Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
muharrir
Yeni Üye
Yeni Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 9:15Alıntıyla Cevap Gönder

Tek başına küçük bir yerleşim biriminde görev yapıyorum. Bir arkadaşım var o da laptop. internet bağlantısına baktığımda kablosuz bağlantılar buluyor fakat şifre istiyor. internette biraz araştırma yaptım.ancak yaızlan konuların dilini anlamada güçlük çektim. bazı noktalarda takılıyorum... program vs kurulması gerekiyor sanırım.

bu noktada anlayabileceğim bir dilde anlatma imkanı olan var mı.

sevgi ile kalınız.
firzan
Aktif Üye
Aktif Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 9:31Alıntıyla Cevap Gönder

tam bilmiyorumama başlangıçta şifre 12345 olması lazım
muharrir
Yeni Üye
Yeni Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 9:34Alıntıyla Cevap Gönder

hayır sahib olan kişi şifreyi değiştirmiş denedim bir kaç şifre.
muharrem77
Aktif Üye
Aktif Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 9:46Alıntıyla Cevap Gönder

başka bir kullanıcının şifrelediği kablosuz ağa o kişinin izni olmadan niye girmek istiyorsunuz? konuyu açar mısınız?
55ihsan55
Aktif Üye
Aktif Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 9:59Alıntıyla Cevap Gönder

hocam veri dinleme yazılımları var. wep şifresi kısa sürede kırılabiliyor ama wpa ve wpa2 çok zor. haftalar hatta aylar sürebilir kırması. hiç de kırılamayabilir. bilgisayarınız sürekli açık olmalı ve sürekli dinleme yapıp veri paketi toplamalısınız.
muharrir
Yeni Üye
Yeni Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 10:14Alıntıyla Cevap Gönder

muharrem77 yazmış:
başka bir kullanıcının şifrelediği kablosuz ağa o kişinin izni olmadan niye girmek istiyorsunuz? konuyu açar mısınız?

sadece kullanmak için. araştırmadım sanmayın kime ait olduğunu. soruyorum etrafa kimsenin bilgisi yok. ama bir yerde kablosuz bağlantı var. gidip iş yerlerine soruyorum. bilgilerinin olmadığını söylüyorlar. vs.
ozgur24
Süper Üye
Süper Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 10:17Alıntıyla Cevap Gönder

bence kiramazsiniz cunku ben denedim olmadi Smile

msn sifresi gibi dünün kolaymi kirmak hayir birde izinsiz giremezsiniz
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 10:18Alıntıyla Cevap Gönder

muharrem77 yazmış:

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Bi de gayet normal bişeymiş gibi sorulmuş.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

19 ytlye adsl paketi al keyfine bak illegal durumlarla uğraşma.
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 10:36Alıntıyla Cevap Gönder

mystreous yazmış:
muharrem77 yazmış:

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Bi de gayet normal bişeymiş gibi sorulmuş.

Şifre koyanın bir bildiği var değil mi?
burakarguc
Aktif Üye
Aktif Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 10:42Alıntıyla Cevap Gönder

bencede al internet evde kendin kullan...adamın gibi sınırlı bağlantısı varsa çok ayıp olur vede küfür versin:)
muharrir
Yeni Üye
Yeni Üye

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?    11 Hzr 2008, 11:12Alıntıyla Cevap Gönder

böyle düşünüleceğini biliyordum:)
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Kablosuz Modem (bağlantı) Şifresi Nasıl Kırılır? Bilgilendirir misiniz?

page generation = 0.21091 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması