Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

İSTİFALAR II

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
KeRASuS_28
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İSTİFALAR II    12 Eyl 2008, 16:36Alıntıyla Cevap Gönder

yanlış zihniyet nerelere getirdi formatörlüğü
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İSTİFALAR II    12 Eyl 2008, 16:46Alıntıyla Cevap Gönder

bence boşalan ebifoların yerine hiç bir bitefo talip olmamalı bu şekilde bir yere varılmaz bu istiflar ses getirir belki bazı şeyler yoluna girer ama bunun diyetini istifa eden ebitefolar ödemiş olacak
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

tebrik    12 Eyl 2008, 20:07Alıntıyla Cevap Gönder

enginniyazi yazmış:
1) Yıllardır "yönerge" çıkacak denildiği halde bu konuda hiç bir gelişme olmaması
2) Görev yaptığımız yerlerde ne,neci,kim olduğumuzun bilinmemesi(genelde)
3) "formatörler yatar" nitelemesine sık sık maruz kalmamız
4) Aldığımız kurs ücretlerinin birilerinin gözüne batması
5) Denge tazminatının kesilmesi veya kesilme ihtimalinin sürekli varolması
6) Ek ödemenin de denge tazminatının kaderine mahkum edilmesi
7) İstemeye istemeye alındığımız Intel eğitimleri neticesinde bu intel işkencesini işimizin büyük bir parçası olarak çekmeye devam etmek.
Cool Aklıma gelmeyen daha onlarca şey...

işin özünü yazmışsın hocam. Hayırlısı olsun senin adına. ocağa kadar şimdilik devam bende. tbrikler
blue123
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İSTİFALAR II    12 Eyl 2008, 20:17Alıntıyla Cevap Gönder

kesinlikle haklısınız hocalarım...o kadar bilgi birikimne sahip ebitefoları kullanamayan meb gerçekten büyük bir nimeti kaybediyor..sen rehberlik öğretmenine hiç bir koşul olmaksızın tüm ücretini tam verirken ebitefoya derse girmiyor deyip parasını kesiyorlar..ve tabiki bu işi yapacak kişi bulamazlar ...bizim burdaki ebitefoda istifa etti büyük ihtimalle..yakında ebitefo kalmaz bu gidişle
hugo4545
Aktif Üye
Aktif Üye

İSTİFALAR II    12 Eyl 2008, 20:42Alıntıyla Cevap Gönder

öncelikle sırf köy okuluna gitmemek için eğiticilik yapan arkadaşlarımızın istifa etmesi gerek. (eğer memnun değillerse tazminattan yakınıyorlarsa).
Black_Falcon
Yeni Üye
Yeni Üye

İSTİFALAR II    16 Eyl 2008, 20:56Alıntıyla Cevap Gönder

bugün istifa ettim
listeye benide ekleyin
balıkesir...
gazi06
Aktif Üye
Aktif Üye

İSTİFALAR II    16 Eyl 2008, 21:18Alıntıyla Cevap Gönder

selam arkadaşlar, eğiticilerin gittigi yerde, okul formatörlerinin de kalmasının anlamı yok..
okul formatörü olarak, Ankara kazan ilcesinde geriye dönuk olarak denge tazminatını ekim ayında toplayacakalr, biz okul formatörlerine de yol göründü...
arkadaşlar siz istediginizde nasıl istifa ediyorsunuz.. görevlendirme bitene kadar hani istiya yoktu, böyle özel bir durum hariç galiba.....
firstprivate
Aktif Üye
Aktif Üye

İSTİFALAR II    16 Eyl 2008, 21:33Alıntıyla Cevap Gönder

benim görevlendirme çıkmamıştı ve buna çok sevindim bir daha başvurmayı düşünmüyorum. bence bu formatörlük olayını çözmek istiyorlarsa bu konuda görevlendirme olayını bırakarak kadro açmaları ve insanları bu kadrolara belirli yönetmelikler altında atamaları gerkir diye düşünüyorum..
yunusbay
Yeni Üye
Yeni Üye

İSTİFALAR II    16 Eyl 2008, 21:41Alıntıyla Cevap Gönder

ben de manisadan geçen hafta itibari ile istifa ettim. hayırlısı olsun arkadaşlar +1
gazi06
Aktif Üye
Aktif Üye

İSTİFALAR II    16 Eyl 2008, 21:53Alıntıyla Cevap Gönder

kadro olayı çok zor, personel genel müdürlüğünden izin alaçaklar, maliye izin verecek, bakanlar kurulu onaylayacak, mecliste parmaklaraını düğmelere basacaklar... çok yorucu iş yaha, kendileri için bir menfaati olmayanlar bunalr için uğraşır mı???
bilgisayar bozulursa bozulur, yenisini almak için hazırda bekleyen yiyiciler çok, yüzyılın yardım hareketı da arkalarında , belki bu şekilde bir çözüm bulabilirler.
okul formatörü olarak, böyle bir örnekleme yaptım kusura bakmayın.....
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

İSTİFALAR II    17 Eyl 2008, 8:29Alıntıyla Cevap Gönder

İstifa eden arkadaşlar sonuç nedir? Hala görevinize devam ediyor musunuz? Yoksa size bir cevap verildi de okulunuza mı döndünüz? Biraz da bunlardan bahseder misiniz bizlere...
milkay
Site Gezgini
Site Gezgini

İSTİFALAR II    17 Eyl 2008, 9:17Alıntıyla Cevap Gönder

28 ağustos itibariyle dilekçemi verdim. ama hala bir cevap gelmedi. İlçe milli eğitim il milli eğitime gönderdiğini söylüyor. çıkış yazısı ve numrası da var. ama sağolsunlar il milli eğitimdeki müdürler okuyup daha karar veremediler anlaşılan.
Bugün itibariyle de gelen herhangi bir yazı yok

Saygılar...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

İSTİFALAR II

page generation = 1.30657 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması