Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    02 Hzr 2008, 15:03Alıntıyla Cevap Gönder

bizim okulda yaz stajı yaptırıyoruz. okulda 190 bilgisayar var. hepsinin formatlanıp, sistem kurulması, tüm yazıcıların temizlenmesi, bakımı vs. işler için her sene bir grup öğrenciyi okulda bırakıyoruz. bu senede 10 kişi okulda kalacak. başlarında bir öğretmenle 140 saatlik yaz tsajını okulda yapacak.
melselsol
Yeni Üye
Yeni Üye

staj    03 Hzr 2008, 23:46Alıntıyla Cevap Gönder

yeni gelen genelgeye gore. sadece teknik ve anadolu teknik liseleri 300 saatlik yaz stajı yapacak. bunu 10. sınıfta 100 saat 11. sınıfta 200 saat olarak ayırmışlar.
ancak artık anadolu meslek ve meslek türü lise öğrencileri 12.sınıfta okul döneminde 3 günlük staj yapacak yaz stajı yok. eğer istenirse öğrencilere okuldada staj yaptırabilirsiniz. ders saatinin toplamı 30 saattir. bunun 24 saati işletme 6 saatide okulda derstir.
kurtlu
Yeni Üye
Yeni Üye

staj    08 Hzr 2008, 10:57Alıntıyla Cevap Gönder

bu son mesaj kafamı karıştırdı bu yeni genelge hangisi bende meslek lisesinde bilgisayar öğrtmeniyim 11. sınıf öğrencilerimize bu yaz 160 seneye 140 olmak üzere 300 saat yaz stajı yaptıracağız. 12. sınıfta 3 gün 24 saat hafta içi staj olacak, işletme yoksa okulda da olabilir demişsiniz. biz bunu son sınıfta tüm dersler bizde haftada 29 saat modüllerden seçilir ama gene de 300 saat yaz stajı yaptırılır şeklinde biliyoruz. hoş sizin dediğiniz akla daha yatkın ama..
sultancemrek
Yeni Üye
Yeni Üye

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    16 Hzr 2008, 9:42Alıntıyla Cevap Gönder

bu yeni gelen genelge ne adını numarasını verirseniz bizde bakalım
sultancemrek
Yeni Üye
Yeni Üye

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    16 Hzr 2008, 9:48Alıntıyla Cevap Gönder

işletmelerde beceri eğitimi dersi alan öğreenciler stajdan muaf tututlur yönetmelikte bu var çocuklara hem işletmelerde beceri eğitimi dersi aldırıp hem de yaz stajı yaptırırsan iki zahmat olur çocuklara acıyın
kutlu_han
Yeni Üye
Yeni Üye

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    29 Ağu 2008, 11:59Alıntıyla Cevap Gönder

dostum aynı dertten müzdaripiz.
bizimde çevrede işletme yok. geçen yıl 140 saati hafta sonları yaptırdık ama bu yıl 24 saat beceri eğitimi yerine hangi dersi verebiliriz.
ozharput yazmış:
Hocam işletmede beceri eğitim adı altında çocukları haftada 3 gün işletmelere göndermeniz gerkir. Eğer yeterli işletme yoksa modüller içerisinden seçerek ya da kendiniz modül yazarak 24 saati doldurmalısınız.

Eğer işletmeye öğrenci gitmezse 300 saatlik yaz stajını yapar. İşletmeye gidiyorsa buna da gerek yok

deiği gibi ise sorun yok diğer dalların derslerinden verip hafta sonu bu stajı tamamalarız. ama bu yasal mı? yani işletme olmayan yerde başka ders vermek bir yayınlanmış belge varmı?
hakanbabac
Site Gezgini
Site Gezgini

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    04 Eyl 2008, 3:56Alıntıyla Cevap Gönder

İşletmelerde Beceri Eğitimi dersi için uygulama açıklamaları ve örnek içerik çizelgeleri www.megepbilisim.com da yayına sunulmuştur.
serdardasci
Site Gezgini
Site Gezgini

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!    06 Eyl 2008, 13:13Alıntıyla Cevap Gönder

aldığınız modülleri tekrar alabiliyorsunuz...11. sınıfın 24 saat,ni yendeinden 12. sınıfta 24 saat seç
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

İşletmelerde beceri eğitimi yardım!

page generation = 1.50130 seconds, sql queries = 56

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması