|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
55ihsan55
Site Gezgini

|
| Kampanya: Rapidshare engeli için MEB'e yüklenelim. 04 Hzr 2008, 19:00 | |
| Arkadaşlar, rapidshare engeli için Meb'in dilek ve şikayet bölümünü mesaj yağmuruna tutalım umarım sonuç verir. çünkü bu engelin mantığı yok. ben az önce bir mesaj gönderdim bilgi edinmeye.
işte link: http://www.meb.gov.tr/dilekveoneri/bilgimail.asp#
tc no ve email adresiniz yeterli. mail adresinize bir onay linki geliyor ona tıklayarak formu dolduruyorsunuz. bu kadar.
isterseniz şu örnek metni istenilen bilgiler ve belgeler bölümüne yapıştırabilirsiniz:
okullardaki internetin filtreleme sisteminin rapidshare.com isimli siteyi engellemesi biz öğretmenleri mağdur etmektedir. eğer bilgi çağındaysak ve bilişim teknolojisini kullanıyorsak, bu tür engelleri kaldırmalıyız. rapidshare isimli site tamamen yasal bir dosya paylaşım sitesidir ve biz öğretmenlerin gerekli dosya,doküman ve yazılımları edinebileceğimiz bir servistir. bu engelin neden koyulduğuyla ilgili bilgi istiyorum. teşekkürler. | | |
|  | 55ihsan55
Site Gezgini

|
| Kampanya: Rapidshare engeli için MEB'e yüklenelim. 05 Hzr 2008, 14:17 | |
| | bu kampanyaya pek destek yok sanırım. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.15425 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|