|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
tunash
Seçkin Üye

| internet paylaşımı sorunu 03 Ekm 2007, 23:33 | |
| usb +1 ethernet creative modemim var...ben usb den bağlanıyorum switche modemden etherneti verdim..2 bilgisayara daha internet vermek istiyorum..internet verildi çok rahat giriliyordu....
ancak..
kendi pc me format attım...
ben ethernetten giriyorum usb den giriyorum modemde sorun yok...
ben usb den alıp etherneti switche veriyorum diğer iki bilgisayarı switche bağlıyorum normal olarak...
bende internet var..diğerlerinde yok..sınırlı yada bağlantı yok dedi....
anlamadım..gittim yeni switch aldım ondada aynısı oldu...kafam ağrıdı vallahi....
switch eskisi 8 port yenisi 5 port buna göre bana bir yardım edin şu ramazan gecesi... | | |
|  | tunash
Seçkin Üye

| internet paylaşımı sorunu 06 Ekm 2007, 18:36 | |
| bu soruna çare olacak bir fikri olan yok mu?  | | |
|  | keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 891 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| internet paylaşımı sorunu 07 Ekm 2007, 14:41 | |
| | önceden herşey normalmiş sen formatladıktan sonra kendi pc ne usb den baglandıgın için kurulumun yapman gerekliydi sanırım.Okurulum sırasında acaba bişiler tersmi gitti yada bi ayarımı değiştirdin? | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.25022 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|