Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

lab ta online sınav

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
badboys
Aktif Üye
Aktif Üye

lab ta online sınav    12 Şub 2008, 20:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bt sınıfında mesela online olarak dönem sonu değerlendirme yapmak istiyoruz 100 soruluk bilgisayar başında öğrencinin sınav olabileceği değerlendirileceği bir sınav sitemi bulmamız mümkünmü acaba
huseyinbilal
Aktif Üye
Aktif Üye

lab ta online sınav    27 May 2008, 13:20Alıntıyla Cevap Gönder

güncel program elinde olan var mı?
mevagul
Aktif Üye
Aktif Üye

lab ta online sınav    27 May 2008, 13:37Alıntıyla Cevap Gönder

iyi olurdu beyaaa Very Happy
Must@f
Aktif Üye
Aktif Üye

lab ta online sınav    27 May 2008, 14:16Alıntıyla Cevap Gönder

NetSupport School'un böyle bir programı var. Ama bir öğrenci için çok sayıda çıktı almak zorunda kalıyorsunuz. 100 soru için en az 1 öğrenci için 16 veya 20 sayfa çıktı alacaksınız demektir.

Birde bu programın kullanımı, yani arayüzü İngilizce. Çıktıda da birçık kısım İngilizce olacaktır.
pcmaster
Aktif Üye
Aktif Üye

lab ta online sınav    27 May 2008, 15:19Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.bilgisayarbilisim.net/lab-online-sinav-programi-yazdim-paylasimdan-sinav-yapar-vt1407.html
Must@f
Aktif Üye
Aktif Üye

lab ta online sınav    27 May 2008, 15:24Alıntıyla Cevap Gönder

pcmaster yazmış:
http://www.bilgisayarbilisim.net/lab-online-sinav-programi-yazdim-paylasimdan-sinav-yapar-vt1407.html

Bilgisayar öğretmeni bir arkadaşımız hazırlamış. Tamda ben yazacaktım. Forumda gezerken rastladım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

lab ta online sınav

page generation = 0.23022 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması