Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    19 Eyl 2008, 16:17Alıntıyla Cevap Gönder

ali hocam 10 gün öncede tahmin ettiğim gibi ne yapacaklarını bilmiyorlar yanlış bişey yapmamak için bekliyorlar diğer illeri bekliyorlar. yoksa yarım günlük iş doğru yada yanlış yaptığının arkasınada olacak insanlar görev almadıkça tecrübe ve bilgiyle kişiler yükselmesse bu haksızlıklara daha çok maruz kalırız
aliakar
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    19 Eyl 2008, 17:49Alıntıyla Cevap Gönder

Yani başında Eskişehir ilini bir örnek alabilseler.
Şubat görevlendirmelerinde NORM KADRO AÇISINDAN BİR SAKINCA OLUŞMAYACAKTIR ibaresi yüzünden bizim ilçede müdürler İlçe MEM den fırçalandılar.Neden mühürledin?Senin normun fazla mı?İmzaladıysan öğretmenini kendin bul. gibi suçlamalarla karşı karşıya kaldılar.
Bizim doğal hakkımız olan başvurumuz yüzünden müdürlerimiz ,zan altında bırakıldı.
Bu başvuruda bazı müdürler dilekçeleri kabul etmediler.Benim başka kimyacım yok diyerek imzalamadılar. Kimyacı bir arkadaşımızın dilekçesi bu şekilde red edildi.
Bu ek2 lerde norm kelimesinin aslında hiç yer almamalı.Bakan onayında böyle bir ibarede yok.
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    23 Eyl 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar kimler tarafından yönetildiğimizi sanıyorum bu görevlendirme dönemde daha iyi anlamış olduk. il olarak bi karar veremeyen diğer illerin durumunu takip eden ve mebin atama ve görevlendirmelerin durudrulması yazısıyla sanıyorum aradıkları çıkış yolunu buldular bu hafta olumsuz bi sonuç çıkabilir.....yada 1 yada 8 eylül itibariyle görevlendirme gelir böylece hem 25 gündür çözemedikleri konuyu örtmüş olacaklar hemde birçok bitefo adayı dersleri dışındada okulda bekledi onlara da bir sus payı vermiş olacak.....
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    23 Eyl 2008, 13:06Alıntıyla Cevap Gönder

mem araştırarak görevlendirme yapılacağını belirtmiş okullarını arayıp idareyle görüşen mem yetkilisi oldumu? olsada olmasada yorumlarınızı bekliyorum KÜTAHYA mızda foruma katılım oldukça az bu durum çok üzücü..................
aozel
Aktif Üye
Aktif Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    23 Eyl 2008, 15:44Alıntıyla Cevap Gönder

ftbitefo hocam foruma katılım az değildir...bizim de bir bilgimiz yok...ben de olumlu veya olumsuz bir haber bekliyorum...şaphaneden bilgisayar öğretmeni olarak bitefoya başvuran sadece ben varım... okul idarem ile herhangi bir görüşme yapılmadı... yarın il milli eğitim müdürü geliyor ilçeye...ondan bilgi almaya çalışacam...bakalım yarın ola hayrola...
aliakar
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    23 Eyl 2008, 16:33Alıntıyla Cevap Gönder

Aozel hocam mutlaka sor veya müdürüne sordur.Yeni Müdür çok değerli bir insan.Toplantıdan sonra özel bir problemi olan İlçe MEM e gelebilir diyor.Ben gittim, sende
sor.Arayıp sormassak bu işler keyfi yapılır.
aozel
Aktif Üye
Aktif Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    23 Eyl 2008, 19:16Alıntıyla Cevap Gönder

tamamdır aliakar hocam mutlaka soracam 4gözle bekliyorum zaten gelmesini, gelişmelerden sizleri de haberdar ederim...beklemekten sıkıldımmm...
aliakar
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    25 Eyl 2008, 2:15Alıntıyla Cevap Gönder

Duyuru 22.08.2008 de yapılmıştı .Başvurular alınmıştı.33 gün geçti aradan ,hala bir çalışma yok mu?İlginç.
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    25 Eyl 2008, 10:15Alıntıyla Cevap Gönder

malesef hocam bence ne yapacaklarını hala bilmiyorlar. sanıyorum görevlendirmesi açıklananmayan son iller arasındayız.

aozel hocam ilçe toplantısında bi gelişme oldumu?
filiz
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    25 Eyl 2008, 10:35Alıntıyla Cevap Gönder

İlde sordum formatör görevlendirmesi yapılmayacağını söylediler. Hatta geçen cuma okullara normlar, maaş karşılığı dersini dolduramayanlar sorulmuş. Bu hafta ikinci bir okulda görevlendirileceğim söylendi.
Atamadan söylediler, Muhtemelen bayram dönüşü ,11 saat dersim okulumda var. 10 saatte başka okula gideceğim söylendi.
Ben artık formatör görevlendirilmesi beklemiyorum. Çünkü atamadan sorumlu şube müdürü formatöre gerek olmadığı, çoğunun yattığını düşünüyormuş. Formatörlüğe karşılarmış.
Burada başka şeyler duyunca şaşırıyorum ama bunu resmen görevlendirme yapacak kişilerden duydum. Şu vakitten sonra fikir değiştirmezler herhalde. İsterdim değiştirmelerini ama zor artık.
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    25 Eyl 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

filiz hocam başka şeyler demekle hangi görüşleri kast ettiniz. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
filiz
Site Gezgini
Site Gezgini

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri    25 Eyl 2008, 11:47Alıntıyla Cevap Gönder

Atama durdurulması ve çalışmalardan bahsedilmiş bunları duyunca acaba diyor insan onu kasettim.
Çünkü ben sorduğumda bu gibi hiçbirşeyden bahsedilmedi. Kesinlikle olmayacak, istemiyoruz denildi.
Acaba neden bu şekilde herkese farklı cevaplar söyleniyor? Kesin bir açıklama yapılmıyor bu garip bir durum.
Sonuçta hepimiz öğretmenleriz ve sanırım olmayacağının resmi bir şekilde duyurulmasını hakediyoruz.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri

page generation = 0.20942 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması