Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
wswswq
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    29 Ağu 2008, 20:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ilçe meb sitelerini gezerken, http://salihli.meb.gov.tr de karşıma benim şaşırdığım bir duyuru gördüm. İlçe deki tüm meb personelinin maaş bordrosu herkesin indirebileceği şekilde siteye yüklenmiş, allahtan salihli de çalışmıyorum!!
bence skandal bir olay umarım yasal izinleri vardır.
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    29 Ağu 2008, 20:29Alıntıyla Cevap Gönder

hocam 1-2 site bunu yapıyor bende gördüm fakat , maliye ek dersleri internet üzerinden istiyor her okullun şifresi olacak sanırım yakında bizde bordroları internet üzerinden görebilecez...
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    29 Ağu 2008, 20:34Alıntıyla Cevap Gönder

yok arkadaşım hiç bir sakıncası yok ordakii bilgilerle birşey yapabiliyorsan sana döküm vereyim benimkide dahil yap yapabildğini hiç bir şeye yaramaz.
wswswq
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    29 Ağu 2008, 20:39Alıntıyla Cevap Gönder

ya bence maaş kişiye özel bir bilgidir, öğrencilerinizin görmesini istermisiniz...
forsahalil
Aktif Üye
Aktif Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    29 Ağu 2008, 21:28Alıntıyla Cevap Gönder

wswswq yazmış:
ya bence maaş kişiye özel bir bilgidir, öğrencilerinizin görmesini istermisiniz...

aynen katılıyorum +1
deli_divane
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    29 Ağu 2008, 21:40Alıntıyla Cevap Gönder

wswswq yazmış:

hiç istemem ...
tamram
Süper Üye
Süper Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    29 Ağu 2008, 21:40Alıntıyla Cevap Gönder

üç aşağı beş yukarı herkes aynı maaş alıyor.. ve en az altı ayda bir her yerde çarşaf çarşaf yazılıyor herkesin maaşı zamlandı(!!) diye.. o yüzden yayınlansın bence herkes görsün.. görsün de http://www.sabah.com.tr/2008/07/09/haber,702B97C300BD49A9929EACF51360C8BF.html linkinde görüldüğü gibi yeni başlayan bir öğretmenin ne maaş aldığını görsün Exclamation bir bordroya baksın bir de gazete haberine , acaba hangisi doğru Laughing
iron_roof
Yeni Üye
Yeni Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    29 Ağu 2008, 21:53Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar maaş gerçekten kişiye özel bilgidir. Kamuoyuda maaşımızın yüksek olduğu düşüncesinde iken pek uygun bir iş olmadığını düşünüyorum.
serhan0707
Yeni Üye
Yeni Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    29 Ağu 2008, 22:28Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ne yi saklıyoruzki. Herkeste ilsis yönetim şifresi geziyor,istediği kişinin tcno,puanı herşeyi belli.Bizi bu hallere getirenler utansın, eğitim mi? Ay sonunu nasıl getirecez diye düşünüyoz. alkis
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    29 Ağu 2008, 23:16Alıntıyla Cevap Gönder

bencede çalışanlara şifre verilip herkes kendi bordrosunu görsün yani bir öğrencinin görmesi gerçekten hoş değil.
gececi
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    30 Ağu 2008, 0:38Alıntıyla Cevap Gönder

Maaşlardan önce ekdersler net üzerinden görülebilecek. Okul müdürlüklerince internet ortamında girilen ekders bilgileri, maliyenin sistemi üzerinden mal müdürlüklerine aktarılacak...
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?    30 Ağu 2008, 1:57Alıntıyla Cevap Gönder

Manisa milli eğitim konusunda şaşırmıyorum artık. Anlamak mümkün değil...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Maaş Bordronuzu Tüm Dünyanın Görmesini istermisiniz?

page generation = 0.41851 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması