Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ozdemir1001
Aktif Üye
Aktif Üye

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

Slm arkadaşlar.Okulumuzsa exper bilgisayarlar var md. yardımcsının bilgisayarı internete bağlanmıyor.. neden olabilir acaba..
bbur_us
Aktif Üye
Aktif Üye

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

nedeni bir çok şeyden olabilir. ağı görüyor mu?
ozdemir1001
Aktif Üye
Aktif Üye

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:18Alıntıyla Cevap Gönder

evet
ozdemir1001
Aktif Üye
Aktif Üye

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:20Alıntıyla Cevap Gönder

bağlanmaya çalışırken proxy ayarlarını kontrol ediyor.. sonuçta bitti diyor
fanfatih
Seçkin Üye
Seçkin Üye

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

kabloyu değiştir hocam. Daha ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olabilirim
ozdemir1001
Aktif Üye
Aktif Üye

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

ağ kablosunu, modemi de kontrol ettim ama sonuç alamadım
fanfatih
Seçkin Üye
Seçkin Üye

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:29Alıntıyla Cevap Gönder

sınırlı bağlantı hatası mı veriyor. Hatanın türü ne
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:29Alıntıyla Cevap Gönder

ozdemir hocam o kadar çok nedeni olabilirki, burada hangi birini yazalım. Sen en iyisi yaptıklarını yaz, bizde yapmadıklarını hatırlatalım..

mesela ağ bağlantılarım devre dışı kalmış olabilir. sağ tıkla etkinleştir.
Kablon kopuk olabilir, yeni bir kablo ile dene
Ağ çakışması vardır, bilgisayara kendin sabit ip ver
Virüs kaçmıştır, virüs taraması yap
Bağlı olduğu Switch varmı varsa kablonun portunu değiştir
Direk modeme bağlıysa modemin arkasından kablonun portunu değiştir.

anlayacağın işlem çok hangi birini söyleyelim Smile
girdab
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Modemin markası ne?
ozdemir1001
Aktif Üye
Aktif Üye

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:33Alıntıyla Cevap Gönder

hata msj vermiyor bağlanmaya çalışıyor sadece sonrada boş bi ekran geliyor ve bitti diyor
ozdemir1001
Aktif Üye
Aktif Üye

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:52Alıntıyla Cevap Gönder

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sorunumız çözüldü ağ ayarlarında bi problem varmış..
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen    11 Şub 2008, 11:56Alıntıyla Cevap Gönder

geçmiş olsun hocam, çözüldüğüne sevindim.. Kolay gelsin
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

internete bağlanamıyorum... Acilen yardım edin lütfen

page generation = 0.15846 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması