Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
mkaratas
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 18:58Alıntıyla Cevap Gönder

bu tasarımı bende seviyorum. daha önce kullanmıştım. ama dedikleri gibi yavaş açılıyor. sana tavsiyem flash dosyasının içindeki gereksiz resimleri silersen daha hızlı açılır. orjinalinde olan resimler mesela
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 19:03Alıntıyla Cevap Gönder

Yok fazladan resim yok...Gereksizlerin hepsi silindi...Hatta daha fazlası... Laughing Laughing Laughing
kaanizm79
Aktif Üye
Aktif Üye

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 21:35Alıntıyla Cevap Gönder

görsel olarak bence güzel olmuş. ama okul sitelerinin görsel şovdan çok bilgi verme amacında olması daha iyi olur bence. bir donanımcı olarak geçenlerde dreamweaver a zoraki olarak el atıp aşağıdaki siteyi yaptım. görsel olarak tabiki yetersiz, acemice belki ve etkileyici değil ama ana sayfa müziğimiz kulaklarınızın pasını silebilir Smile sesi açın...

nkonuk.meb.k12.tr
ßlu€_m@n
Site Gezgini
Site Gezgini

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR    24 Tem 2008, 21:56Alıntıyla Cevap Gönder

ramconet yazmış:
polwert ne tür klavye kullanıyorsun, bizim bilmediğimiz bir klavye türü mü var yoksa Very Happy Q'DAN POL'A TERFİ ETMİŞSİN

hocam çok güzel ayrıntıy yakalamışsın Smile))
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

İstasyon İlköğretim Okulu Dursunbey/BALIKESİR

page generation = 0.17924 seconds, sql queries = 88

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması