arkadaşlar elimde Frontpage SlideShow modulu var bunu sayfanın ortasına yerleştirmek istiyoruma ama bütün konumları denemem rağmen ortaya gelmedi nasıl yapacağım acaba
dedault.php ya da anasayfanız ne ise adres çubuğuna "?tp=1" yazarak kullanabileceğiniz modülleri ve isimleri görebilirsiniz. Uygun bir yer yoksa, kodları karıştırarak, modül tanımlanan dosyada kendi belirleyeceğiniz bir yere modül yeri tanımlayabilirsiniz.
dedault.php ya da anasayfanız ne ise adres çubuğuna "?tp=1" yazarak kullanabileceğiniz modülleri ve isimleri görebilirsiniz. Uygun bir yer yoksa, kodları karıştırarak, modül tanımlanan dosyada kendi belirleyeceğiniz bir yere modül yeri tanımlayabilirsiniz.
hocam her temanın orta bölümü vardır, bu çok istisnai bir durum eklemek istediğiniz modülün yerini şöyle öğrenebilirsiniz... eklentiler, şablon yöneticisi, varsayılan temanız seçili iken sağ üst köşede düzenleye tıklayın gelen pencerede sağ üst köşede önizlemeyi seçin. modül pozisyonlarını ve isimlerini göreceksiniz... işe yarar umarım
hocam öncelikler o temanın ortasına denk gelen modül pozisyonlarını öğrenmeniz gerek. bnun için www.sitenizinadı.com/index.php?tp=1 şeklinde yazınız. modül pozisyonunun adını adını öğrenin. admin panelden ilgili modülü o pozisyonda yayınlayın.
o zaman o temanın orta bölümüne tanımlanmış bir modül pozisyonu yok demektir. temayı değiştiriniz. veya oraya temanın index veya default ayarlarından modül pozisyonu tanımlayınız ki bu baya zor bir iştir. Benim verdiğim temaları kullanabilirsiniz. O temalarda tüm pozisyonlar mevcuttur.
Kayıt: 08 Eyl 2009, 11:03 Mesajlar: 144 Konum: Afyon Lisesi
Ben ne söylemek istediğinizi çok ii anladım bunu yapmayı biliyorum merve06 yardımcı olabilirim sana. Benim sitemde manşet kısmına ben modül pozisyonu atadım mesela aynı slideshow benimkide www.afyonlisesi.k12.tr
Ben ne söylemek istediğinizi çok ii anladım bunu yapmayı biliyorum merve06 yardımcı olabilirim sana. Benim sitemde manşet kısmına ben modül pozisyonu atadım mesela aynı slideshow benimkide http://www.afyonlisesi.k12.tr
Ben ne söylemek istediğinizi çok ii anladım bunu yapmayı biliyorum merve06 yardımcı olabilirim sana. Benim sitemde manşet kısmına ben modül pozisyonu atadım mesela aynı slideshow benimkide http://www.afyonlisesi.k12.tr
Bu forumu gezen kullanıcılar: muho271 ve 3 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.