Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
halimyaren
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    24 Hzr 2008, 22:32Alıntıyla Cevap Gönder

gülenelma yazmış:
halimyaren yazmış:
gülenelma yazmış:
Bir arkadaşında bböyle oldu...Kapattı bir gün bekledi düzeldi..

Makina süpermis biz de alalım.markası ne?

Hocam IP, DNS herşeyi denedik olmadı ama kendi haline bırakınca düzeldi.

3com makine

ha o modelleri biliom ben fazla üzerlerine gitmicen onların Smile.
Şaka bir yana eğer dediğin gibiyse sorun bilg değil modemde veya hubta. Çünkü bilg dura dura içinden ayar değiştiremeyeceğine göre çalışır durumdaki internet arabiriminde bişeyler değişiyor sonra da bilg bağlanıyor gibi geldi bana. valla böle de değilse ben espri yapmaya devam etcem ona göre Smile
gülenelma
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    24 Hzr 2008, 22:38Alıntıyla Cevap Gönder

herhalde öyledir ama anlamadık gitti arabirimde değişen ne olaki?
RoboTek
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    24 Hzr 2008, 22:42Alıntıyla Cevap Gönder

BEN BUNLARI IŞINLAMAYA KARAR VERDİM.YADA BASCAN NİTROYU Very Happy Very Happy
wswswq
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    24 Hzr 2008, 23:03Alıntıyla Cevap Gönder

Benimde başka bir sorunum var...telefon çalışmıyor...ama internete bağlanıyor.........
gerçekten...şaka yapmıyorum........
halimyaren
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    24 Hzr 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

wswswq yazmış:
Benimde başka bir sorunum var...telefon çalışmıyor...ama internete bağlanıyor.........
gerçekten...şaka yapmıyorum........

o zaman internet üzerinden telefon et olsun bitsin. takma kafana!
gülenelma
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    24 Hzr 2008, 23:09Alıntıyla Cevap Gönder

Tel hattını kontrol et bence
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    25 Hzr 2008, 2:32Alıntıyla Cevap Gönder

bizde de arada siteler açılmıyor, ne ie ile ne firefox ile. ama msn e giriyor aynı zamanda, bağlantı da var görülüyor. modemi resetlemek ya da kapatmak işe yaramadı, bilgisayardan kaynaklanıyor olamaz 3 bilgisayarda da aynı zamanda aynı sorun oluyor çünkü. modem airties kablosuz, yani kullanmaya başladık, bi sorun var ama. tatilde 2 ay yalnız bırakalım da modemi düzelir belki Smile bir gün kapattıktan sonra düzelmiş ya birinin...
osayrac
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    25 Hzr 2008, 8:31Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam kablosuz ağın MAC adresini modeme kaydederseniz sorun ortadan kalkacaktır...
wswswq
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    12 Tem 2008, 0:51Alıntıyla Cevap Gönder

bende iş'de accses point ile sorun yaşadım birkaç saat sonra aşağıdaki resimde görülen ayarları yaptım ve oldu.
eve geldiğimde evdeki kablosuz modemde sorun yaşadım. tekrar dns p ayarlarını otamatiğe bağladık sorun çözülmüş oldu.
işe gittiğimde tekrar dns ayarlarını yapacaktım ki gerek kalmadan bağlanıvermiş!!!!!!!!
bakalım neler görecez daha

93 defa İzlenme, 38.92 KB

kablosuzayarları.JPG

kendir_li
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor    12 Tem 2008, 0:56Alıntıyla Cevap Gönder

wswswq yazmış:
bende iş'de accses point ile sorun yaşadım birkaç saat sonra aşağıdaki resimde görülen ayarları yaptım ve oldu.
eve geldiğimde evdeki kablosuz modemde sorun yaşadım. tekrar dns p ayarlarını otamatiğe bağladık sorun çözülmüş oldu.
işe gittiğimde tekrar dns ayarlarını yapacaktım ki gerek kalmadan bağlanıvermiş!!!!!!!!
bakalım neler görecez daha

hocam ıp adresi hangi modem için?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

kablosuzu görüyor lakin internete girmiyor

page generation = 0.25101 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması