|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Must@f
Aktif Üye

| İSTİFALAR II 17 Eyl 2008, 10:02 | |
| Okul Formatörlüğü ve Eğitici Formatörlük öğretmenlerin bulunduğu hizmet sınıfının altında çalıştırılmalarından başka birşey değil.
Resmen bu öğretmen arkadaşlarımız, teknisyenin, teknikerin, hizmetlinin işlerini yapıyorlar. Bide bunlar yetmezmiş gibi idarecilerin yazı işleri, evrak işleri bu öğretmen arkadaşlara görev olarak veriyor. Yani bir nevi evrak memurluğu.
Hani Eğitici formatörlük hizmetiçi eğitim vermekti. Hizmetiçi eğitimleri yola sokmak ve öğretmenlere bilişim teknolojileri alanında eğitim vermekti.
Maalesefki bu Okul Formatörlüğü ve Eğitici Formatörlük amacının dışında kullanılmaktadır.
Eğitici Formatörlerinin yaptığı işler çoğunlukla Yardımcı Hizmetler, Teknik Hizmetler sınıfında çalışanların görevleri ile aynı hale gelmiştir. Bide Evrak Memurluğu. | |
|
|
 |
serkanozen1
Aktif Üye

| İSTİFALAR II 17 Eyl 2008, 10:23 | |
| | Bazı eğitici arkadaşlarda müdür yardımcısı olarak atandılar atananlara hayırlı olsun. Eğiticiler istifaya başladı sıra bizde. Bizleri pek işe yarar gör müyorlar. Ayrıca okulda 1 müdür 4 müdür yardımcısı var hepsinin bir işi mutlaka size düşüyor ve SEN Zaten BOŞSUN YAPI VER DİYORLAR. sorunlar çok Allah kolaylık versin | |
|
|
 |
dagdalan
Yeni Üye

|
| İSTİFALAR II 17 Eyl 2008, 20:12 | |
| | bu yazılanlardan sonra ebitefo olma gibi düşüncelerimi bir daha değerlendirmem gerekiyor sanırım. parasını kesintisini geçtim insanın yaptığı işe saygı duymayan zihniyetin altında çalışmak mutsuzluktan başka bir şey getirmez. istifa edenler için hayırlısı olsun. | |
|
|
 |
okuyanus
Aktif Üye

|
| istifalar II 17 Eyl 2008, 21:22 | |
|
 |
 |
İstifa eden arkadaşlar sonuç nedir? Hala görevinize devam ediyor musunuz? Yoksa size bir cevap verildi de okulunuza mı döndünüz? Biraz da bunlardan bahseder misiniz bizlere... |
sağ olsun il mem müdürümüz mağdur olmamamız için çözüm ne ise yardımcı olacağını söyledi.Malesef herhangi bir çözüm bulamadık illa ki bir engel var.İstifa eder etmez dilekçelerimizi imzaladı ve okulumuza döndük.
bu kadar kısa sürede bırakmayı istemiyordum ama ne yapalım nasip bu kadarmış eğiticilikte. | |
|
|
 |
EBTFÖ
Site Gezgini

|
| İSTİFALAR II 17 Eyl 2008, 23:17 | |
| Banada cevap gelmedi henüz. Umarım en kısa zamanda gelir. EĞİTEK kendi derdine yansın. Başka enayiler bulsun artık bizimde bi gururumuz var. Onunla oynamayın yeter | |
|
|
 |
murataslanix
Yeni Üye

|
| İSTİFA 19 Eyl 2008, 14:39 | |
| | İSTİFA ETMEK İSTEDİĞİMİ İLÇE MEMDEKİ MÜDÜRLERİME SÖLEDİM DÜŞÜNELİM DEDİLER İSTİF ETSEM BİLE SANIRIM DİLKEÇEME CEAVAP GELMESİ 1 AYI BULACAK GİBİ. 31 ARALIK 2008 OTOMATİK BIRAKACAM GALİBA. MANİSA. | |
|
|
 |
dus__sokagi
Yeni Üye

|
| İSTİFALAR II 23 Eyl 2008, 17:13 | |
| | Bugun istifa dileçemi verdim. Umarım herkesin hakkında iyi olur.SAKARYA | |
|
|
 |
okadda
Site Gezgini

|
| İSTİFALAR II 23 Eyl 2008, 20:55 | |
|
 |
 |
Hani Eğitici formatörlük hizmetiçi eğitim vermekti. Hizmetiçi eğitimleri yola sokmak ve öğretmenlere bilişim teknolojileri alanında eğitim vermekti.
|
Bunu çok iyi anlamak ve anlatmak lazım.... | |
|
|
 |
Sponge Bob
Aktif Üye

|
| İSTİFALAR II 24 Eyl 2008, 7:58 | |
|
 |
 |