Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Kırşehir, Yozgat Bölgesindeki Öğretmenler Toplanalım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Kırşehir, Yozgat Bölgesindeki Öğretmenler Toplanalım    25 May 2008, 2:03Alıntıyla Cevap Gönder

Selamlar arkadaşlar gece gece Eurovision'a baktıktan sonra canım sıkıldı. Foruma bi girdim ki muhabbet burdaymış walla pişman oldum eurovision'u izlediğime.

Bakıyorumda site epey bi aile ortamına dönmeye başladı. Ya şu okullar kapanmadan, tayinciler yolunu almadan bi toplantı organizasyonu yapabilsek ne güzel olur. Gerçi bundan evvel bi yozgat toplantısı yapalım dedik ama havada kalmıştı. en azından şimdi bi nabız yoklayalım bakalım. kaç kişi gelebilir?
the_korsan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Kırşehir, Yozgat Bölgesindeki Öğretmenler Toplanalım    25 May 2008, 2:07Alıntıyla Cevap Gönder

hocam valla muhabbet çoktu bu gece buralarda ama kırşehir yozgat bölgesi dedin ciğerimi söktün Sad
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Kırşehir, Yozgat Bölgesindeki Öğretmenler Toplanalım    25 May 2008, 2:10Alıntıyla Cevap Gönder

the_korsan yazmış:
hocam valla muhabbet çoktu bu gece buralarda ama kırşehir yozgat bölgesi dedin ciğerimi söktün Sad

hocam ne zaman the_korsan görsem aklıma benimde memleketim geliyor be Crying or Very sad
bu arada sen tayini istedin dimi bu taraflara seni de bekleyelim toplantıya Laughing
the_korsan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Kırşehir, Yozgat Bölgesindeki Öğretmenler Toplanalım    25 May 2008, 2:13Alıntıyla Cevap Gönder

istedim hocam evet ama benim düğün işleri olacak eş durumundan kaçabilirimde tekrardan
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Kırşehir, Yozgat Bölgesindeki Öğretmenler Toplanalım    25 May 2008, 17:43Alıntıyla Cevap Gönder

Gece gece bu bölgede çalışanlar uyuyordu herhalde. Bir de gündüz nabız yoklayalım bakalım var mı ?
cigidem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Kırşehir, Yozgat Bölgesindeki Öğretmenler Toplanalım    04 Hzr 2008, 10:54Alıntıyla Cevap Gönder

Eeeeeeee noldu Kırşehir Yozgat toplantısı Smile yok herhalde bizim buralardan hiç kimse Confused
fikriye
Aktif Üye
Aktif Üye

Kırşehir, Yozgat Bölgesindeki Öğretmenler Toplanalım    04 Hzr 2008, 15:34Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de varım, burdayım.Ne zaman nerde?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Kırşehir, Yozgat Bölgesindeki Öğretmenler Toplanalım

page generation = 0.41727 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması