Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
azra
Aktif Üye
Aktif Üye

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    26 Eyl 2008, 11:22Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım mesajını ilk gördüğümde Global Siteler(...) başlığı altındaydı. sonradan düzeltildi galiba ve Mevzut-Yönetmelk oldu. bence sen dikkat et.
spontan
Aktif Üye
Aktif Üye

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    26 Eyl 2008, 11:26Alıntıyla Cevap Gönder

azra yazmış:
arkadaşım mesajını ilk gördüğümde Global Siteler(...) başlığı altındaydı. sonradan düzeltildi galiba ve Mevzut-Yönetmelk oldu. bence sen dikkat et.

sana mı sorcam... git egonu başka biyerde tatmin et. istediğim başlık altında yazarım beğenmezsen cevap yazmazsın olur biter. Senin canın sıkılmış galiba. zaten gökten yakut yağsa benim başıma armut düşer. böyle güzel sitelerde bile bulur beni... neyse cevap vermiyorum artık...
hknky
Yeni Üye
Yeni Üye

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    26 Eyl 2008, 11:47Alıntıyla Cevap Gönder

Lise değilde orta okuldan önce okumuş olsak birşey değişirmi?
spontan
Aktif Üye
Aktif Üye

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    26 Eyl 2008, 15:14Alıntıyla Cevap Gönder

hknky yazmış:
Lise değilde orta okuldan önce okumuş olsak birşey değişirmi?

Hocam onu tam bilmiyorum ben. Bazıları Liseyi 4 sene okumakla ilgili diyor ama bence hazırlık okumakla alakalı. Yani hazırlık okuyanların kademesi artırılıyor. Mevzuata bakmak lazım aslında. Ortaokul diplomanız var mı? Ya da Lise Diplomanızda belirtiliyor mu? Liseyi hazırlık olan bi okulda okuyup muaf olunduğuna göre bence olabilir ama bu milli eğitim belli olmaz işleri...
sleeperman001
Site Gezgini
Site Gezgini

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    26 Eyl 2008, 16:34Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam yönetmelikte
"Ortaokul ve dengi, lise ve dengi okulların, normal öğrenim süresinden fazla olması halinde, başarılı her öğrenim yılı için bir kademe ilerlemesi uygulanır. Bunlardan teknik öğretim okulları mezunlarına, meslekleri ile ilgili görevlerde çalışmaları halinde ayrıca bir kademe ilerlemesi daha verilir." diyor.
Yani orta okulda hazırlık okuduysanız da kademe ilerlemesi alabiliyorsunuz. ama lise diplomam var orda hazırlık yazmıyor diyorsanız okuduğunuz okuldan "hazırlık okumuştur" diye bir belge alıp onu veriyorsunuz. Okuldan istediğiniz zaman onlar bilir verirler.
myesil
Aktif Üye
Aktif Üye

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    26 Eyl 2008, 22:24Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam 7 anadolu lisesi mezunuyum. Diploma ile beraber başvurdum. Kademe
657 S.D.M.K. 36 md. A bendinin 6. b fıkrası na göre veriliyor.
akf
Aktif Üye
Aktif Üye

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    26 Eyl 2008, 22:30Alıntıyla Cevap Gönder

anadolu lisesi diplomamda hazırlık sınıfı okuduğum açıkça yazmıyor dediler. Memleketten hazırlık sınıfı okumuştur diye belge ile başvurmuştum bende. Bide dilekçede "ilgili intibakın yapılması ..." diye ilginç bir ifade kullanmıştım bende.
melikhan
Aktif Üye
Aktif Üye

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    26 Eyl 2008, 22:49Alıntıyla Cevap Gönder

hazırlığı okuduğun okula gidiyorsun hazırlık okuduğuna dair yazı alıyorsun okuluna dilekçeyle beraber veriyorsun dereceni yapıyorlar...lise ortaokul üniversite fark yapmaz hepsi olur..
aresbel3
Aktif Üye
Aktif Üye

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    26 Eyl 2008, 22:51Alıntıyla Cevap Gönder

ben hem lisede hem üniversitede okudum. iki kademe mi ilerlerim? bir de göreve bi ay önce başladım. kadroluyum. ne zaman yaptırabilirim bu kademe atlama işini?
ulu2000
Aktif Üye
Aktif Üye

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    27 Eyl 2008, 7:06Alıntıyla Cevap Gönder

aresbel3 yazmış:
ben hem lisede hem üniversitede okudum. iki kademe mi ilerlerim? bir de göreve bi ay önce başladım. kadroluyum. ne zaman yaptırabilirim bu kademe atlama işini?

ben de hem lisede hem üniversite de hazırlık okudum, malesef.
kanun maddesinde ortaokul ve lise yazıyor, dolayısıyla üni. de okunan hazırlık için bir şey yok.
mesela sadece üni. de hazırlık okuyana birşey yok, kanun eski mesele orda.

Ama lisedekinden 1 kademe alırsın
1 yılı tamamla hemen başvur.
ahmetkacar20
Site Gezgini
Site Gezgini

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    27 Eyl 2008, 7:41Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Ortaokulda hazırlık okuyanlarada kademe arttırılıyormu bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
caisersoze
Aktif Üye
Aktif Üye

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!    28 Eyl 2008, 1:10Alıntıyla Cevap Gönder

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda gayet açık olarak yazılmış. Okursanız hem öğrenmiş, hemde haklarınızı almış olursunuz. (Kademe başlığı altında)
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Lisede Hazırlık Okuyanların Kademe Artırılması-Yardım!!!

page generation = 0.22146 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması