Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

İSTİFALAR II

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
ebitefo
Yeni Üye
Yeni Üye

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 12:23Alıntıyla Cevap Gönder

Eğer bir şeylerin değişmesini bekliyorsanız sizlere iyi beklemeler. Çünkü benim sabrım tükendi. Bir daha da bu ebitefo sınavına da girmeyecem. Bu tazminatları verseler dahi. Çünkü böyle bir genel müdürlüğün bünyesinde çalışmanın hiçbir mantıki açıklaması yoktur. Dolayısıyla bu günden itibaren ben Allah'a binlerce şükürler olsun ki kabus gibi geçen bu görev süresini sonlandırmış bulunuyorum. Kalan arkadaşlara Allah sabır versin. Çünkü daha çok üzülürsünüz.
isot
Site Gezgini
Site Gezgini

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 12:39Alıntıyla Cevap Gönder

hocam az kaldı yanına geliyorum . Smile size hayırlı olsun.. darısı diğer tüm eğiticilerin başına. artık sıkıntıdan baş ağrıları çekmeye başladık.
by_kurt
Yeni Üye
Yeni Üye

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 13:01Alıntıyla Cevap Gönder

Formatörlerin istifaları, kısa bir süre zarfında, borsadaki şelale düşüşüne benzeyen bir akımla başta EĞİTEK olmak üzere herkesi şoke edecek bir noktaya gelecek gibi görünüyor...
oromurat
Aktif Üye
Aktif Üye

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 13:09Alıntıyla Cevap Gönder

bende ayrılıyorum arkadaşlar hayırlı olsun 1 hafta içinde ayrılırım
EBTFÖ
Site Gezgini
Site Gezgini

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 13:26Alıntıyla Cevap Gönder

Beni de ekleyin. RUMUZUMDAN bile utanç duymaya başladım Crying or Very sad

HAKKIMIZI ELDE ETMEK İÇİN BUNLARA GEREK YOKTU.

Hakkımızı hak ettiğimiz için vermeleri gerekirdi.

Ve Şimdi biz size HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.
isot
Site Gezgini
Site Gezgini

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 16:48Alıntıyla Cevap Gönder

herşey için son bir hafta arkadaşlar.. bekleyelim ve sonra hep beraber karar verelim.
lucifer_82_m
Yeni Üye
Yeni Üye

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 19:00Alıntıyla Cevap Gönder

Ben istifamı verdim birde elden takip edip 2 gün içinde valilikten göreve iade yazımı yazdırdım.dünden beri kendi kurumumdayım. kafam rahat +1 herkese tavsiye ederim.
aransayes
Site Gezgini
Site Gezgini

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 19:04Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam istifa etmenizin sebeplerini yazarsanız, eğitici formatör olacak arkadaşların bu seçimi yapıp yapmamalarnıı daha kolaylaştıracaktır. Teşekkürler...
basbag
Süper Üye
Süper Üye

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 19:06Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar gerçekten sizleri tebrik ediyorum onurlu bir karşı duruş sizinkisi. aslında sadece ebitefo lar değil okul formatörleri de istifa etse birlikte davransak bizlere karşı yapılan haksız uygulamalara topyekün karşı dursak ne kadar iyi olur ancak ve ancak bu şekilde kazanımlar elde edebiliriz.
nosTRa
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 20:03Alıntıyla Cevap Gönder

Büyük ihtimal eğtici sayısında baya bir azalma olmuş olmalı ki koordinatörlerin belirlenmesi için mail gönderdiler. İstifalar neticesinde koordinatörü olmayan il sayısında artış var gibi
twoalfa
Aktif Üye
Aktif Üye

İSTİFALAR II    09 Eyl 2008, 20:22Alıntıyla Cevap Gönder

Şuan istifa edip okula dönmeyi yediremiyorum kendime. Görevlendirme istedik ona göre öğretmen görevlendirdiler vesayir. Ancak hazirana kadar sabredip istifa edecem.
enginniyazi
Aktif Üye
Aktif Üye

İSTİFALAR II    12 Eyl 2008, 16:22Alıntıyla Cevap Gönder

1) Yıllardır "yönerge" çıkacak denildiği halde bu konuda hiç bir gelişme olmaması
2) Görev yaptığımız yerlerde ne,neci,kim olduğumuzun bilinmemesi(genelde)
3) "formatörler yatar" nitelemesine sık sık maruz kalmamız
4) Aldığımız kurs ücretlerinin birilerinin gözüne batması
5) Denge tazminatının kesilmesi veya kesilme ihtimalinin sürekli varolması
6) Ek ödemenin de denge tazminatının kaderine mahkum edilmesi
7) İstemeye istemeye alındığımız Intel eğitimleri neticesinde bu intel işkencesini işimizin büyük bir parçası olarak çekmeye devam etmek.
Cool Aklıma gelmeyen daha onlarca şey...

İstifa ettim bugün...Yukarıdaki sebeplerin hepsi değildi gerekçelerim belki. Ama çoğu yaşadığım şeylerdi. Umarım herşey daha güzel olur, düzelir...
Kalanlara da gidenlere de selam olsun:)
İyi çalışmalar, kolay gele.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

İSTİFALAR II

page generation = 0.14676 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması