Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
wswswq
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    12 Tem 2008, 1:00Alıntıyla Cevap Gönder

kendir_li yazmış:
wswswq yazmış:
bende iş'de accses point ile sorun yaşadım birkaç saat sonra aşağıdaki resimde görülen ayarları yaptım ve oldu.
eve geldiğimde evdeki kablosuz modemde sorun yaşadım. tekrar dns p ayarlarını otamatiğe bağladık sorun çözülmüş oldu.
işe gittiğimde tekrar dns ayarlarını yapacaktım ki gerek kalmadan bağlanıvermiş!!!!!!!!
bakalım neler görecez daha

hocam ıp adresi hangi modem için?

Zoom.... hocam.
kendir_li
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    12 Tem 2008, 1:01Alıntıyla Cevap Gönder

alayım markayı dedim hocam lazım oluyor.internette sorun yaşayan arkadaşlar arıyor ara sırada..sagol
cexen
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    14 Ağu 2008, 17:05Alıntıyla Cevap Gönder

benzer problem benim okulumda da vardı bir zamanlar

modem kablolu bağlantı ile internet e baglanıyor kablosuzdan baglanmıyordu sadece yerel agı goruyordu

modemi firmware guncellemesi yaptım herseyi sil baştan yaptın lakin becerip kablosuzdan internete giremedim sonra da işin içinden çıkamayınca modem bozuk dedim millete ne yapim ole olmadı bole olmadı Very Happy

sende ole de hocam modem bozuk Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
mkalkan
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    14 Ağu 2008, 18:07Alıntıyla Cevap Gönder

ip numaralarına bak
Zizu_
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    14 Ağu 2008, 22:06Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayarında eğer bir kaç kablosuz ağ kayıtlı ise çakışma olabilir.kayıltlı olan kablosuz ağları temizle.yeniden ara...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor

page generation = 0.14180 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması