|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
aliakar
Site Gezgini

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 25 Eyl 2008, 12:39 | |
| Resmi bir açıklama yapılması lazım.Bakalım ne yazacaklar.Herhangi bir resmi dayanakları yok.
Son duyumumu yazıyorum.Atamadan sorumlu şube müdürü Antalya daki EĞİTEK yetkilileri toplantısına gitmiş.Güya orada Eğitek yetkilisi NORM fazlası dışındakilere görev vermeyin demişte ,ondan yapmıyorlarmışta.
Hani resmi belge.YOK.
Peki Eğitek yetkilisi böyle dediyse diğer iller neden görevlendirmeleri zamanında yaptı? | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 26 Eyl 2008, 0:29 | |
| | ali hocam bu işin içinden çıkılmayacak bir durum yokken işi çıkılmaz hale getirenler şimdi çözüm arıyor.bende sadece bilişim tek öğrt lerine görev verilecek diye duydum norm ile ilgili bi çalışma olduğunu sanmıyorum hiçbir okuldan bilgi almamışlar. kesin olan bişey var madur ollan birçok kişi olacak | |
|
|
 |
filiz
Site Gezgini

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 26 Eyl 2008, 13:31 | |
| | Norm fazlasıyım ve bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Ve bugün başka bir okulda 6 saat ders görevi geldi. Kendi okulumda 11 saat dersim var. 6 saatte başka okulda. | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 26 Eyl 2008, 14:14 | |
|
 |
 |
Norm fazlasıyım ve bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Ve bugün başka bir okulda 6 saat ders görevi geldi. Kendi okulumda 11 saat dersim var. 6 saatte başka okulda. |
öğretmenim ben branş öğretmeni olarak görevlendirmeden ümidimi kestim zaten ancak yozgatta yeni açıklanmış ve sadece bilişim tek ler görevlendirilmiş Kütahya içinde bilişimciler için umutluydum ama size verilen resmi bir görevlendirme ise hiçbir görevlendirme olmayacak gibi görünüyor... | |
|
|
 |
aozel
Aktif Üye

Kayıt: 11 May 2007 Mesajlar: 138 Konum: Kütahya/Şaphane--Aydın/Nazilli |
| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 26 Eyl 2008, 15:25 | |
| | il milli eğitim müdürü ile olan ilçe toplantımızda bir gelişme olmadı aliakar hocam...ben de resmi yazıda ne diyecekler die bekliyorum...resmi bir yazı olacağından da şüpheliyim...bizim okuldan da bilgi falan alınmadı...görevlendirme yapmayacaklarsa söylesinler artık | |
|
|
 |
ebitefo212
Yeni Üye

|
| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 26 Eyl 2008, 17:51 | |
| | Siz hangi cumhuriyette yaşıyorsunuz.Orası ayrı bir devlet mi?Tüm başvuranlara haksızlık yapılıyyorsa , birleşip hakkınızı arayın.Görevlendirmeme sebebini sorun.Sizin eğiticileriniz yok mu?Yoksa kurstalar mı? | |
|
|
 |
filiz
Site Gezgini

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 26 Eyl 2008, 19:58 | |
| Görevlendirme olmaz artık hocam bugün bana resmi olarak görevlendirme geldi ders saatimi doldurmuyorum diye.
İldede kesin formatör görevlendirilmeyecek diye söylediler. | |
|
|
 |
filiz
Site Gezgini

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 26 Eyl 2008, 20:03 | |
| Buarada ben eğiticilerimize daha doğrusu Güven Beye neden görevlendirilmediğimizi sormuştum.
Cevap açıktı. Çünkü şube müdürümüz bizim yatarak para kazandığımızı ve gereksiz olduğumuzu düşünüyormuş. Sebep bu yani yoksa başka bir sebep değil. Hatta ikna etmek için uğraşmışlar ama kesinlikle olmaz demiş.
Geçmiş olsun hepimize. | |
|
|
 |
ebitefo212
Yeni Üye

|
| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 26 Eyl 2008, 20:48 | |
| Söz ile değil.Resmi yazı yazıp ,yaptığınız başvurunun red edilme gerekcesini soracaksınız. Okul müdürlüğü kanalıyla soracaksiniz.Görev verilmeme sebebi size bildirilecek. Sonra gelen cevabı yönetmeliklerle karşılaştırıp,Eğitek e dilekçe(email) ile şikayet edebilirsiniz.Yada bölge idare mahkemesine dava açabilirsiniz .Biz çok dava açtık.Kazandığımız oldu,kaybettiğimizde.Aşağı yukarı bir yıl sürüyor.Mahkeme İl MEM den bilgi istediğinde birden haksızlıklar gideriliyor,örtbas ediliyor.Yani Bazen çok çabuk sorun çözülüyor.Birlik olmanızda fayda var..(Tüm formatör adayları)
yoksa tek bir kişi uğraşırsa pekte sonuca ulaşamazsınız. | |
|
|
 |
aliakar
Site Gezgini

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 27 Eyl 2008, 11:43 | |
|
 |
 |
Söz ile değil.Resmi yazı yazıp ,yaptığınız başvurunun red edilme gerekcesini soracaksınız. Okul müdürlüğü kanalıyla soracaksiniz.Görev verilmeme sebebi size bildirilecek. Sonra gelen cevabı yönetmeliklerle karşılaştırıp,Eğitek e dilekçe(email) ile şikayet edebilirsiniz.Yada bölge idare mahkemesine dava açabilirsiniz .Biz çok dava açtık.Kazandığımız oldu,kaybettiğimizde.Aşağı yukarı bir yıl sürüyor.Mahkeme İl MEM den bilgi istediğinde birden haksızlıklar gideriliyor,örtbas ediliyor.Yani Bazen çok çabuk sorun çözülüyor.Birlik olmanızda fayda var..(Tüm formatör adayları)
yoksa tek bir kişi uğraşırsa pekte sonuca ulaşamazsınız. |
Duyarlılığın için teşekkürler.Aynen katılıyorum.Şu foruma bakınca zaten kaç kişinin bu işi takip ettiği ortada .Başvuru yapan yaklaşık 50 kişi vardır .Arayıp soran 5 kişi sanki. | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 02 Ekm 2008, 22:39 | |
| malesef ali hocam birlik olma zamanında kimseyi göremiyoruz 212 arkadaşımızın söylediği gibi örtbas edilme çok en basitinden 20 sinde görevlendirme yapan iller göreve başlama tarihini 1 yada 8 eylül gösteriyor bunu başka nasıl izah edebiliriz.
Olumlu yada olumsuz bir sonuç geldikten sonra nasıl bir tavır alacağız. (alacakmıyız) KÜTAHYA Bitefo madurları yorumlarınızı bekliyorum | |
|
|
 |
keyikcik
Yeni Üye

|
| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 06 Ekm 2008, 13:30 | |
| | arkadaşlar bayram geçti hala açıklama yok. ben de Uşak'ta görev yapıyorum, başvuralı 1 ay oldu ama hala ses yok. imza bekleniyor felan derken geçti 1 ay. bu illerde neden görevlendirme yapılmıyor ve yapılmayacak mı acaba. | |
|
|
 |
|
|