|
|
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
mkaratas
Seçkin Üye

| İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR 24 Tem 2008, 18:58 | |
| | bu tasarımı bende seviyorum. daha önce kullanmıştım. ama dedikleri gibi yavaş açılıyor. sana tavsiyem flash dosyasının içindeki gereksiz resimleri silersen daha hızlı açılır. orjinalinde olan resimler mesela | | |
|  | polwert
Seçkin Üye

| İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR 24 Tem 2008, 19:03 | |
| Yok fazladan resim yok...Gereksizlerin hepsi silindi...Hatta daha fazlası...  | | |
|  | kaanizm79
Aktif Üye

| İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR 24 Tem 2008, 21:35 | |
| görsel olarak bence güzel olmuş. ama okul sitelerinin görsel şovdan çok bilgi verme amacında olması daha iyi olur bence. bir donanımcı olarak geçenlerde dreamweaver a zoraki olarak el atıp aşağıdaki siteyi yaptım. görsel olarak tabiki yetersiz, acemice belki ve etkileyici değil ama ana sayfa müziğimiz kulaklarınızın pasını silebilir sesi açın...
nkonuk.meb.k12.tr | | |
|  | ßlu€_m@n
Site Gezgini

|
| İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR 24 Tem 2008, 21:56 | |
|
 |
 |
polwert ne tür klavye kullanıyorsun, bizim bilmediğimiz bir klavye türü mü var yoksa Q'DAN POL'A TERFİ ETMİŞSİN |
hocam çok güzel ayrıntıy yakalamışsın )) | | |
|  |
| |
 | | 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
page generation = 0.17924 seconds, sql queries = 88
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|