Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

kablosuz ağlara bağlantı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
KeRASuS_28
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kablosuz ağlara bağlantı    03 Ksm 2007, 22:33Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar görev yaptığım okulda internet bağlantısı xp yüklü bir bilgisayar üzerinden sağlanıyor.ancak yine xp yüklü bilgisayardan sağlanan wireless bağlantısına vista yüklü laptoplar bağlanamıyor. diğer bilgisayarlar yani xp yüklü olanlarda sıkıntı yokken neden vista böyle bir problem yaratıyor???? ne yapmama gerekiyor????

not : vista yüklü bilgisayarlar internete kablolu olarak bağlanabiliyor...

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

kablosuz ağlara bağlantı    03 Ksm 2007, 22:41Alıntıyla Cevap Gönder

hocam vistada herkes bundan şikayet ediyor.Elle ip verip bi denermisin?Sonuçtan bizi haberdar et bilgimiz olsun.
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

kablosuz ağlara bağlantı    03 Ksm 2007, 22:47Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben vista kullanıyorum vede çok memnunum kullandığım vista orjinal

evde 2 bilgisayar var arkadşınki xp benimki vista modemimiz kablosuz

ikimizde çok rahat bağlanıyoruz ve herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz
ilknur_bote2005
Site Gezgini
Site Gezgini

aynı problem burada da vaaaaaaaaaar:((( yalnız değilsiniz:()    06 Ksm 2007, 23:06Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben de Çorum Boğazkale'de görev yapıyorum. Aynı problemi biz de yaşıyoruz okulda. Ben toshiba arkadaş Asus ikimizde vistalıyız bağlanamıyoz. Ama diğerleri xp li bağlanıyo. Nedir bu çilemiz. Güya labtop alıp rahatlıcaktık yauuuw. Arkadaşlar tez zamanda çözüm bekliyoz. Hadi bakeeem:()
fgur
Site Gezgini
Site Gezgini

kablosuz ağlara bağlantı    06 Ksm 2007, 23:21Alıntıyla Cevap Gönder

bizim okulda problem daha da büyük kablosuz bağlantı olunca kablolular gidiyor kablolular bağlanınca kablosuzlar bağlanamıyor... bu nedendir acep?
donmezas
Aktif Üye
Aktif Üye

kablosuz ağlara bağlantı    06 Ksm 2007, 23:59Alıntıyla Cevap Gönder

evet ip adreslerini elle yazınca bağlantıda sorun kalmıyo.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

kablosuz ağlara bağlantı

page generation = 0.24761 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması