Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Liseler Uygulama ve Materyaller

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 10:59Alıntıyla Cevap Gönder

liseye tayin istedim. hep ilköğretimde çalıştım. lisede öğrencilerimize en iyi hitap şekli nedir sizce?
nakzonakzo
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 11:01Alıntıyla Cevap Gönder

ben gençler diyorum, adını bildiklerime de adıyla hitap ediyorum.
tehabatu
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 11:04Alıntıyla Cevap Gönder

bende genelde arkadaşlar derim yeri geldikçe oğlum kızımda diyorum yaşım gençte olsa . buda gerekli mesafe koyuyo ilk başta garip geliyo ama sonra iki tarafta alışıyo
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar kelimesi öğrencilerle aradaki hiç mesafe bırakmıyogibi geli,yo bana
tehabatu
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 11:11Alıntıyla Cevap Gönder

nese1982 hocam mesafeyi olaylar karşısında öğrencilerle olan diyalog belirliyo zamanla öğretmenin duruşu ile. ben zaten ilk girdiğim sınıfa ilk 1 2 y baya mesafeli sert duruyorum sonra tanyınca herşey rayına oturuyo lisede bu şart bence
kondansatör
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

gençler..... +1
efla_09
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 11:48Alıntıyla Cevap Gönder

tehabatu yazmış:
bende genelde arkadaşlar derim yeri geldikçe oğlum kızımda diyorum yaşım gençte olsa . buda gerekli mesafe koyuyo ilk başta garip geliyo ama sonra iki tarafta alışıyo

kesinlikle ben de öyle yaptım özellikle bayan hocalar bu sekilde hitap ederse çok yararını görür +1
sariyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 11:49Alıntıyla Cevap Gönder

en ideali gençler demek,ama ders esnasında arkadaşlar da deniyor bazen
hyrmen
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 11:51Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar

Kızım
Oğlum
{Yakışıklı
Güzelim}

Diğer Tavsiyeler:
Keskin kurallar koy... Sınırlarını öğrencilerin bilsinler. Belli zamanlarda taşkınlıklar yaparlar onların önüne biraz hazır cevaplılıkla geçmen gerekir. Pek fazla öğrencilerin bulunduğu yerlerde bulunma ve gizem kazan. En iyi öğrencinle bile soğuk ol. Gelirlerse en fazla bir çay iç ve pek hayat tavsiyesi verme.
İlk derslerinde sınırlarını yoklarlar, eksiklerini ararlar. Ele verme
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 12:02Alıntıyla Cevap Gönder

gençler lafını hiç sevmezdim .. Halen sevmiyorum .. bence bir çok öğrenci de sevmez..
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 12:06Alıntıyla Cevap Gönder

hacom sınırlar neler olabilir. ilk ders bunların konuşulması lazım bence.
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    05 Eyl 2008, 12:06Alıntıyla Cevap Gönder

hocam diyecektim Laughing
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Liseler Uygulama ve Materyaller

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.

page generation = 0.13582 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması