Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Projeler ve Etkinlikler

Intel Öğretmen Programı Kursu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
logan666
Site Gezgini
Site Gezgini

Intel Öğretmen Programı Kursu    03 Şub 2008, 13:26Alıntıyla Cevap Gönder

Bu kurs hakkında bilgi almak istiyorum.Özelliklede aranızda bu kursa katılan varsa avantajları varmıdır yokmudur faydalımıdır yoksa zaman kaybımıdır, içeriği tam olarak nedir, tavsiye edermisiniz....Yardımcı olursanız sevinirim
badboys
Aktif Üye
Aktif Üye

Intel Öğretmen Programı Kursu    03 Şub 2008, 13:32Alıntıyla Cevap Gönder

intel kursları iptal olacakmış arkadaşlar varmı böle bişe
biz eğitici olup bu kursları vermeyi amaçlıyorudk
logan666
Site Gezgini
Site Gezgini

Intel Öğretmen Programı Kursu    04 Şub 2008, 0:00Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yok mu bi açıklama mayısta hizmetiçi eğitim var onun için araştırıyorum
badboys
Aktif Üye
Aktif Üye

Intel Öğretmen Programı Kursu    05 Şub 2008, 18:03Alıntıyla Cevap Gönder

kurslar iptal edilmiş

başınız sağolsun Smile
buda demek oluyorki eğitek eski eğiticileri tamamen gözden çıkarmış
safirr
Site Gezgini
Site Gezgini

Intel Öğretmen Programı Kursu    16 Şub 2008, 23:23Alıntıyla Cevap Gönder

2006-2007 eğitim öğretim yılı ikinci dönemde aldık bu kursu 3 haftalık bir kurstu.
word,powerpoint,publisher,internet konularını kapsıyordu.öğretmenler için eğitim yazılımları sunu,bülten broşür,web sayfası hazırlama,internet kullanımı gibi konuları kapsıyordu.öğretmenler en az 3 kişilik gruplar oluşturdu bir ünite belirledi her grup.üniteyle ilgili plan,sunu,bülten,broşür,web sayfası tarzında konularda çalıştı.her grup sunum yaptı ve değerlendirme ölçeğine göre değerlendirildi.öğretmenlerin sınıfta üniteleri bu tarzda işlemeleri bilişim teknolojilerini daha aktif kullanmalarıyla ilgili bir kurstu.
MorCadi
Site Gezgini
Site Gezgini

Intel Öğretmen Programı Kursu    16 Şub 2008, 23:35Alıntıyla Cevap Gönder

2. dönem olmayacak mı bu kurslar? inşallah olmaz çünkü bu kurslar yüzünden bt sınıfını kullanamıyordum 3 hafta boş geçiyordu olmamasına çok sevindim
donmezas
Aktif Üye
Aktif Üye

Intel Öğretmen Programı Kursu    14 Mar 2008, 0:08Alıntıyla Cevap Gönder

intel için yapılmış bilgisayar dersi ile ilgili örnek sunular var mı arkadaslar?
bulicuk
Aktif Üye
Aktif Üye

Intel Öğretmen Programı Kursu    04 May 2008, 14:26Alıntıyla Cevap Gönder

Bu kursun içeriği anlatılmaz; yaşanır Very Happy
yagmurlu
Site Gezgini
Site Gezgini

Intel Öğretmen Programı Kursu    04 Hzr 2008, 18:58Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar bu kursa ben de katılmayı düşünüyorum yorumları okudum ama daha fazla bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim
wolfgank
Yeni Üye
Yeni Üye

Intel Öğretmen Programı Kursu    29 Tem 2008, 10:02Alıntıyla Cevap Gönder

yagmurlu yazmış:
Merhaba arkadaşlar bu kursa ben de katılmayı düşünüyorum yorumları okudum ama daha fazla bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim

intel öğretmen programına Manisa-Kula'dan Haziran ayında resen alınarak katıldım.Kursa Türkiye genelinde halen görev yapan Eğitici Bilişim Teknolojileri il ve ilçe formatör öğretmenleri alındı.Onlarda ilçelerinde veya sorumluluk bölgeleride aynı eğitimleri bölgelerindeki tüm öğretmenlere açacakları mahalli hizmetiçi eğitimler ile verecekler.Karma eğitim modeli denilen bir modelle yapılmaktadır.Eğiticilerin eğitimleri halen sürmektedir.İnternet ortamında yapılan kurs aktiviteleri çevrimiçi ortam diye adlandırılmakta ve kurs ortamında yapılan eğitimler ise Yüz-Yüze eğitim denilmektedir.Sonuç olarak E-öğrenme sisteminin tüm Türkiyedeki eğitim kurumlarına yaygınlaştırılması hedeflenmektedir.Burada amaç öğretmenlerin e-öğrenmedeki eğitim materyallerini kendi hazırlayıp elektronik ortamda(Cevrimiçi internet sayfası blog,wiki v.s.)sunmaları becerisini kazandırmaktır.Bunun için bazı hazır bulunuşluklar istenmektedir. Word,excel,ppoint kullanımı , diigo etiketleme aracı ki bence kursun bana kattığı en faydalı araçlardan biriydi...
Bu sebeple eğiticiler önce temel bazı kurslarla intel programına alacakları öğretmenleri istenen yeterlilikler çerçevesinde eğitmek sonrada intel öğretmen programına almak.Programa öncelikle dahil edilecek kişiler kurumlarında lider kişiliklir ile istekliler arasından ve bazı temel eğitimleri önceden almış yani hazır bulunuşlukları olan öğretmenlerden olacaktır.sonrasında ise tüm öğretmenlere peyderpey verilecektir.Aynı çerçevede yürütülen intel öğrenci programı da bunun öğrenci açısını oluyşturmaktadır.Burada e-öğrenmeyi nasıl gerçekleştirecekleri portfolyolarını nasıl sunacakları öğretmenleri ve eğiticiler tarafından öğretilecektir.Daha sonrası malum 4 duvarsız zaman ve mekan kısıtlaması olmayan e-öğrenme...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Projeler ve Etkinlikler

Intel Öğretmen Programı Kursu

page generation = 0.20145 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması