Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    24 Tem 2008, 17:04Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben 4. sınıftayım işallah buı sene bitecek okul.
nişanlımla kpssye girmeden önce nikahlanacağız nasipse.
peki ben sınava evli olarak girersem eşimin görev yaptığı yere atanır mıyım??
Cevap verirseniz cok sevinirim...
mrsduzcelee
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    24 Tem 2008, 17:48Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım üzülerek söylüyorum ki etkili değil
bende etkili zannediyordum. 2006da girdim kpssye şubatta nikahımızı kıydık eşimle. düğünü de ağustosta yaptık. evimizi düzcede kurduk.
ama etkili olmadı nikah. eylülde yüksek yerleri tercih ettim özellikle madem etkili oluyor bari 2. atamalara kalayım da istediğim yere gideyim diye. şubatta bir açıklandı ankaradan bu tarafta belki 50 tane yer yoktu. attılar beni gaziantepe. o atamada
ayrıca gittiğin yerde 3 dönem yaptıktan sonra isteyebiliyorsun eş durumu ataması. stajerliğin kaldırılmadan isteyemiyorsun. kalktıktan sonraki de ya yaza geliyor yada şubat tatiline. böylece sende 3 dönem görev yapmış oluyorsun.
ben 3 dönemimi yaptım. ağustosta tayin istiycem işte eş durumundan. tabi bu arada eşim geri dönebilmem için düzcede görev yapmaya devam ediyor. ve biz 1,5 senedir ayrı yaşamak zorunda kalıyoruz. bitmesi için de dua ediyoruz.
sen sen ol tayinin almadan evlenme
nişanlıyken ayrı şehirlerde yaşamakla, evliyken ayrı şehirlerde yaşamak bir değil. çok ok daha zor. bir düzen kurup sonra bırakıp gitmek. hiç tavsiye etmiyorum kendim yaşadım ordan biliyorum. ama genede sen bilirsin.
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    24 Tem 2008, 18:29Alıntıyla Cevap Gönder

Yada evlenmekten vazgeç...Kader de varsa kpssden sonra da evlenirsiniz...SmileSmileSmileSmile
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 8:33Alıntıyla Cevap Gönder

ya öncelikle Allah yardımcın olsun arkadasım tabii gözüküyor ki benm de...
Ya nasıl bir iş bu niye kabul etmiyorlar ki nikahı hayret bişey ya,
Anlam veremiyorum su işlere....
ozgur24
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 8:50Alıntıyla Cevap Gönder

önce kpss sonra evlilik önce iş bu devirde hersey cok zor ... umarim istediginiz gibi olur...
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 8:53Alıntıyla Cevap Gönder

b) Eş durumu özrü: Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüğünün bulunup
bulunmadığı veya bulundukları görev yerinde, yerleşim yerinde ya da ilde çalışmaları gereken
süreyi tamamlayıp tamamlamadıklarına bakılmaksızın bu özür durumundan yer değiştirme
isteğinde bulunabilmesi için eşinin, atanmak istediği yerde herhangi bir sosyal güvenlik
kurumuna bağlı olarak çalıştığını belgelendirmesi gerekmektedir.

Arkadaşlar mevzuatta böyle bir metine yer verilmiş yani atamlarla ilgili bi sorun görünmüyor...

Anacak şu dipnota yer verilmiş ;
Eşi isteğe bağlı sigortalı olan öğretmenlerin eş durumu nedenleriyle yer değişikliği
istekleri bu kapsamda değerlendirilmez.

Ben bu durumdan yırtıyorum galiba..... Embarassed
ppll
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:27Alıntıyla Cevap Gönder

yangından mal mı kaçırıyorsunuz anlamıyorum . Çevremde bu şekilde evlenmiş arkadaşlarım var. Sonra bir ton sıkıntı çekiyorlar. Önce bir atanın stajyerliğiniz kalksın ona göre Eş durum özür grubundan tayin istersiniz. Her şey sırayla hatta ben evleniceklere tavsiyem. Askerlik+Zorunluyu bitirmeden evlenmemeleri. Yoksa hiç hoş olmayan bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Artı Eş durumdan atamaya da fazla güvenmemek gerekiyor. Eşinizin çalıştığı yerde Bakanlık açık göstermemişse atanamama durumunuz da olabilir. Ya da sizi bir köye eşinizi aynı ilde farklı bir bölge ye de atayabilir. Çalıştığınız kurumlar arasında ki mesafe 90 km den az ise İl içi özür de istiyemezseniz. Mevzuatı iyi okuyun orda herşey belirtilmiş.Çok farklı durumlar. Özür grubuna giren iller ve D- E bölgesinde eşiniz çalışmıyor sa özür grubundan tayin de istenemiyor.

Sabır ve sebat derim...

En son ppll tarafından 25 Tem 2008, 14:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:30Alıntıyla Cevap Gönder

ppll yazmış:
yangından mal mı kaçırıyorsunuz anlamıyorum . Çevremde bu şekilde evlenmiş arkadaşlarım var. Sonra bir ton sıkıntı çekiyorlar. Önce bir atanın stajyerliğiniz kalksın ona göre Eş durum özür grubundan tayin istersiniz. Her şey sırayla hatta ben evleniceklere tavsiyem. Askerlik+Zorunluyu bitirmeden evlenmemeleri. Yoksa hiç hoş olmayan bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Artı Eş durumdan atamaya da fazla güvenmemek gerekiyor. Eşinizin çalıştığı yerde Bakanlık açık göstermemişse atanamama durumunuz da olabilir.

Sabır ve sebat derim...

pardon da SİZE NEEEEE??
farkındaysan konunun başlığı evlensemmi evlenmesem mi değil diymi..
İnsanların özel hayatlarına saygı göster ve haddini bil.
ramconet
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:32Alıntıyla Cevap Gönder

pink yazmış:
ppll yazmış:

Artı Eş durumdan atamaya da fazla güvenmemek gerekiyor. Eşinizin çalıştığı yerde Bakanlık açık göstermemişse atanamama durumunuz da olabilir.

Sabır ve sebat derim...

pardon da SİZE NEEEEE??
farkındaysan konunun başlığı evlensemmi evlenmesem mi değil diymi..
İnsanların özel hayatlarına saygı göster ve haddini bil.

kesinlikle.
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:32Alıntıyla Cevap Gönder

haddinizi biliniz lütfen yazmam gerekiyordu ...
kabalık yaptıysam kusura bakmayın.
Bir hanımefendi olarak yakıstıramadım kendime
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:34Alıntıyla Cevap Gönder

Anket yapalım pink evlensin mi evlenmesin mi ??????? Laughing Laughing Laughing Laughing
Ben evlensin diyorum bu çeneyle başkası almaz... Laughing Laughing

Not: Bana da bağırma...Sana ne falan filan diye...
ppll
Aktif Üye
Aktif Üye

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o    25 Tem 2008, 14:37Alıntıyla Cevap Gönder

siz beni yanlış anladınız. Bu durumda olan benim çok arkadaşım var. Yaşadıkları sıkıntıları birebir şahit olmam ve bundan da çok hayıflanmaları beni bu konu da biraz rahatsız etti. Bende asker dönüşü evlenicem. sırf bu şekilde sıkıntılı bir durumda kalmamak için.

Sizin özel hayatınız beni tabi ilgilendirmez. Fakat tek bir sözcüğü okuyupta karşınız daki kişiyi yargılama hakkına sahip değilsiniz.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

kpss ye girmeden önce evlnirsem eş durumdan yararlanabilir miyim???? :o

page generation = 1.97650 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması