|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
KeRASuS_28
Seçkin Üye

| kablosuz ağlara bağlantı 03 Ksm 2007, 22:33 | |
| arkadaşlar görev yaptığım okulda internet bağlantısı xp yüklü bir bilgisayar üzerinden sağlanıyor.ancak yine xp yüklü bilgisayardan sağlanan wireless bağlantısına vista yüklü laptoplar bağlanamıyor. diğer bilgisayarlar yani xp yüklü olanlarda sıkıntı yokken neden vista böyle bir problem yaratıyor???? ne yapmama gerekiyor????
not : vista yüklü bilgisayarlar internete kablolu olarak bağlanabiliyor...
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler | | |
|  | keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 891 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| kablosuz ağlara bağlantı 03 Ksm 2007, 22:41 | |
| | hocam vistada herkes bundan şikayet ediyor.Elle ip verip bi denermisin?Sonuçtan bizi haberdar et bilgimiz olsun. | | |
|  | karinca_52
Süper Üye

| kablosuz ağlara bağlantı 03 Ksm 2007, 22:47 | |
| hocam ben vista kullanıyorum vede çok memnunum kullandığım vista orjinal
evde 2 bilgisayar var arkadşınki xp benimki vista modemimiz kablosuz
ikimizde çok rahat bağlanıyoruz ve herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz | | |
|  | ilknur_bote2005
Site Gezgini

|
| aynı problem burada da vaaaaaaaaaar:((( yalnız değilsiniz:() 06 Ksm 2007, 23:06 | |
| | Arkadaşlar ben de Çorum Boğazkale'de görev yapıyorum. Aynı problemi biz de yaşıyoruz okulda. Ben toshiba arkadaş Asus ikimizde vistalıyız bağlanamıyoz. Ama diğerleri xp li bağlanıyo. Nedir bu çilemiz. Güya labtop alıp rahatlıcaktık yauuuw. Arkadaşlar tez zamanda çözüm bekliyoz. Hadi bakeeem:() | | |
|  | fgur
Site Gezgini

|
| kablosuz ağlara bağlantı 06 Ksm 2007, 23:21 | |
| | bizim okulda problem daha da büyük kablosuz bağlantı olunca kablolular gidiyor kablolular bağlanınca kablosuzlar bağlanamıyor... bu nedendir acep? | | |
|  | donmezas
Aktif Üye

|
| kablosuz ağlara bağlantı 06 Ksm 2007, 23:59 | |
| | evet ip adreslerini elle yazınca bağlantıda sorun kalmıyo. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.24761 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|