Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
brain
Site Gezgini
Site Gezgini

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    27 May 2008, 10:08Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Meslek Lisesinde görev yapıyorum, bu yıl 11. sınıfı okuttum, 12. sınıfın derslerini seçmemiz lazım.Alanımız veri tabanı programcılığı. Şimdi bi kaç problemim var;
1- Bizim Öğrenciler staj çalışmasını yaz tatilinde yapacaklar, bu 300 saat mi olmuş?
2- İşletmelerde beceri eğitimi dersini istediğimiz derslerden oluşturabileceğimiz söyleniyor bu doğru mu? Eğer öyleyse kaç saat ve hangi sınıf düzeyinden seçeceğim bu dersleri? 4 tane dersi normal olarak seçtim ama 6 saat açığım var. Bu açığa işletmelerde beceri eğitimi deyip içini başka derslerle mi dolduracağım yoksa? üüüüüfffff üüüüüffffff!
Pek bi kafam karışmış benimde canım!!!!
brain
Site Gezgini
Site Gezgini

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    28 May 2008, 7:41Alıntıyla Cevap Gönder

Hala yok mu yardım edecek bir hayırsever Crying or Very sad
ozharput
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    28 May 2008, 7:50Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam işletmede beceri eğitim adı altında çocukları haftada 3 gün işletmelere göndermeniz gerkir. Eğer yeterli işletme yoksa modüller içerisinden seçerek ya da kendiniz modül yazarak 24 saati doldurmalısınız.

Eğer işletmeye öğrenci gitmezse 300 saatlik yaz stajını yapar. İşletmeye gidiyorsa buna da gerek yok
brain
Site Gezgini
Site Gezgini

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    28 May 2008, 9:53Alıntıyla Cevap Gönder

işte çocuklar yaz stajına gidecek. Az önce müdürle görüştüm, böyle bir dersi almana gerek yok artık dedi. yani sadece 29 saatlik ders seçecekmişim. Staj çalışması ona sayılıyormuş. Teşekkür ederim hocam.
mygold
Aktif Üye
Aktif Üye

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    29 May 2008, 17:58Alıntıyla Cevap Gönder

brain yazmış:
işte çocuklar yaz stajına gidecek. Az önce müdürle görüştüm, böyle bir dersi almana gerek yok artık dedi. yani sadece 29 saatlik ders seçecekmişim. Staj çalışması ona sayılıyormuş. Teşekkür ederim hocam.
mygold
Aktif Üye
Aktif Üye

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    29 May 2008, 17:58Alıntıyla Cevap Gönder

mygold yazmış:
brain yazmış:

gonderecek işletme varsa bu dersi seçmene gerek yok diye bir şey olmaz. meslek lisesinde 12. sınıfta 24 saat için haftanın 3 gunu öğrencileri işletmeye yollamanız gerekir. ancak gönderebileceğiniz işletme yoksa dediğiniz gibi olur.
murathan21
Site Gezgini
Site Gezgini

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    01 Hzr 2008, 14:21Alıntıyla Cevap Gönder

brain yazmış:

hocam konuya şöle bi açıklık getirelim eğer öğrenci yazın stajını okul dışında bi yerde yaparsa 300 saatlik stajı okulda yapmasına gerek yok işletmelerde beceri eğitimi dersinde ise öğrencinin gidebileceği işletme yok ise okulda 24 saati kendimiz tamamlamak zorundayız ben bizim okulda böle yaptırıyorum meslek öğretmenlerine
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    01 Hzr 2008, 14:31Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam o konuda telaşa düşmeyin. Daha bir şey belli değil. Açıklama yaparlar.
sultancemrek
Yeni Üye
Yeni Üye

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    02 Hzr 2008, 12:01Alıntıyla Cevap Gönder

benimde bir sorum var 300 saatlik staj ile beceri eğitimi dediğimiz olay aynımı. bizde öğrenciler için staj yerleri bulamadık. biz endüstri meslek lisesiyiz benim bildiğim endüstri meslekte yaz stajı olmaz .olaki bu 300 sattlik stajı yaptırdık beceri eğitimine gerek kalmıyormu lütfen bana bilgi veriniz
brain
Site Gezgini
Site Gezgini

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    02 Hzr 2008, 14:42Alıntıyla Cevap Gönder

Evet hocam yani bizim müdürün dediğine göre gerek kalmıyormuş, ben onun yalancısıyım ama bana pek mantıklı gelmedi. O yüzden hala araştırıyorum öffffff....
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    02 Hzr 2008, 15:03Alıntıyla Cevap Gönder

bizim okulda yaz stajı yaptırıyoruz. okulda 190 bilgisayar var. hepsinin formatlanıp, sistem kurulması, tüm yazıcıların temizlenmesi, bakımı vs. işler için her sene bir grup öğrenciyi okulda bırakıyoruz. bu senede 10 kişi okulda kalacak. başlarında bir öğretmenle 140 saatlik yaz tsajını okulda yapacak.
melselsol
Yeni Üye
Yeni Üye

staj    03 Hzr 2008, 23:46Alıntıyla Cevap Gönder

yeni gelen genelgeye gore. sadece teknik ve anadolu teknik liseleri 300 saatlik yaz stajı yapacak. bunu 10. sınıfta 100 saat 11. sınıfta 200 saat olarak ayırmışlar.
ancak artık anadolu meslek ve meslek türü lise öğrencileri 12.sınıfta okul döneminde 3 günlük staj yapacak yaz stajı yok. eğer istenirse öğrencilere okuldada staj yaptırabilirsiniz. ders saatinin toplamı 30 saattir. bunun 24 saati işletme 6 saatide okulda derstir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!

page generation = 0.38861 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması