|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
saimserin
Aktif Üye

| kablosuz modem sorunu 15 Şub 2008, 11:58 | |
| | Arkadaşlar başka bir modemden kendi kulalndığım phlips 6500 sna kablosuz modemime internet alıyorum.Yalnız bu modemin ayarlarına ulaşamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...kullanıcı adı ve şifreyi admin olarak giriyorum kabul etmiyor.Kablosuz modem kullanmadan önce admin olarak girebiliyordum... | | |
|  | burakarguc
Aktif Üye

|
| kablosuz modem sorunu 15 Şub 2008, 12:02 | |
| | reset at hocam sonra netten kullanıcı adı ve şifresini öğren.... | | |
|  | ftbitefo
Seçkin Üye

| kablosuz modem sorunu 19 Şub 2008, 22:01 | |
| | masa üstü bilgisayara airtes kablosuz modemi yükledim daha sonra masa üstünü iptalettim bir süredir dizüstü ile orunsuz bağlanıyordum bugün airtes modemi diz üstüne kurdum şimdi ağ isminin karşısında bu bilgisayarda ki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimi ile eşleşmiyor uyarısı var ne yapabilirim teşekkürler | | |
|  | baneco
Yeni Üye

|
| kablosuz modem sorunu 27 Mar 2008, 1:34 | |
| | reset at yenıden kur ama kablolu kur daha saglıklı | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.17228 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|