Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Liseler Uygulama ve Materyaller

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    06 Ekm 2008, 17:49Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar anadolu lisesinde bilgi ve iletişim teknolojileri dersine giriyorum haftada 2 saat. 1 sınav yapabilirmiyim. yoksa enaz 2 mi yapmam lazım.acil..
mehmetb
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    06 Ekm 2008, 17:57Alıntıyla Cevap Gönder

2 saat için en az 2 sınav yapılır.bunlardan biri zümreye göre uygulamalı olabilir
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    06 Ekm 2008, 18:00Alıntıyla Cevap Gönder

2. sınav uygulama sınavı olsa onuda ders içi performanstan versem olurmu
kagan5504
Site Gezgini
Site Gezgini

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    06 Ekm 2008, 18:27Alıntıyla Cevap Gönder

Olmaz hocam 2 saat olan bir ders için en az 2 tane yazılı sınav yapmanız gerekir.
fndgngr
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    06 Ekm 2008, 18:44Alıntıyla Cevap Gönder

nese1982 yazmış:
arkadaşlar anadolu lisesinde bilgi ve iletişim teknolojileri dersine giriyorum haftada 2 saat. 1 sınav yapabilirmiyim. yoksa enaz 2 mi yapmam lazım.acil..

yapamazsın.. en az 2 sınav yapman lazım!
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    06 Ekm 2008, 19:07Alıntıyla Cevap Gönder

toplam kaç saat derse giriyosunuz anadolu lisesinde hocam bi de hangi okul sorabilir miyim?
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    07 Ekm 2008, 8:32Alıntıyla Cevap Gönder

osman nuri hekimoğlu konyada. haftada 12 saat ders var. görevlendirme geldi iki okula gidiyorum
omerdurmus
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    07 Ekm 2008, 8:51Alıntıyla Cevap Gönder

ben geçen sene ihl de görevlendirme çalıştım. Okul idaresi öyle söylediği için iki sınav yapmıştım.
turkuaz28
Yeni Üye
Yeni Üye

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    11 Ksm 2008, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam en az iki sınav yapmak gerekir.
sncrts
Site Gezgini
Site Gezgini

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    23 Ksm 2008, 17:41Alıntıyla Cevap Gönder

gerek yok. tek sınav yeterli.diğer sınavda uygulama olur.Ama zümrede belirtmelisin.Kolay gelsin.
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    23 Ksm 2008, 17:47Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar sinav yonetmeliğinde belirtilmiş vaziyette. MEB Sınıf Geçme ve sınav yönetmeliğinde geçen açıklama
Alıntı:
Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar
Madde 18 — Bir dönemde yapılacak yazılı ve uygulamalı sınavlarla ilgili olarak aşağıdaki esaslara uyulur;
a) Yazılı sınavların sayısı, haftalık ders saati sayısı üç ve daha fazla olan dersler için üçten, bir ve iki saat olan dersler için ikiden az olamaz.

şeklinde bu durumda 2 sınav şartınız var hocam
lemonar
Site Gezgini
Site Gezgini

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim    23 Ksm 2008, 17:56Alıntıyla Cevap Gönder

Millî Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Sınıf
Gecme ve Sınav Yönetmeliği

Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar
Madde 18 — Bir dönemde yapılacak yazılı ve uygulamalı sınavlarla ilgili olarak aşağıdaki esaslara uyulur;
a) Yazılı sınavların sayısı, haftalık ders saati sayısı üç ve daha fazla olan dersler için üçten, bir ve iki saat olan dersler için ikiden az olamaz.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Genel Liseler Uygulama ve Materyaller

lisede 2 saat ders için 1 sınav yapabilirmiyim

page generation = 0.16065 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması