|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ebitefo
Yeni Üye

|
| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 12:23 | |
| | Eğer bir şeylerin değişmesini bekliyorsanız sizlere iyi beklemeler. Çünkü benim sabrım tükendi. Bir daha da bu ebitefo sınavına da girmeyecem. Bu tazminatları verseler dahi. Çünkü böyle bir genel müdürlüğün bünyesinde çalışmanın hiçbir mantıki açıklaması yoktur. Dolayısıyla bu günden itibaren ben Allah'a binlerce şükürler olsun ki kabus gibi geçen bu görev süresini sonlandırmış bulunuyorum. Kalan arkadaşlara Allah sabır versin. Çünkü daha çok üzülürsünüz. | |
|
|
 |
isot
Site Gezgini

|
| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 12:39 | |
| hocam az kaldı yanına geliyorum . size hayırlı olsun.. darısı diğer tüm eğiticilerin başına. artık sıkıntıdan baş ağrıları çekmeye başladık. | |
|
|
 |
by_kurt
Yeni Üye

|
| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 13:01 | |
| | Formatörlerin istifaları, kısa bir süre zarfında, borsadaki şelale düşüşüne benzeyen bir akımla başta EĞİTEK olmak üzere herkesi şoke edecek bir noktaya gelecek gibi görünüyor... | |
|
|
 |
oromurat
Aktif Üye

|
| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 13:09 | |
| | bende ayrılıyorum arkadaşlar hayırlı olsun 1 hafta içinde ayrılırım | |
|
|
 |
EBTFÖ
Site Gezgini

|
| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 13:26 | |
| Beni de ekleyin. RUMUZUMDAN bile utanç duymaya başladım
HAKKIMIZI ELDE ETMEK İÇİN BUNLARA GEREK YOKTU.
Hakkımızı hak ettiğimiz için vermeleri gerekirdi.
Ve Şimdi biz size HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ. | |
|
|
 |
isot
Site Gezgini

|
| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 16:48 | |
| | herşey için son bir hafta arkadaşlar.. bekleyelim ve sonra hep beraber karar verelim. | |
|
|
 |
lucifer_82_m
Yeni Üye

|
| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 19:00 | |
| Ben istifamı verdim birde elden takip edip 2 gün içinde valilikten göreve iade yazımı yazdırdım.dünden beri kendi kurumumdayım. kafam rahat herkese tavsiye ederim. | |
|
|
 |
aransayes
Site Gezgini

Kayıt: 27 Ksm 2007 Mesajlar: 65 Konum: Düzce, İstanbul, Gaziantep |
| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 19:04 | |
| | Hocam istifa etmenizin sebeplerini yazarsanız, eğitici formatör olacak arkadaşların bu seçimi yapıp yapmamalarnıı daha kolaylaştıracaktır. Teşekkürler... | |
|
|
 |
basbag
Süper Üye

Kayıt: 30 Ksm 2007 Mesajlar: 3717 Konum: Adana Alanya Sivas |
| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 19:06 | |
| | arkadaşlar gerçekten sizleri tebrik ediyorum onurlu bir karşı duruş sizinkisi. aslında sadece ebitefo lar değil okul formatörleri de istifa etse birlikte davransak bizlere karşı yapılan haksız uygulamalara topyekün karşı dursak ne kadar iyi olur ancak ve ancak bu şekilde kazanımlar elde edebiliriz. | |
|
|
 |
nosTRa
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Ekm 2007 Mesajlar: 494 Konum: Gözden uzak Gönülden Uzak... |
| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 20:03 | |
| | Büyük ihtimal eğtici sayısında baya bir azalma olmuş olmalı ki koordinatörlerin belirlenmesi için mail gönderdiler. İstifalar neticesinde koordinatörü olmayan il sayısında artış var gibi | |
|
|
 |
twoalfa
Aktif Üye

| İSTİFALAR II 09 Eyl 2008, 20:22 | |
| | Şuan istifa edip okula dönmeyi yediremiyorum kendime. Görevlendirme istedik ona göre öğretmen görevlendirdiler vesayir. Ancak hazirana kadar sabredip istifa edecem. | |
|
|
 |
enginniyazi
Aktif Üye

| İSTİFALAR II 12 Eyl 2008, 16:22 | |
| 1) Yıllardır "yönerge" çıkacak denildiği halde bu konuda hiç bir gelişme olmaması
2) Görev yaptığımız yerlerde ne,neci,kim olduğumuzun bilinmemesi(genelde)
3) "formatörler yatar" nitelemesine sık sık maruz kalmamız
4) Aldığımız kurs ücretlerinin birilerinin gözüne batması
5) Denge tazminatının kesilmesi veya kesilme ihtimalinin sürekli varolması
6) Ek ödemenin de denge tazminatının kaderine mahkum edilmesi
7) İstemeye istemeye alındığımız Intel eğitimleri neticesinde bu intel işkencesini işimizin büyük bir parçası olarak çekmeye devam etmek.
Aklıma gelmeyen daha onlarca şey...
İstifa ettim bugün...Yukarıdaki sebeplerin hepsi değildi gerekçelerim belki. Ama çoğu yaşadığım şeylerdi. Umarım herşey daha güzel olur, düzelir...
Kalanlara da gidenlere de selam olsun:)
İyi çalışmalar, kolay gele. | |
|
|
 |
|
|