkb.meb.gov.tr/menu/119.htm ek çizelge) | |
|
|
 |
icilbati
Yeni Üye

|
| SALİHLİ İLÇESİ DE AYNI TARİHLERDE Mİ ATAMA YAPAR? 07 Eyl 2008, 15:45 | |
| | bEN SALİHLİ İLÇESİNDEYİM VE FORMATÖR OLMAK İSTİYORUM 6 SAAT EKDERS VAR. AMA BU KIL ADAMLAR ATAMA YAPMIYOMUŞ FORMATÖRLERE YAZIKLAR OLSUN BU ZİHNİYETE | |
|
|
 |
kazasker
Site Gezgini

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 07 Eyl 2008, 16:50 | |
| İşleyişten, atamalardan, yapılan 6 aylık görevlendirmelerden memnun kalmadım. Okul idaresinin tavrından ve bilişimden uzak insanların keyfi uygulamalarından nefret ettim ve sadece 1 yıl yaptığım bilgisayar formatörlüğü görevini bu dönem istemeyerek başvuru yapmadım, sınıfıma döndüm.
Yaşasın ne yapması gerektiği belli olan öğretmenlik anlayışı.. | |
|
|
 |
denizlerb
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 07 Eyl 2008, 21:27 | |
| | mersinde 152 kişi görevlendirilmiş manisa pek gerekli görmüyor formatörü | |
|
|
 |
Meryem Şemşit
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 09 Eyl 2008, 20:53 | |
| | Bİ haber yokmu hala? | |
|
|
 |
hugo4545
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları 09 Eyl 2008, 21:02 | |
| Arkadaşlar boşuna beklemeyin. 8 eylülden sömestr tatiline kadar yapılan ve yapılacak olan her türlü atama ve GÖREVLENDİRMELER durdurulmuştur. formatörlükler de bu genelgeye dahil. yazıyı inceleyelim.
http://personel.meb.gov.tr/upload/Atamaların%20Durdurulması.pdf | |
|
|
 |
|
|