Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

kablosuz modem sorunu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
saimserin
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuz modem sorunu    15 Şub 2008, 11:58Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar başka bir modemden kendi kulalndığım phlips 6500 sna kablosuz modemime internet alıyorum.Yalnız bu modemin ayarlarına ulaşamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...kullanıcı adı ve şifreyi admin olarak giriyorum kabul etmiyor.Kablosuz modem kullanmadan önce admin olarak girebiliyordum...
burakarguc
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuz modem sorunu    15 Şub 2008, 12:02Alıntıyla Cevap Gönder

reset at hocam sonra netten kullanıcı adı ve şifresini öğren....
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kablosuz modem sorunu    19 Şub 2008, 22:01Alıntıyla Cevap Gönder

masa üstü bilgisayara airtes kablosuz modemi yükledim daha sonra masa üstünü iptalettim bir süredir dizüstü ile orunsuz bağlanıyordum bugün airtes modemi diz üstüne kurdum şimdi ağ isminin karşısında bu bilgisayarda ki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimi ile eşleşmiyor uyarısı var ne yapabilirim teşekkürler
baneco
Yeni Üye
Yeni Üye

kablosuz modem sorunu    27 Mar 2008, 1:34Alıntıyla Cevap Gönder

reset at yenıden kur ama kablolu kur daha saglıklı
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

kablosuz modem sorunu

page generation = 0.17228 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması