Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Kayıtların İlsis'e geçmesi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
alper_kizil
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Kayıtların İlsis'e geçmesi    30 Eyl 2008, 20:27Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar eski okulumdan 15 Eylülde ilişkimi kestim 16 Eylülde de yeni okulumda göreve başladım ama ilsis kayıtlarında bilgiler halen eski okulumu gösteriyor yeni okulumun bilgileri ilsise ne zaman geçer bilgisi olan veya ecrübesi olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler.
alper_kizil
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Kayıtların İlsis'e geçmesi    01 Ekm 2008, 22:13Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar hiç başına böyle bir olay gelen yok mu?
zgrcln
Aktif Üye
Aktif Üye

Kayıtların İlsis'e geçmesi    01 Ekm 2008, 22:19Alıntıyla Cevap Gönder

Ben 2 yıl önce göreve başladım. Geçen yıl stajerliğim kalkmasına 1 ay kala asker öğretmen olarak sivasa gittim. Bu yıl geri geldim fakat hala daha hazırlayı eğitim , temel eğitimi tamamlamış hatta stajerliğim kalkmamış şeklinde görünüyor. Herşey milli eğitimde bitiyor. Ne zaman yaparlarsa ...
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Kayıtların İlsis'e geçmesi    01 Ekm 2008, 22:48Alıntıyla Cevap Gönder

Bize yeni gelen öğretmenlerde de aynı sorun oldu. MEM İLSİS aradık, hemen düzelttiler

Sen veya okul müdürü/yardımcısı Milli eğitim Müdürülüğünün İLSİS bölümünü ararsa anında düzeltirler.

Müdürün ciddiye almassa de ki: "Okulun İlsis'inde Personel Listesinde gözükmessem E-OKULda gözükmem, e-okul'da da gözükmez isem ;
1- Not giremem , 2- Sınıfların ders programında da gözükmem, böylece Milli Eğitimle sorun yaşayabiliriz, Çünki Milli Eğitim Ders programlarının,(hangi sınıfın hangi dersine hangi saat kim giriyor) girilmesini ister.."

Ha birde İLSİSden sevk felan alamassın..

Bu dediklerimin nereden yapıldığını bilmiyorlarsa sana yazayım, sende onlara anlat..:
e-okuldan --->Kurum İşlemleri---->Ders İşlemleri menüsünde
Ders başlangıç ve bitiş saatleri, Seçmeli dersler, Ders Programı, Ders Öğretmenleri
Bu beş menü ile öğretmenleri, dersleri, sınıfları vs teker teker giriyorlar. Böylece Milli Eğitim Bakanlığı böğretmen ve öğrencilerin hangi saat hangi sınıfta hangi dersi gördüklerini görebiliyor, aynı şekilde veliler de (eğer merak edip bakarlarsa) çocuğun haftalık ders programı, öğretmen isileri ile beraber görebiliyorlar.

Ammada yazdım. Çenem düştü yok parmaklarım yoldan çıktı Laughing Laughing Laughing Laughing
oziie
Aktif Üye
Aktif Üye

Kayıtların İlsis'e geçmesi    01 Ekm 2008, 23:18Alıntıyla Cevap Gönder

Şimdi bu konudaki hız ilçeden ilçeye değişebilir. Bir ilçede değişmesi 10-15 gün ü bulmuştu - öteki ilçede ertesi gün düzelmişti.
Sen göreve başladığın gün , okulun ilçe mem e göreve başlama yazını yazar.. İlçe de ilsis sorumlusuna bu yazıyı verir - o da gerekli değişiklikleri yapar. Eğer sizin için önemli ise ilçe de ilsis sorumlusuna gider - rica edersiniz 1 dakikada günceller bilgilerinizi.
Yanlız ilsis i ilk açtığınızda, yukarıdaki başlıktaki okul ismini kastediyorsanız o değişmiyor. O zaten önemli de değil. Önemli olan genel bilgiler başlığı altındaki çalıştığınız kurum. Görev kaydı başlığında da ayrıntılı şekilde yazar - hangi gün hangi okula başladığınız.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Kayıtların İlsis'e geçmesi

page generation = 0.17315 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması