|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
okur_musun
Seçkin Üye

| Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 28 May 2008, 14:45 | |
| evet çok gereksiz, katılıyorum  | |
|
|
 |
htoprak3232
Aktif Üye

|
| Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 28 May 2008, 14:52 | |
| ayrıca bu gereksiz tartışmayla sitenin serveri boğulmuyormu buna benzer konularda silinsin resim yok janjan yok gereksiz konu yok bilgisayar harici başka bişey yok olsun o zaman
kimse teşekkür etmesin yoğunluk olur kapatalım gitsin siteyi server de rahat etsin sizde  | |
|
|
 |
skydive707
Aktif Üye

Kayıt: 01 Eyl 2007 Mesajlar: 176 Konum: . : . GüNeŞLi . : . |
| Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 28 May 2008, 15:05 | |
| Bence kişiler istedikleri gibi imza kulanmalılar...
Maksat ilgi çekici olmak.
İmzası olan arkadaşların yazıları bence daha dikkat çekiyor | |
|
|
 |
shnbrs
Aktif Üye

| Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 28 May 2008, 15:06 | |
| ben de katılıyorum bu öneriye. ayrıca teşekkür butonu kalktı ama sayfalarda bakıyorsunuz onlarca mesaj var. seviniyorsunuz yararlı bilgiler var diye. bi giriyorsunuz bir mesaj diğerlerinin hepsi teşekkür vs. yanlış anlaşılmasın tabii ki emeğe saygı, yapana teşekkür edelim ama bence eski sistem daha güzeldi. mesaja teşekkür etmek isteyen tıklardı teşekkür butonunu yazılması gereken bir şeyler varsa yazılırdı. ama şimdi diğer mesajların çoğu teşekkür. sadece kişisel görüşlerimi belirttim.
ama her şeye rağmen bilgisayabilisim.net siz bir internet düşünemiyorum. teşekkürler  | |
|
|
 |
ghost

|
| Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 28 May 2008, 15:20 | |
| sitemizin jajnjanlı kağıtlara alerjisi yok, sunucuyu kasacak şeyler de değil, sitenin yavaş açılmasının nedeni okullardaki internet burda sorun yok
ancak jan janlı yazıların imza alanınızda durması sizi biraz lise yada ortaokul öğrencisi gibi göstermiyormu? Rahatsız değilseniz bizim için sorun yok, yanlış anlamayın bu şahsi görüşüm
yönetim adınada şunu söyleyebilirim, kurallar çerçevesinde imza alanı serbest ...eğer jan janlı yazılar kalksın diye talepler gelirse ankete sunarız çıkan sonuca hepimiz uyarız olur biter | |
|
|
 |
hergunsince83
Aktif Üye

Kayıt: 05 Oca 2008 Mesajlar: 305 Konum: Evliya Çelebi yolundayım |
| Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 29 May 2008, 14:46 | |
|
 |
 |
sitemizin jajnjanlı kağıtlara alerjisi yok, sunucuyu kasacak şeyler de değil, sitenin yavaş açılmasının nedeni okullardaki internet burda sorun yok
ancak jan janlı yazıların imza alanınızda durması sizi biraz lise yada ortaokul öğrencisi gibi göstermiyormu? Rahatsız değilseniz bizim için sorun yok, yanlış anlamayın bu şahsi görüşüm
yönetim adınada şunu söyleyebilirim, kurallar çerçevesinde imza alanı serbest ...eğer jan janlı yazılar kalksın diye talepler gelirse ankete sunarız çıkan sonuca hepimiz uyarız olur biter |
Eyvallah hocam.
Ben imza olmasın demedim, böyle yanarlı dönerli yazılarla imza koymayalım gibisinden söyledim bunu. İlaveten, bu kocaman imzalar bence sayfanın uzunluğunu da artırıyor, bir satırlık yorumun altında kocaaa bir imza.
Hocam demişsin ya "lise öğrencisi gibi gösteriyo!" diye, aynen öyle de... Ben liseye giderken sınıftaki kızlar keserlerdi böyle şekilli yazıları dergilerden, günlüklerine sevdikleri yıldızların yanına yapıştırırlardı. Neyse arkadaşlar rahatsız olmuyorlarsa ben de heralde iki dakka gezerken rahatsız olmam.
Bir arkadaş demiş ya "dikkat çekmek" gibi bişeyler... Kimin dikkatini çekmeye çalışacağız ki biz ve neden dikkat çekmek ister insan?!
Saygılarımla... | |
|
|
 |
realhalil
Aktif Üye

|
| Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 29 May 2008, 15:08 | |
| Şerrefsizim benim aklıma gelmişti..........
aynen katılıyorum arkadaşlar.. bende bir iki gündür böyle bir başlık açmayı düşünmüştüm..
diğer forum sitelerinde zaten kocaman kocaman imzalar var, bence anlamsız.
Bizim sitemiz diğerlerinden farklı olsun biraz değil mi ama..
sadelik herzaman güzeldir..  | |
|
|
 |
mpurcuklu
Aktif Üye

Kayıt: 21 Ekm 2007 Mesajlar: 201 Konum: ADANA (Hakkari'de görev yapıyor) |
| Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 29 May 2008, 15:10 | |
|
 |
 |
Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 28 May 2008 14:44
amaç sitenin hızlı açılması ise herkes avartarını ve imzasını kaldırsın o zaman ....imza olarak kullanılan yazıları , şiirleri ve de linkleride .... |
 | |
|
|
 |
mpurcuklu
Aktif Üye

Kayıt: 21 Ekm 2007 Mesajlar: 201 Konum: ADANA (Hakkari'de görev yapıyor) |
| Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 29 May 2008, 15:13 | |
|
 |
 |
Janjanlı imzalar kullanmasak nasıl olur? 28 May 2008 14:52
ayrıca bu gereksiz tartışmayla sitenin serveri boğulmuyormu buna benzer konularda silinsin resim yok janjan yok gereksiz konu yok bilgisayar harici başka bişey yok olsun o zaman
kimse teşekkür etmesin yoğunluk olur kapatalım gitsin siteyi server de rahat etsin sizde |
 | |
|
|
 |
|
|