Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Liseler Uygulama ve Materyaller

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 14:34Alıntıyla Cevap Gönder

başka fikri olan yokmu
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 14:45Alıntıyla Cevap Gönder

ben 4 sene çalıştım lisede...sana diyecegim tek şey çok fazlada mesafe koyma yani sert olma..öğrencilerle herşeyi paylaş seni kendilerine yakın görsünler..yani koridorda seni görünce çocuk yönünü değiştirmesin yada soğuk soğuk bakmasın ..güler yüzle sürekli öğrenciler sana bakıyorsa bilki en iyi şekilde davranıyorsundur hocam..hem dediğim gibi davranınca öğrencilerin derse ilgiside artıyor..bizzat denenmiştir..

hitap konusu kişiden kişiye değişebilir..arkadaşlar bence en uygunu..

ben bunu gözlemledim kim ne derse desin.. Wink
havvaca
Site Gezgini
Site Gezgini

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 15:08Alıntıyla Cevap Gönder

Bu sene lisede öğretmenlik yapacaksınız , hayırlı olsun inş

Lise 1 ve 2. sınıflarda arasıra çocuklar demek iyi...(arasıra)
adlarını öğrenebilirseniz çok zevkli oluyor

gerçektende bazen 30 yaşında gibi , bazende 15 yaşında gibi oluyorlar
forsahalil
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 15:30Alıntıyla Cevap Gönder

koçum, aslanım,canavar,güzel kızım, genç, tüm bunları hak etmeyen biriyse isminin başına lan ekle gitsin
whatepity
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 15:50Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ben ilk 3 yılımda görevlendirme ile lisede çalıştım ve ilk yılımda tecrübesizlik korku ve bayan oldugumdan belki de sert davranıp mesafe koydum..Sonuç..Geri geri giden ayaklar Sad Her iki tarafa da zehir edilmiş bir yılSmile
Sonraki yıllarda ise onlarla arkadaş olmak durumu düzeltti..Çok zevkli geçen 2 yıl oldu.Kullanılan hitaplar hep değişiyor çocuklar,gençler , arkadaşlar ama en etkilisi isimleri ile seslenmek...
Bir ders içinde bence hepsi olmalı zaten bazen çocuklar diyip mesafei hatırlatmalı, gençler diyip onları anladığınızı hissettirmeli , isimlerini kullanıp onları önemsediğinizi anlatmalı bazende arkadaşlar diyip onlardan biri olabildiğinizi göstermeli...
Kendiniz kabul ettirip sevdirdikten sonra bence bu küçük bi ayrıntı kalacaktırSmile
KESKİN
Yeni Üye
Yeni Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 15:52Alıntıyla Cevap Gönder

Genelde ağzımızdan gençler çıkıyor...
Aslında söylediğinizin çok önemi yok söyleyiş tarzınız çok önemli onuda siz bulacaksınız. Size tavsiyem her şeye kızmayın ama kızdınızmı asla önünüze geçemeyeceklerini bilsinler. eğer her şeye kızıyor daha sonrada taviz veriyorsanız işiniz çoook zor.
mkpatriot
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 16:03Alıntıyla Cevap Gönder

sözlerden önce siz kendinizi kabul ettireceksiniz yoksa istediğiniz şeyi söyleyin onlar başınıza çıkmak istiyorsa çıkarlar,helede bir bayan olarak Allah yardımcınız olsun.Ama siz kendinizin farkında olursanız vede Öğretmen gibi öğretmen olduğunuzu hissettiririseniz onlarda size gereken saygıyı gösterecektir.
Fakat arkadaşın dediği gibi yakışıklı güzelim gibi tabirleri kullanmaya kalkarsanız onlar size neler der neler Mr. Green Very Happy scared
gececi
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 16:35Alıntıyla Cevap Gönder

"Arkadaşlar" ........
ereneren55
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 17:10Alıntıyla Cevap Gönder

gececi yazmış:
"Arkadaşlar" ........

+1
tunash
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 17:33Alıntıyla Cevap Gönder

ilk defa giriyorsam. çocuklar..
ikinci defa da gençler..

hafif tanıştık.. şişşşşşşşt oğlum...yada kızım..

antenler.......................söyle canım.......tabi ahmet , hayır neşe...

adamına göre daha doğrusu.....
ozelbil
Yeni Üye
Yeni Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 17:38Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar favorim sinirlenince beylerr bayanlar ama gençleri sevmiyorum . Beni anneleri gibi görmelerini istemem. Gençler deyince kendimi öyle hissediyorum Smile
fahrican
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.    06 Eyl 2008, 17:43Alıntıyla Cevap Gönder

gençler, çocuklar, arkadaşlar ... duruma, olaylara ve öğrenci profiline göre değişiyor.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Liseler Uygulama ve Materyaller

lisede öğrencilerimize nasıl hitap etmeliyiz.

page generation = 3.02154 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması