|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
spontan
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 10:41 | |
| Arkadaşlar ben lisede 1 sene hazırlık okudum ve duyduğuma göre hazırlık okuyanların kademeleri 1 derece artıyor.
Geçen sene stajyerim diye bu işlemi yapmamışlardı idareciler.
Sanırım bu sene dilekçe vermem gerekiyor. Elinde dilekçe örneği olan var mı? | |
|
|
 |
basbag
Süper Üye

Kayıt: 30 Ksm 2007 Mesajlar: 3684 Konum: Adana Alanya Sivas |
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 10:45 | |
| | evet hocam anadolu liseleri ve dengi okullardan mezun olan hazırlık okuyan arkadaşlar 1 kademe alabiliyor. dilekçeyi siz yazıp ilgili idareciye teslim ediyorsunuz. yalnız lise diploması gerekiyor. yani lisede hazırlık okuduğuna dair belgeyi de dilekçeyle vermeniz gerekiyor. kolay gelsin. saygılar. | |
|
|
 |
azra
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 10:47 | |
| evet dilekçe vermen gerekiyor.diploma örneğini de ekle dilekçene. normal bi dilekçe yazıyorsunuz bunun şablonu falan yok.
yalnız bu konunun konu başlığı ile alakasını çözemedim.birde 2 kez uynı konuyu açmanıza gerek yoktu. | |
|
|
 |
Hige
Site Gezgini

| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 10:54 | |
| | lise diplomasının aslını ve fotokopisini okula götürüp aslı gibidir damgası bastırıp dilekçeye ekleyebilirsiniz (ben öyle yapmıştım) | |
|
|
 |
denizlerb
Aktif Üye

| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 10:57 | |
| | bende öyle yapmıştım ve kadememi aldım | |
|
|
 |
Sponge Bob
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 11:01 | |
| Ayrıca, stajyerken de yapmaları gerekirdi. Ama müdürlerin yüzde doksanı, kendi ceplerinden çıkıyormuş gibi, geciktirebildikleri kadar geciktiriyorlar  | |
|
|
 |
spontan
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 11:11 | |
|
 |
 |
evet dilekçe vermen gerekiyor.diploma örneğini de ekle dilekçene. normal bi dilekçe yazıyorsunuz bunun şablonu falan yok.
yalnız bu konunun konu başlığı ile alakasını çözemedim.birde 2 kez uynı konuyu açmanıza gerek yoktu. |
2 kez aynı konuyu açmadım. 2 kez göründüyse de okulun internet bağlantısı iyi değil yinele yapıyorum ondan olmuştur. hazırlık okuyanlar için kademe artırılmasıyla ilgili bi başlık ve yazı da onunla ilgili neyi anlayamadın ben de onu anlayamadım. oruç başına vurdu heralde.
şablon istemedim zaten sadece yazan arkadaşlar nasıl yazmışlar bi öğreneyim dedim. gördüğünüz her başlığa bişeyler yazmak zorunda değilsiniz. | |
|
|
 |
spontan
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 11:13 | |
|
 |
 |
evet hocam anadolu liseleri ve dengi okullardan mezun olan hazırlık okuyan arkadaşlar 1 kademe alabiliyor. dilekçeyi siz yazıp ilgili idareciye teslim ediyorsunuz. yalnız lise diploması gerekiyor. yani lisede hazırlık okuduğuna dair belgeyi de dilekçeyle vermeniz gerekiyor. kolay gelsin. saygılar. |
teşekkürler hocam hallettim... | |
|
|
 |
spontan
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 11:13 | |
|
 |
 |
bende öyle yapmıştım ve kadememi aldım |
|
|
 |
spontan
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 11:14 | |
|
 |
 |
lise diplomasının aslını ve fotokopisini okula götürüp aslı gibidir damgası bastırıp dilekçeye ekleyebilirsiniz (ben öyle yapmıştım) |
|
|
 |
spontan
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 11:15 | |
|
 |
 |
Ayrıca, stajyerken de yapmaları gerekirdi. Ama müdürlerin yüzde doksanı, kendi ceplerinden çıkıyormuş gibi, geciktirebildikleri kadar geciktiriyorlar  |
malesef öyle hocam... benim stajyer arkadaşlarım artırmışlardı. ama öyle bilmiyolar bişi tşkler... | |
|
|
 |
spontan
Aktif Üye

|
| Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!! 26 Eyl 2008, 11:20 | |
| | fanfatih çok tşkler... | |
|
|
 |
|
|