|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
logan666
Site Gezgini

| Intel Öğretmen Programı Kursu 03 Şub 2008, 13:26 | |
| | Bu kurs hakkında bilgi almak istiyorum.Özelliklede aranızda bu kursa katılan varsa avantajları varmıdır yokmudur faydalımıdır yoksa zaman kaybımıdır, içeriği tam olarak nedir, tavsiye edermisiniz....Yardımcı olursanız sevinirim | |
|
|
 |
badboys
Aktif Üye

|
| Intel Öğretmen Programı Kursu 03 Şub 2008, 13:32 | |
| intel kursları iptal olacakmış arkadaşlar varmı böle bişe
biz eğitici olup bu kursları vermeyi amaçlıyorudk | |
|
|
 |
logan666
Site Gezgini

| Intel Öğretmen Programı Kursu 04 Şub 2008, 0:00 | |
| | Arkadaşlar yok mu bi açıklama mayısta hizmetiçi eğitim var onun için araştırıyorum | |
|
|
 |
badboys
Aktif Üye

|
| Intel Öğretmen Programı Kursu 05 Şub 2008, 18:03 | |
| kurslar iptal edilmiş
başınız sağolsun
buda demek oluyorki eğitek eski eğiticileri tamamen gözden çıkarmış | |
|
|
 |
safirr
Site Gezgini

| Intel Öğretmen Programı Kursu 16 Şub 2008, 23:23 | |
| 2006-2007 eğitim öğretim yılı ikinci dönemde aldık bu kursu 3 haftalık bir kurstu.
word,powerpoint,publisher,internet konularını kapsıyordu.öğretmenler için eğitim yazılımları sunu,bülten broşür,web sayfası hazırlama,internet kullanımı gibi konuları kapsıyordu.öğretmenler en az 3 kişilik gruplar oluşturdu bir ünite belirledi her grup.üniteyle ilgili plan,sunu,bülten,broşür,web sayfası tarzında konularda çalıştı.her grup sunum yaptı ve değerlendirme ölçeğine göre değerlendirildi.öğretmenlerin sınıfta üniteleri bu tarzda işlemeleri bilişim teknolojilerini daha aktif kullanmalarıyla ilgili bir kurstu. | |
|
|
 |
MorCadi
Site Gezgini

|
| Intel Öğretmen Programı Kursu 16 Şub 2008, 23:35 | |
| | 2. dönem olmayacak mı bu kurslar? inşallah olmaz çünkü bu kurslar yüzünden bt sınıfını kullanamıyordum 3 hafta boş geçiyordu olmamasına çok sevindim | |
|
|
 |
donmezas
Aktif Üye

|
| Intel Öğretmen Programı Kursu 14 Mar 2008, 0:08 | |
| | intel için yapılmış bilgisayar dersi ile ilgili örnek sunular var mı arkadaslar? | |
|
|
 |
bulicuk
Aktif Üye

|
| Intel Öğretmen Programı Kursu 04 May 2008, 14:26 | |
| Bu kursun içeriği anlatılmaz; yaşanır  | |
|
|
 |
yagmurlu
Site Gezgini

| Intel Öğretmen Programı Kursu 04 Hzr 2008, 18:58 | |
| | Merhaba arkadaşlar bu kursa ben de katılmayı düşünüyorum yorumları okudum ama daha fazla bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim | |
|
|
 |
wolfgank
Yeni Üye

|
| Intel Öğretmen Programı Kursu 29 Tem 2008, 10:02 | |
|
 |
 |
Merhaba arkadaşlar bu kursa ben de katılmayı düşünüyorum yorumları okudum ama daha fazla bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirim |
intel öğretmen programına Manisa-Kula'dan Haziran ayında resen alınarak katıldım.Kursa Türkiye genelinde halen görev yapan Eğitici Bilişim Teknolojileri il ve ilçe formatör öğretmenleri alındı.Onlarda ilçelerinde veya sorumluluk bölgeleride aynı eğitimleri bölgelerindeki tüm öğretmenlere açacakları mahalli hizmetiçi eğitimler ile verecekler.Karma eğitim modeli denilen bir modelle yapılmaktadır.Eğiticilerin eğitimleri halen sürmektedir.İnternet ortamında yapılan kurs aktiviteleri çevrimiçi ortam diye adlandırılmakta ve kurs ortamında yapılan eğitimler ise Yüz-Yüze eğitim denilmektedir.Sonuç olarak E-öğrenme sisteminin tüm Türkiyedeki eğitim kurumlarına yaygınlaştırılması hedeflenmektedir.Burada amaç öğretmenlerin e-öğrenmedeki eğitim materyallerini kendi hazırlayıp elektronik ortamda(Cevrimiçi internet sayfası blog,wiki v.s.)sunmaları becerisini kazandırmaktır.Bunun için bazı hazır bulunuşluklar istenmektedir. Word,excel,ppoint kullanımı , diigo etiketleme aracı ki bence kursun bana kattığı en faydalı araçlardan biriydi...
Bu sebeple eğiticiler önce temel bazı kurslarla intel programına alacakları öğretmenleri istenen yeterlilikler çerçevesinde eğitmek sonrada intel öğretmen programına almak.Programa öncelikle dahil edilecek kişiler kurumlarında lider kişiliklir ile istekliler arasından ve bazı temel eğitimleri önceden almış yani hazır bulunuşlukları olan öğretmenlerden olacaktır.sonrasında ise tüm öğretmenlere peyderpey verilecektir.Aynı çerçevede yürütülen intel öğrenci programı da bunun öğrenci açısını oluyşturmaktadır.Burada e-öğrenmeyi nasıl gerçekleştirecekleri portfolyolarını nasıl sunacakları öğretmenleri ve eğiticiler tarafından öğretilecektir.Daha sonrası malum 4 duvarsız zaman ve mekan kısıtlaması olmayan e-öğrenme... | |
|
|
 |
|
|