Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 13:34Alıntıyla Cevap Gönder

Anket yapalım pink evlensin mi evlenmesin mi ??????? Laughing Laughing Laughing Laughing
Ben evlensin diyorum bu çeneyle başkası almaz... Laughing Laughing

Not: Bana da bağırma...Sana ne falan filan diye...
ppll
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 13:37Alıntıyla Cevap Gönder

siz beni yanlış anladınız. Bu durumda olan benim çok arkadaşım var. Yaşadıkları sıkıntıları birebir şahit olmam ve bundan da çok hayıflanmaları beni bu konu da biraz rahatsız etti. Bende asker dönüşü evlenicem. sırf bu şekilde sıkıntılı bir durumda kalmamak için.

Sizin özel hayatınız beni tabi ilgilendirmez. Fakat tek bir sözcüğü okuyupta karşınız daki kişiyi yargılama hakkına sahip değilsiniz.
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 13:41Alıntıyla Cevap Gönder

ppll arkadaşım iyi niyetinden dolayı teşekkür ederim...
Sadece kelimeleri daha dikkatli secmek gerek neyse teşekkür ederim tekarardan.
POLWERT sana gelinceeeeeeeeeee
ya sana gelemiorum bile anla artık....
ppll
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 13:41Alıntıyla Cevap Gönder

Artı bu forum fikir alışverişinde bulunan bir forum eğer özel hayatınız hakkında konuların konuşmaması veya fikir yürütmemelerini istiyorsanız. Özel hayatınızı bu foruma taşımayın.

Fikir yürütmeyin değil, saygılı olun yeter diceksiniz cevap olarak. Biz gereken yerde saygılı olmayı biliriz. Meslek içinde yaşadığınız veya tanık olduğunuz olaylar sizi biraz hayata karşı acımasız yapıyor.
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 13:45Alıntıyla Cevap Gönder

özel hayatı taşımakla ne alakası var arkadasım...
sadece bilgi almaktı amacım bu kadar sert ve acımsız konusmana ne gerek vardı.
bak kendin diyorsun bnm de aynı durumda arkadaslarım var diye..
Onlarında sorduğu kişiler sizin gibi cevap veriyorsa tüh tüh...
Arrow Arrow Question Exclamation
ppll
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 13:51Alıntıyla Cevap Gönder

"İnsanların özel hayatlarına saygı göster ." diyen sizsiniz. Yazdıklarınızı umarım okuyorsunuz..
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 13:53Alıntıyla Cevap Gönder

elbette okuyorum aksi taktyirde yazamam değil mi.
özel hayatım bnm evlenme kararımdır beyfendi.
burda yazdığım ise bilgi amaçlı bir konu başlığı allah allah....
ramconet
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:01Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar! Lütfen kavga etmeden dövüşelim...
ccereci
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:06Alıntıyla Cevap Gönder

hocalarım başından beri okudum ama neden kırıcı olduğunuzu anlamadım. atanmadan önce evlilik ilk atamada sizin işinize yaramayacaktır bunu yazmış zaten arkadaşlar. ama evlenmek tabii ki sizin kararınız ancak sorun yaşama ihtimalini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye etmişler. örnekleri aklıma getirince bence de bu gerçekten normal.size mutluluklar tabii ki de.
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:10Alıntıyla Cevap Gönder

ccereci yazmış:
hocalarım başından beri okudum ama neden kırıcı olduğunuzu anlamadım. atanmadan önce evlilik ilk atamada sizin işinize yaramayacaktır bunu yazmış zaten arkadaşlar. ama evlenmek tabii ki sizin kararınız ancak sorun yaşama ihtimalini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye etmişler. örnekleri aklıma getirince bence de bu gerçekten normal.size mutluluklar tabii ki de.

hocam mevzuatta böle bişeye rastlamadım ben ilk atanmayla ilgili.
yani daha önce yazgığım üzere eş durumu gecerliliği olmaz mı?
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:11Alıntıyla Cevap Gönder

Olmaz pink niye zorla kabul ettirmeye çalışıyorsun bize... Laughing Laughing Laughing
Hadi biz kabul edelim sen mutlu ol...Ama iş bizde bitmiyor ki... Laughing Laughing Laughing
AngeL_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:12Alıntıyla Cevap Gönder

bu atamalarla alakalı mevzuata nerden ulaşabilirim...?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o

page generation = 0.59356 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması