|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
polwert
Seçkin Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 13:34 | |
| Anket yapalım pink evlensin mi evlenmesin mi ???????
Ben evlensin diyorum bu çeneyle başkası almaz...
Not: Bana da bağırma...Sana ne falan filan diye... | |
|
|
 |
ppll
Aktif Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 13:37 | |
| siz beni yanlış anladınız. Bu durumda olan benim çok arkadaşım var. Yaşadıkları sıkıntıları birebir şahit olmam ve bundan da çok hayıflanmaları beni bu konu da biraz rahatsız etti. Bende asker dönüşü evlenicem. sırf bu şekilde sıkıntılı bir durumda kalmamak için.
Sizin özel hayatınız beni tabi ilgilendirmez. Fakat tek bir sözcüğü okuyupta karşınız daki kişiyi yargılama hakkına sahip değilsiniz. | |
|
|
 |
pink
Aktif Üye

Kayıt: 02 Mar 2008 Mesajlar: 235 Konum: canı nerde isterse .... |
| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 13:41 | |
| ppll arkadaşım iyi niyetinden dolayı teşekkür ederim...
Sadece kelimeleri daha dikkatli secmek gerek neyse teşekkür ederim tekarardan.
POLWERT sana gelinceeeeeeeeeee
ya sana gelemiorum bile anla artık.... | |
|
|
 |
ppll
Aktif Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 13:41 | |
| Artı bu forum fikir alışverişinde bulunan bir forum eğer özel hayatınız hakkında konuların konuşmaması veya fikir yürütmemelerini istiyorsanız. Özel hayatınızı bu foruma taşımayın.
Fikir yürütmeyin değil, saygılı olun yeter diceksiniz cevap olarak. Biz gereken yerde saygılı olmayı biliriz. Meslek içinde yaşadığınız veya tanık olduğunuz olaylar sizi biraz hayata karşı acımasız yapıyor. | |
|
|
 |
pink
Aktif Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 13:45 | |
| özel hayatı taşımakla ne alakası var arkadasım...
sadece bilgi almaktı amacım bu kadar sert ve acımsız konusmana ne gerek vardı.
bak kendin diyorsun bnm de aynı durumda arkadaslarım var diye..
Onlarında sorduğu kişiler sizin gibi cevap veriyorsa tüh tüh...
 | |
|
|
 |
ppll
Aktif Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 13:51 | |
| | "İnsanların özel hayatlarına saygı göster ." diyen sizsiniz. Yazdıklarınızı umarım okuyorsunuz.. | |
|
|
 |
pink
Aktif Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 13:53 | |
| elbette okuyorum aksi taktyirde yazamam değil mi.
özel hayatım bnm evlenme kararımdır beyfendi.
burda yazdığım ise bilgi amaçlı bir konu başlığı allah allah.... | |
|
|
 |
ramconet
Aktif Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 14:01 | |
| | Arkadaşlar! Lütfen kavga etmeden dövüşelim... | |
|
|
 |
ccereci
Aktif Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 14:06 | |
| | hocalarım başından beri okudum ama neden kırıcı olduğunuzu anlamadım. atanmadan önce evlilik ilk atamada sizin işinize yaramayacaktır bunu yazmış zaten arkadaşlar. ama evlenmek tabii ki sizin kararınız ancak sorun yaşama ihtimalini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye etmişler. örnekleri aklıma getirince bence de bu gerçekten normal.size mutluluklar tabii ki de. | |
|
|
 |
pink
Aktif Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 14:10 | |
|
 |
 |
hocalarım başından beri okudum ama neden kırıcı olduğunuzu anlamadım. atanmadan önce evlilik ilk atamada sizin işinize yaramayacaktır bunu yazmış zaten arkadaşlar. ama evlenmek tabii ki sizin kararınız ancak sorun yaşama ihtimalini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye etmişler. örnekleri aklıma getirince bence de bu gerçekten normal.size mutluluklar tabii ki de. |
hocam mevzuatta böle bişeye rastlamadım ben ilk atanmayla ilgili.
yani daha önce yazgığım üzere eş durumu gecerliliği olmaz mı? | |
|
|
 |
polwert
Seçkin Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 14:11 | |
| Olmaz pink niye zorla kabul ettirmeye çalışıyorsun bize...
Hadi biz kabul edelim sen mutlu ol...Ama iş bizde bitmiyor ki...  | |
|
|
 |
AngeL_
Seçkin Üye

| kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o 25 Tem 2008, 14:12 | |
| | bu atamalarla alakalı mevzuata nerden ulaşabilirim...? | |
|
|
 |
|
|