|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
alper_kizil
Seçkin Üye

| Kayıtların İlsis'e geçmesi 30 Eyl 2008, 20:27 | |
| | Merhaba arkadaşlar eski okulumdan 15 Eylülde ilişkimi kestim 16 Eylülde de yeni okulumda göreve başladım ama ilsis kayıtlarında bilgiler halen eski okulumu gösteriyor yeni okulumun bilgileri ilsise ne zaman geçer bilgisi olan veya ecrübesi olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler. | |
|
|
 |
alper_kizil
Seçkin Üye

| Kayıtların İlsis'e geçmesi 01 Ekm 2008, 22:13 | |
| | arkadaşlar hiç başına böyle bir olay gelen yok mu? | |
|
|
 |
zgrcln
Aktif Üye

|
| Kayıtların İlsis'e geçmesi 01 Ekm 2008, 22:19 | |
| | Ben 2 yıl önce göreve başladım. Geçen yıl stajerliğim kalkmasına 1 ay kala asker öğretmen olarak sivasa gittim. Bu yıl geri geldim fakat hala daha hazırlayı eğitim , temel eğitimi tamamlamış hatta stajerliğim kalkmamış şeklinde görünüyor. Herşey milli eğitimde bitiyor. Ne zaman yaparlarsa ... | |
|
|
 |
hasan
Tecrübeli Üye

|
| Kayıtların İlsis'e geçmesi 01 Ekm 2008, 22:48 | |
| Bize yeni gelen öğretmenlerde de aynı sorun oldu. MEM İLSİS aradık, hemen düzelttiler
Sen veya okul müdürü/yardımcısı Milli eğitim Müdürülüğünün İLSİS bölümünü ararsa anında düzeltirler.
Müdürün ciddiye almassa de ki: "Okulun İlsis'inde Personel Listesinde gözükmessem E-OKULda gözükmem, e-okul'da da gözükmez isem ;
1- Not giremem , 2- Sınıfların ders programında da gözükmem, böylece Milli Eğitimle sorun yaşayabiliriz, Çünki Milli Eğitim Ders programlarının,(hangi sınıfın hangi dersine hangi saat kim giriyor) girilmesini ister.."
Ha birde İLSİSden sevk felan alamassın..
Bu dediklerimin nereden yapıldığını bilmiyorlarsa sana yazayım, sende onlara anlat..:
e-okuldan --->Kurum İşlemleri---->Ders İşlemleri menüsünde
Ders başlangıç ve bitiş saatleri, Seçmeli dersler, Ders Programı, Ders Öğretmenleri
Bu beş menü ile öğretmenleri, dersleri, sınıfları vs teker teker giriyorlar. Böylece Milli Eğitim Bakanlığı böğretmen ve öğrencilerin hangi saat hangi sınıfta hangi dersi gördüklerini görebiliyor, aynı şekilde veliler de (eğer merak edip bakarlarsa) çocuğun haftalık ders programı, öğretmen isileri ile beraber görebiliyorlar.
Ammada yazdım. Çenem düştü yok parmaklarım yoldan çıktı  | |
|
|
 |
oziie
Aktif Üye

|
| Kayıtların İlsis'e geçmesi 01 Ekm 2008, 23:18 | |
| Şimdi bu konudaki hız ilçeden ilçeye değişebilir. Bir ilçede değişmesi 10-15 gün ü bulmuştu - öteki ilçede ertesi gün düzelmişti.
Sen göreve başladığın gün , okulun ilçe mem e göreve başlama yazını yazar.. İlçe de ilsis sorumlusuna bu yazıyı verir - o da gerekli değişiklikleri yapar. Eğer sizin için önemli ise ilçe de ilsis sorumlusuna gider - rica edersiniz 1 dakikada günceller bilgilerinizi.
Yanlız ilsis i ilk açtığınızda, yukarıdaki başlıktaki okul ismini kastediyorsanız o değişmiyor. O zaten önemli de değil. Önemli olan genel bilgiler başlığı altındaki çalıştığınız kurum. Görev kaydı başlığında da ayrıntılı şekilde yazar - hangi gün hangi okula başladığınız. | |
|
|
 |
|
|