Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur?    28 May 2008, 14:05Alıntıyla Cevap Gönder

Bence kişiler istedikleri gibi imza kulanmalılar...
Maksat ilgi çekici olmak.
İmzası olan arkadaşların yazıları bence daha dikkat çekiyor
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur?    28 May 2008, 14:06Alıntıyla Cevap Gönder

ben de katılıyorum bu öneriye. ayrıca teşekkür butonu kalktı ama sayfalarda bakıyorsunuz onlarca mesaj var. seviniyorsunuz yararlı bilgiler var diye. bi giriyorsunuz bir mesaj diğerlerinin hepsi teşekkür vs. yanlış anlaşılmasın tabii ki emeğe saygı, yapana teşekkür edelim ama bence eski sistem daha güzeldi. mesaja teşekkür etmek isteyen tıklardı teşekkür butonunu yazılması gereken bir şeyler varsa yazılırdı. ama şimdi diğer mesajların çoğu teşekkür. sadece kişisel görüşlerimi belirttim.
ama her şeye rağmen bilgisayabilisim.net siz bir internet düşünemiyorum. teşekkürler Smile
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur?    28 May 2008, 14:20Alıntıyla Cevap Gönder

sitemizin jajnjanlı kağıtlara alerjisi yok, sunucuyu kasacak şeyler de değil, sitenin yavaş açılmasının nedeni okullardaki internet burda sorun yok

ancak jan janlı yazıların imza alanınızda durması sizi biraz lise yada ortaokul öğrencisi gibi göstermiyormu? Rahatsız değilseniz bizim için sorun yok, yanlış anlamayın bu şahsi görüşüm

yönetim adınada şunu söyleyebilirim, kurallar çerçevesinde imza alanı serbest ...eğer jan janlı yazılar kalksın diye talepler gelirse ankete sunarız çıkan sonuca hepimiz uyarız olur biter
hergunsince83
Aktif Üye
Aktif Üye

Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur?    29 May 2008, 13:46Alıntıyla Cevap Gönder

ghost yazmış:
sitemizin jajnjanlı kağıtlara alerjisi yok, sunucuyu kasacak şeyler de değil, sitenin yavaş açılmasının nedeni okullardaki internet burda sorun yok
ancak jan janlı yazıların imza alanınızda durması sizi biraz lise yada ortaokul öğrencisi gibi göstermiyormu? Rahatsız değilseniz bizim için sorun yok, yanlış anlamayın bu şahsi görüşüm
yönetim adınada şunu söyleyebilirim, kurallar çerçevesinde imza alanı serbest ...eğer jan janlı yazılar kalksın diye talepler gelirse ankete sunarız çıkan sonuca hepimiz uyarız olur biter

Eyvallah hocam.
Ben imza olmasın demedim, böyle yanarlı dönerli yazılarla imza koymayalım gibisinden söyledim bunu. İlaveten, bu kocaman imzalar bence sayfanın uzunluğunu da artırıyor, bir satırlık yorumun altında kocaaa bir imza.
Hocam demişsin ya "lise öğrencisi gibi gösteriyo!" diye, aynen öyle de... Ben liseye giderken sınıftaki kızlar keserlerdi böyle şekilli yazıları dergilerden, günlüklerine sevdikleri yıldızların yanına yapıştırırlardı. Laughing Laughing Neyse arkadaşlar rahatsız olmuyorlarsa ben de heralde iki dakka gezerken rahatsız olmam.
Bir arkadaş demiş ya "dikkat çekmek" gibi bişeyler... Kimin dikkatini çekmeye çalışacağız ki biz ve neden dikkat çekmek ister insan?!
Saygılarımla...
realhalil
Aktif Üye
Aktif Üye

Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur?    29 May 2008, 14:08Alıntıyla Cevap Gönder

Şerrefsizim benim aklıma gelmişti..........
aynen katılıyorum arkadaşlar.. bende bir iki gündür böyle bir başlık açmayı düşünmüştüm..
diğer forum sitelerinde zaten kocaman kocaman imzalar var, bence anlamsız.
Bizim sitemiz diğerlerinden farklı olsun biraz değil mi ama..
sadelik herzaman güzeldir..Smile Exclamation
mpurcuklu
Aktif Üye
Aktif Üye

Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur?    29 May 2008, 14:10Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 28 May 2008 14:44

amaç sitenin hızlı açılması ise herkes avartarını ve imzasını kaldırsın o zaman ....imza olarak kullanılan yazıları , şiirleri ve de linkleride ....

+1 +1 +1 +1
mpurcuklu
Aktif Üye
Aktif Üye

Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur?    29 May 2008, 14:13Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 28 May 2008 14:52

ayrıca bu gereksiz tartışmayla sitenin serveri boğulmuyormu buna benzer konularda silinsin resim yok janjan yok gereksiz konu yok bilgisayar harici başka bişey yok olsun o zaman
kimse teşekkür etmesin yoğunluk olur kapatalım gitsin siteyi server de rahat etsin sizde

+1 +1 +1 +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur?

page generation = 0.19429 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması