|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
123456
Aktif Üye

|
| internete bağlanmak istediğimde proxy ayarları algılanıyor.... 20 Mar 2008, 13:22 | |
| internete bağlanmak istediğimde proxy ayarları algılanıyor diyor ve internete çok yavaş bağlanıyor.
girmek istediğim sayfanın ana sayfası açıldıktan sonra diğer sayfalara ulaşmakta problem yaşamıyorum.
ıp numarasını elle vermeyi de denedim.
diğer makinalarda problemde yok aynı modemden bağlanıyorlar.
daha yenide format atıldı.
yardımlarınızı bekliyorum. | | |
|  | helpdesk
Aktif Üye

| internete bağlanmak istediğimde proxy ayarları algılanıyor.... 20 Mar 2008, 13:38 | |
| | sistemin güncellemeleri yüklümü explorer araçlar - seçenek - bağlantılarda ayarları kontro lediniz. | | |
|  | 123456
Aktif Üye

|
| internete bağlanmak istediğimde proxy ayarları algılanıyor.... 20 Mar 2008, 13:39 | |
| | bu konuda yardımcı olacak yokmu ? | | |
|  | 123456
Aktif Üye

|
| internete bağlanmak istediğimde proxy ayarları algılanıyor.... 20 Mar 2008, 14:30 | |
| durum çubuğunda proxy ayarları algılanıyor diyor ve 3-4 dk sonra sayfa geliyor.
ana sayfa geldikten sonra problem kalmıyor.
yardımlarınızı bekliyorum. | | |
|  | baneco
Yeni Üye

|
| internete bağlanmak istediğimde proxy ayarları algılanıyor.... 27 Mar 2008, 1:14 | |
| | exp sayfasından araclar-ınternet seceneklerı-baglantılar-yerel ag- proxy kutusundakı tıkı kaldır | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.15448 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|