|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ftbitefo
Seçkin Üye

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 19 Eyl 2008, 16:17 | |
| | ali hocam 10 gün öncede tahmin ettiğim gibi ne yapacaklarını bilmiyorlar yanlış bişey yapmamak için bekliyorlar diğer illeri bekliyorlar. yoksa yarım günlük iş doğru yada yanlış yaptığının arkasınada olacak insanlar görev almadıkça tecrübe ve bilgiyle kişiler yükselmesse bu haksızlıklara daha çok maruz kalırız | |
|
|
 |
aliakar
Site Gezgini

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 19 Eyl 2008, 17:49 | |
| Yani başında Eskişehir ilini bir örnek alabilseler.
Şubat görevlendirmelerinde NORM KADRO AÇISINDAN BİR SAKINCA OLUŞMAYACAKTIR ibaresi yüzünden bizim ilçede müdürler İlçe MEM den fırçalandılar.Neden mühürledin?Senin normun fazla mı?İmzaladıysan öğretmenini kendin bul. gibi suçlamalarla karşı karşıya kaldılar.
Bizim doğal hakkımız olan başvurumuz yüzünden müdürlerimiz ,zan altında bırakıldı.
Bu başvuruda bazı müdürler dilekçeleri kabul etmediler.Benim başka kimyacım yok diyerek imzalamadılar. Kimyacı bir arkadaşımızın dilekçesi bu şekilde red edildi.
Bu ek2 lerde norm kelimesinin aslında hiç yer almamalı.Bakan onayında böyle bir ibarede yok. | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 23 Eyl 2008, 13:02 | |
| | arkadaşlar kimler tarafından yönetildiğimizi sanıyorum bu görevlendirme dönemde daha iyi anlamış olduk. il olarak bi karar veremeyen diğer illerin durumunu takip eden ve mebin atama ve görevlendirmelerin durudrulması yazısıyla sanıyorum aradıkları çıkış yolunu buldular bu hafta olumsuz bi sonuç çıkabilir.....yada 1 yada 8 eylül itibariyle görevlendirme gelir böylece hem 25 gündür çözemedikleri konuyu örtmüş olacaklar hemde birçok bitefo adayı dersleri dışındada okulda bekledi onlara da bir sus payı vermiş olacak..... | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 23 Eyl 2008, 13:06 | |
| | mem araştırarak görevlendirme yapılacağını belirtmiş okullarını arayıp idareyle görüşen mem yetkilisi oldumu? olsada olmasada yorumlarınızı bekliyorum KÜTAHYA mızda foruma katılım oldukça az bu durum çok üzücü.................. | |
|
|
 |
aozel
Aktif Üye

Kayıt: 11 May 2007 Mesajlar: 138 Konum: Kütahya/Şaphane--Aydın/Nazilli |
| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 23 Eyl 2008, 15:44 | |
| | ftbitefo hocam foruma katılım az değildir...bizim de bir bilgimiz yok...ben de olumlu veya olumsuz bir haber bekliyorum...şaphaneden bilgisayar öğretmeni olarak bitefoya başvuran sadece ben varım... okul idarem ile herhangi bir görüşme yapılmadı... yarın il milli eğitim müdürü geliyor ilçeye...ondan bilgi almaya çalışacam...bakalım yarın ola hayrola... | |
|
|
 |
aliakar
Site Gezgini

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 23 Eyl 2008, 16:33 | |
| Aozel hocam mutlaka sor veya müdürüne sordur.Yeni Müdür çok değerli bir insan.Toplantıdan sonra özel bir problemi olan İlçe MEM e gelebilir diyor.Ben gittim, sende
sor.Arayıp sormassak bu işler keyfi yapılır. | |
|
|
 |
aozel
Aktif Üye

Kayıt: 11 May 2007 Mesajlar: 138 Konum: Kütahya/Şaphane--Aydın/Nazilli |
| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 23 Eyl 2008, 19:16 | |
| | tamamdır aliakar hocam mutlaka soracam 4gözle bekliyorum zaten gelmesini, gelişmelerden sizleri de haberdar ederim...beklemekten sıkıldımmm... | |
|
|
 |
aliakar
Site Gezgini

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 25 Eyl 2008, 2:15 | |
| | Duyuru 22.08.2008 de yapılmıştı .Başvurular alınmıştı.33 gün geçti aradan ,hala bir çalışma yok mu?İlginç. | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 25 Eyl 2008, 10:15 | |
| malesef hocam bence ne yapacaklarını hala bilmiyorlar. sanıyorum görevlendirmesi açıklananmayan son iller arasındayız.
aozel hocam ilçe toplantısında bi gelişme oldumu? | |
|
|
 |
filiz
Site Gezgini

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 25 Eyl 2008, 10:35 | |
| İlde sordum formatör görevlendirmesi yapılmayacağını söylediler. Hatta geçen cuma okullara normlar, maaş karşılığı dersini dolduramayanlar sorulmuş. Bu hafta ikinci bir okulda görevlendirileceğim söylendi.
Atamadan söylediler, Muhtemelen bayram dönüşü ,11 saat dersim okulumda var. 10 saatte başka okula gideceğim söylendi.
Ben artık formatör görevlendirilmesi beklemiyorum. Çünkü atamadan sorumlu şube müdürü formatöre gerek olmadığı, çoğunun yattığını düşünüyormuş. Formatörlüğe karşılarmış.
Burada başka şeyler duyunca şaşırıyorum ama bunu resmen görevlendirme yapacak kişilerden duydum. Şu vakitten sonra fikir değiştirmezler herhalde. İsterdim değiştirmelerini ama zor artık. | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 25 Eyl 2008, 11:24 | |
| | filiz hocam başka şeyler demekle hangi görüşleri kast ettiniz. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler | |
|
|
 |
filiz
Site Gezgini

| KÜTAHYA Okul Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri 25 Eyl 2008, 11:47 | |
| Atama durdurulması ve çalışmalardan bahsedilmiş bunları duyunca acaba diyor insan onu kasettim.
Çünkü ben sorduğumda bu gibi hiçbirşeyden bahsedilmedi. Kesinlikle olmayacak, istemiyoruz denildi.
Acaba neden bu şekilde herkese farklı cevaplar söyleniyor? Kesin bir açıklama yapılmıyor bu garip bir durum.
Sonuçta hepimiz öğretmenleriz ve sanırım olmayacağının resmi bir şekilde duyurulmasını hakediyoruz. | |
|
|
 |
|
|