|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
yeremez
Aktif Üye

| Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 26 May 2008, 20:39 | |
| Ttnet in 2 yıl sözleşme karşılığı verdiği Wireless modem ve 2 aylık ücretsiz kampanyasına başvurmuştum. tayinden dolayı interneti kapatmak istiyorum.
Daha 1 yıl bile etmediği için Kampanyadan aldığım hediyelerin parasını vermem gerekiyor.
Modem 150 ytl, 2 ay sınırlı bağlantı 29*2 , toplam 208 Ytl ücret edemem gerekiyor.
İnterteni başkasına ait bir hatta nakil edebilirmiyim?
Yada İnterneti tayinimin çıktığı yere nakledebilirmiyim. Nakletmem için bulunduğum ilde ve gideceğim ilde ne gibi işlemler yapmam gerekiyor? | |
|
|
 |
nisay
Aktif Üye

| Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 26 May 2008, 20:41 | |
| | telekomla git konuş derim ben... | |
|
|
 |
vseckn
Site Gezgini

| Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 26 May 2008, 20:45 | |
| | Nakil yapabilirsiniz, ben öyle yaptım. Geçen yıl Kırıkkale'den Bozüyük'e tayinim çıktı. Önce gidip telefon hattı açtırdım daha sonra nakil dilekçesi verdim. Gerisini onlar hallediyorlar. Ödemene gerek yok hocam o kadar parayı. Telekoma gidip görüşürsen gerekli bilgiyi verirler. | |
|
|
 |
yeremez
Aktif Üye

| Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 26 May 2008, 21:43 | |
|
 |
 |
Nakil yapabilirsiniz, ben öyle yaptım. Geçen yıl Kırıkkale'den Bozüyük'e tayinim çıktı. Önce gidip telefon hattı açtırdım daha sonra nakil dilekçesi verdim. Gerisini onlar hallediyorlar. Ödemene gerek yok hocam o kadar parayı. Telekoma gidip görüşürsen gerekli bilgiyi verirler. |
hocam şu an bulunduğum ilden ayrılmadan önce telefonu kapatmalımıyım?
yada tayinimin çıktığı ile gitmeden önce yapmam gereken bişey varmı? | |
|
|
 |
frt44
Seçkin Üye

Kayıt: 08 Eyl 2007 Mesajlar: 438 Konum: ---Köprü Altı--- |
| Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 26 May 2008, 21:45 | |
| | gittiğin ilden de telefonu kapattırabiliyorsun... | |
|
|
 |
biltek2007
Süper Üye

|
| Re: Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 26 May 2008, 21:46 | |
|
 |
 |
Ttnet in 2 yıl sözleşme karşılığı verdiği Wireless modem ve 2 aylık ücretsiz kampanyasına başvurmuştum. tayinden dolayı interneti kapatmak istiyorum.
Daha 1 yıl bile etmediği için Kampanyadan aldığım hediyelerin parasını vermem gerekiyor.
Modem 150 ytl, 2 ay sınırlı bağlantı 29*2 , toplam 208 Ytl ücret edemem gerekiyor.
Yada İnterneti tayinimin çıktığı yere nakledebilirmiyim. Nakletmem için bulunduğum ilde ve gideceğim ilde ne gibi işlemler yapmam gerekiyor? |
İnterneti başka ile nakil yapabiliyorsunuz. Ama hattın kendinizin mi olması şar. Sanırım evet.
Ben de şunu sorayım????
ben bu ay kapattıracağım interneti. 28 i miydi fatura kesim tarihi? Yani en son hangi gün kestirebiliriz? | |
|
|
 |
frt44
Seçkin Üye

Kayıt: 08 Eyl 2007 Mesajlar: 438 Konum: ---Köprü Altı--- |
| Re: Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 26 May 2008, 21:50 | |
|
 |
 |
 |
 |
Ttnet in 2 yıl sözleşme karşılığı verdiği Wireless modem ve 2 aylık ücretsiz kampanyasına başvurmuştum. tayinden dolayı interneti kapatmak istiyorum.
Yada İnterneti tayinimin çıktığı yere nakledebilirmiyim. Nakletmem için bulunduğum ilde ve gideceğim ilde ne gibi işlemler yapmam gerekiyor? |
İnterneti başka ile nakil yapabiliyorsunuz. Ama hattın kendinizin mi olması şar. Sanırım evet.
Ben de şunu sorayım????
ben bu ay kapattıracağım interneti. 28 i miydi fatura kesim tarihi? Yani en son hangi gün kestirebiliriz? |
fatura kesim tarihleri ay sonunda...ayın ilk günü diğer ay başlar... | |
|
|
 |
yeremez
Aktif Üye

| Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 26 May 2008, 22:00 | |
| | bilgileriniz icin tsk ederim | |
|
|
 |
hasand
Yeni Üye

|
| Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 28 May 2008, 22:02 | |
| fatura kesim tarihi çok da önemli değilmiş. ben hattı kapattırdığımda ayın 8 iydi. sadece 8 ytl kapatma ücreti istediler. baya sonradan bide 41 ytl fatura geldi telekomu arayınca ödemenize gerek yok dediler (otomatik olarak ankaradan gönderiyo sistem siz ona bakmayın). bu da böyle bir anımdır. ister kapat ister naklettir aynı ücret 8 ytl idi geçen yaz.
saygılarımla | |
|
|
 |
tt60
Site Gezgini

| Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 28 May 2008, 22:32 | |
| Ya aynı dert bizde de var hocam şimdi nasıl olacak, bizimkide mi aynı kampanya idi ? hatırlamıyorum, birde bu işlerle uğraşması var , neyse bakalım  | |
|
|
 |
serhatdemir
Aktif Üye

Kayıt: 07 Eyl 2007 Mesajlar: 397 Konum: Nevşehir-Derinkuyu |
| Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 28 May 2008, 22:37 | |
| | hocam ben kampanyaya başvurduğumda bu olayı sordum nakil yapılabileceğini söylediler vseckn hocam gayet anlaşılır bir biçimde açıklamış. | |
|
|
 |
ao1983
Aktif Üye

|
| Kampanyalı İnterneti Kapatma Yada Nakil işlemleri 28 May 2008, 22:41 | |
| hocam bende aynı şeklide kampanya ile almıştım istanbuldan..
tayinim çıktı batmana ve nakil yaptırdım.
telefonuda adsl hattınıda nakil ettirebiliosunuz sadece 28 ytl falan yanlış hatırlamıosam nakil ücreti alıolar adsl den... | |
|
|
 |
|
|