|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
mehmetkaya1980
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2007 Mesajlar: 420 Konum: Kahramanmaraş(Aslında İskenderun'luyum) |
| İnternete Bağlanırken Sorun Yaşanlar(modemden Dolayı) 06 May 2008, 19:00 | |
| Arkadaşlar Perşembe günü internetim gitti. Hafta sonu yoktum. Pazar günü çok uğraştım ama modeme bağlanmak istediğimde modem resetleniyor. Tüm ışıklar sönüyordu. Telefon hattını çıkarınca düzgün bir şekilde modeme erişebiliyordum. Telekomu aradım bir sorun görünmüyor dediler . bende sorun var çözüm üretin dedim. Bilgisayara bahane buldular formatlamıştım zaten.
SONUNDA sorun çözüldü. Meğersem Kahramanmaraşta yaşanan problemden dolayı modem ayarlarını değiştirdiler. Benim daha önceki ayarlarımda
PROTOKOL: PPPoE
ENCAPsulation=VLL ama şimdi değiştirdirler
Son hali Aşağıdaki gibi
Sİzde böyle birr sıkıntıyla karşı karşıya kalırsanız bazı modemlerde bu şekilde ayarlayın birde öyle deneyin.
 | | |
|  | wswswq
Seçkin Üye

| İnternete Bağlanırken Sorun Yaşanlar(modemden Dolayı) 06 May 2008, 19:27 | |
| arkadaş bende kmaraş merkezden bağlanıyorum, benim modem 8 aydır birkez bile resetlenmedi, üstelik ayarım PPoE, PPoA olmaması lazım. böyle bir sorunu senden duyuyorum.  | | |
|  | mehmetkaya1980
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2007 Mesajlar: 420 Konum: Kahramanmaraş(Aslında İskenderun'luyum) |
| İnternete Bağlanırken Sorun Yaşanlar(modemden Dolayı) 06 May 2008, 20:01 | |
| | Hocam bugün aradılar. modemin modelini sordular sonra bu ayarlara çevirmemi söylediler. Doğukent'te oturuyorum. Bende bilgisayarcıyı aradım o da şaşırdı. ilk defa duyuyorum dedi. Ama şimdi bir sıkıntım yok. bende 2 yıldır kullanıyorum sıkıntı yoktu. ama perşembe gününden beri sıkıntı vardı bugün çözdüler. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.14122 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|