Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    07 Eyl 2008, 13:20Alıntıyla Cevap Gönder

Okullar açıllıyor görevlendirmelerle ilgili bi gelişme yok Bilgisi olan arkadaş varmı?
htekmen
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    07 Eyl 2008, 13:26Alıntıyla Cevap Gönder

Hcm 10 gün içinde belli olacak sanırım.Biraz bekletiyorlar bizi.
tE0
Aktif Üye
Aktif Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    07 Eyl 2008, 13:28Alıntıyla Cevap Gönder

Bende bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla formatörlük yapan diğer branşcıların formatörlüğünü iptal etmişler, kendi branşlarında ilgili sınıfı,dersi vermişler.
aliakar
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    09 Eyl 2008, 4:55Alıntıyla Cevap Gönder

Kütahya da bu yıl çok öğretmen açığı varmış.Bu sebeple durumu görmek için 10-15 gün bekleteceklermiş.
emir
Yeni Üye
Yeni Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    09 Eyl 2008, 12:29Alıntıyla Cevap Gönder

ali akar hocam dereköylü mü ?
MANİSA' da da görevlendirmeler yapılmadı.
yeni milli eğitim müdürü istekli ama şube müdürleri istemiyormuş
aliakar
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    09 Eyl 2008, 12:32Alıntıyla Cevap Gönder

Evet Emir HOCAM.
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    09 Eyl 2008, 16:01Alıntıyla Cevap Gönder

ali hocam sınıfın varmı? sınıf öğretmenlerinde branşlarda ve hatta bilgisayar öğretmenlerinde bile sıkıntı var öğretmen olarak çalışıyor ama programımız bitefo gibi.... okulumuz dışında dersler vardı belirsizlikten dolayı alamadık. görevlendirme olmassa 15 saati dolduramıyorum ders alacağım okulda bu saattten sonra zor....
aliakar
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    09 Eyl 2008, 19:35Alıntıyla Cevap Gönder

Ftbitefo Hocam .Sende sıkıntı olmaz.Bilgisayar öğretmenlerinde problem olmaz,ama diğer branşlarda sıkıntı varmış.Özellikle benim gibi sınıf öğretmenlerini görevlendirmek istemiyorlar.
Şeref
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    09 Eyl 2008, 20:19Alıntıyla Cevap Gönder

Madem sınıf öğretmenlerine sıcak bakmıyorlar o zaman niye kursa alıyorlar anlamıyorum
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    10 Eyl 2008, 16:13Alıntıyla Cevap Gönder

kursa alırken düşünceri ile şimdi farklı yarın belki daha farklı olur burası TÜRKİYE herşey olur ücret onayları alınacak ama benim durum belirsiz görevlendirme gelmesse 3 saat daha ders alıp(diğer arkadaşların ekderslerinden) 15 olacak ama bence bana görevlendirme vermeyip gerekçe de norm sıkıntısı belirtilirse hiç şaşırmam
aliakar
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    12 Eyl 2008, 0:48Alıntıyla Cevap Gönder

Hala atanan bitefo yok.Aldığım duyuma göre Anadolu Liselerine atanan öğretmenlerin başlaması bekleniyormuş.
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    12 Eyl 2008, 8:06Alıntıyla Cevap Gönder

olabilir ali hocam onlarıda çok beklettiler sıra bize gelmiş olabilir
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri

page generation = 0.14048 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması