|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
KeRASuS_28
Seçkin Üye

| İSTİFALAR II 12 Eyl 2008, 16:36 | |
| | yanlış zihniyet nerelere getirdi formatörlüğü | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| İSTİFALAR II 12 Eyl 2008, 16:46 | |
| | bence boşalan ebifoların yerine hiç bir bitefo talip olmamalı bu şekilde bir yere varılmaz bu istiflar ses getirir belki bazı şeyler yoluna girer ama bunun diyetini istifa eden ebitefolar ödemiş olacak | |
|
|
 |
togius
Aktif Üye

|
| tebrik 12 Eyl 2008, 20:07 | |
|
 |
 |
1) Yıllardır "yönerge" çıkacak denildiği halde bu konuda hiç bir gelişme olmaması
2) Görev yaptığımız yerlerde ne,neci,kim olduğumuzun bilinmemesi(genelde)
3) "formatörler yatar" nitelemesine sık sık maruz kalmamız
4) Aldığımız kurs ücretlerinin birilerinin gözüne batması
5) Denge tazminatının kesilmesi veya kesilme ihtimalinin sürekli varolması
6) Ek ödemenin de denge tazminatının kaderine mahkum edilmesi
7) İstemeye istemeye alındığımız Intel eğitimleri neticesinde bu intel işkencesini işimizin büyük bir parçası olarak çekmeye devam etmek.
Aklıma gelmeyen daha onlarca şey...
|
işin özünü yazmışsın hocam. Hayırlısı olsun senin adına. ocağa kadar şimdilik devam bende. tbrikler | |
|
|
 |
blue123
Seçkin Üye

| İSTİFALAR II 12 Eyl 2008, 20:17 | |
| | kesinlikle haklısınız hocalarım...o kadar bilgi birikimne sahip ebitefoları kullanamayan meb gerçekten büyük bir nimeti kaybediyor..sen rehberlik öğretmenine hiç bir koşul olmaksızın tüm ücretini tam verirken ebitefoya derse girmiyor deyip parasını kesiyorlar..ve tabiki bu işi yapacak kişi bulamazlar ...bizim burdaki ebitefoda istifa etti büyük ihtimalle..yakında ebitefo kalmaz bu gidişle | |
|
|
 |
hugo4545
Aktif Üye

|
| İSTİFALAR II 12 Eyl 2008, 20:42 | |
| | öncelikle sırf köy okuluna gitmemek için eğiticilik yapan arkadaşlarımızın istifa etmesi gerek. (eğer memnun değillerse tazminattan yakınıyorlarsa). | |
|
|
 |
Black_Falcon
Yeni Üye

|
| İSTİFALAR II 16 Eyl 2008, 20:56 | |
| bugün istifa ettim
listeye benide ekleyin
balıkesir... | |
|
|
 |
gazi06
Aktif Üye

| İSTİFALAR II 16 Eyl 2008, 21:18 | |
| selam arkadaşlar, eğiticilerin gittigi yerde, okul formatörlerinin de kalmasının anlamı yok..
okul formatörü olarak, Ankara kazan ilcesinde geriye dönuk olarak denge tazminatını ekim ayında toplayacakalr, biz okul formatörlerine de yol göründü...
arkadaşlar siz istediginizde nasıl istifa ediyorsunuz.. görevlendirme bitene kadar hani istiya yoktu, böyle özel bir durum hariç galiba..... | |
|
|
 |
firstprivate
Aktif Üye

| İSTİFALAR II 16 Eyl 2008, 21:33 | |
| | benim görevlendirme çıkmamıştı ve buna çok sevindim bir daha başvurmayı düşünmüyorum. bence bu formatörlük olayını çözmek istiyorlarsa bu konuda görevlendirme olayını bırakarak kadro açmaları ve insanları bu kadrolara belirli yönetmelikler altında atamaları gerkir diye düşünüyorum.. | |
|
|
 |
yunusbay
Yeni Üye

| İSTİFALAR II 16 Eyl 2008, 21:41 | |
| ben de manisadan geçen hafta itibari ile istifa ettim. hayırlısı olsun arkadaşlar  | |
|
|
 |
gazi06
Aktif Üye

| İSTİFALAR II 16 Eyl 2008, 21:53 | |
| kadro olayı çok zor, personel genel müdürlüğünden izin alaçaklar, maliye izin verecek, bakanlar kurulu onaylayacak, mecliste parmaklaraını düğmelere basacaklar... çok yorucu iş yaha, kendileri için bir menfaati olmayanlar bunalr için uğraşır mı???
bilgisayar bozulursa bozulur, yenisini almak için hazırda bekleyen yiyiciler çok, yüzyılın yardım hareketı da arkalarında , belki bu şekilde bir çözüm bulabilirler.
okul formatörü olarak, böyle bir örnekleme yaptım kusura bakmayın..... | |
|
|
 |
Sponge Bob
Aktif Üye

|
| İSTİFALAR II 17 Eyl 2008, 8:29 | |
| | İstifa eden arkadaşlar sonuç nedir? Hala görevinize devam ediyor musunuz? Yoksa size bir cevap verildi de okulunuza mı döndünüz? Biraz da bunlardan bahseder misiniz bizlere... | |
|
|
 |
milkay
Site Gezgini

Kayıt: 20 Eyl 2007 Mesajlar: 38 Konum: GPRS te bulunamadı |
| İSTİFALAR II 17 Eyl 2008, 9:17 | |
| 28 ağustos itibariyle dilekçemi verdim. ama hala bir cevap gelmedi. İlçe milli eğitim il milli eğitime gönderdiğini söylüyor. çıkış yazısı ve numrası da var. ama sağolsunlar il milli eğitimdeki müdürler okuyup daha karar veremediler anlaşılan.
Bugün itibariyle de gelen herhangi bir yazı yok
Saygılar... | |
|
|
 |
|
|