|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
muharrir
Yeni Üye

|
| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 9:15 | |
| Tek başına küçük bir yerleşim biriminde görev yapıyorum. Bir arkadaşım var o da laptop. internet bağlantısına baktığımda kablosuz bağlantılar buluyor fakat şifre istiyor. internette biraz araştırma yaptım.ancak yaızlan konuların dilini anlamada güçlük çektim. bazı noktalarda takılıyorum... program vs kurulması gerekiyor sanırım.
bu noktada anlayabileceğim bir dilde anlatma imkanı olan var mı.
sevgi ile kalınız. | |
|
|
 |
firzan
Aktif Üye

| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 9:31 | |
| | tam bilmiyorumama başlangıçta şifre 12345 olması lazım | |
|
|
 |
muharrir
Yeni Üye

|
| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 9:34 | |
| | hayır sahib olan kişi şifreyi değiştirmiş denedim bir kaç şifre. | |
|
|
 |
muharrem77
Aktif Üye

|
| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 9:46 | |
| | başka bir kullanıcının şifrelediği kablosuz ağa o kişinin izni olmadan niye girmek istiyorsunuz? konuyu açar mısınız? | |
|
|
 |
55ihsan55
Aktif Üye

|
| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 9:59 | |
| | hocam veri dinleme yazılımları var. wep şifresi kısa sürede kırılabiliyor ama wpa ve wpa2 çok zor. haftalar hatta aylar sürebilir kırması. hiç de kırılamayabilir. bilgisayarınız sürekli açık olmalı ve sürekli dinleme yapıp veri paketi toplamalısınız. | |
|
|
 |
muharrir
Yeni Üye

|
| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 10:14 | |
|
 |
 |
başka bir kullanıcının şifrelediği kablosuz ağa o kişinin izni olmadan niye girmek istiyorsunuz? konuyu açar mısınız? |
sadece kullanmak için. araştırmadım sanmayın kime ait olduğunu. soruyorum etrafa kimsenin bilgisi yok. ama bir yerde kablosuz bağlantı var. gidip iş yerlerine soruyorum. bilgilerinin olmadığını söylüyorlar. vs. | |
|
|
 |
ozgur24
Süper Üye

Kayıt: 07 Nis 2008 Mesajlar: 1200 Konum: İstanbul / Kozyatagı Erzincan / Kemah |
| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 10:17 | |
| bence kiramazsiniz cunku ben denedim olmadi
msn sifresi gibi dünün kolaymi kirmak hayir birde izinsiz giremezsiniz | |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 10:18 | |
|
 |
 |
başka bir kullanıcının şifrelediği kablosuz ağa o kişinin izni olmadan niye girmek istiyorsunuz? konuyu açar mısınız? |
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Bi de gayet normal bişeymiş gibi sorulmuş. | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4146 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 10:21 | |
| | 19 ytlye adsl paketi al keyfine bak illegal durumlarla uğraşma. | |
|
|
 |
@lperen
Süper Üye

| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 10:36 | |
|
 |
 |
 |
 |
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Bi de gayet normal bişeymiş gibi sorulmuş. |
Şifre koyanın bir bildiği var değil mi? | |
|
|
 |
burakarguc
Aktif Üye

|
| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 10:42 | |
| | bencede al internet evde kendin kullan...adamın gibi sınırlı bağlantısı varsa çok ayıp olur vede küfür versin:) | |
|
|
 |
muharrir
Yeni Üye

|
| Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz? 11 Hzr 2008, 11:12 | |
| | böyle düşünüleceğini biliyordum:) | |
|
|
 |
|
|