Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
recnic3342
Yeni Üye
Yeni Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    04 Eyl 2008, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ildeki koordinatör arkadaş intel öğretmen programı temel kursu karma eğitim modlinin planlamasını istiyor.
-Uyum dönemi- yüzyüze başlangıç ve bitiş tarih saati
-Çevrimiçi başlangıç ve bitiş tarihi
-son yüzyüze başlangıç ve bitiş tarih saati ni içeren kurs planlaması yardımcı olursanız sevinirim
zagors
Yeni Üye
Yeni Üye

intel Karma Proje tabanlı kurs ile ilgili;    04 Eyl 2008, 12:14Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar en son bu konuyu 51 kişi okumuş ama hiç cevap yazan yok. Bildiğim kadarıyla istanbulda en azından intelin hem karma hemde yüzyüze kursunu verenler var. Hatta intelin pt'leri var. bütün bunlara rağmen yok mu bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş?
ertanbadem
Aktif Üye
Aktif Üye

Plan Örneği Ekte    04 Eyl 2008, 14:04Alıntıyla Cevap Gönder

Benim ilçem için de üç adet kurs istendi. Eviridm,çeviridm,tatillerden bir türlü üç kursu denk getiremedim.O yüzden bazı önemsiz çakışmalarla birlikte bir plan yapıp sundum.Beğenildi. Ekte veriyorum.
KURSUN YÜZYÜZE OLDUĞUNU DA HATIRLATAYIM

IL_PLANLAMA.zip
 Açıklama:
2008 Son döneme ait 3 adet intel dantel kursu

İndir
 Dosya Adı:  IL_PLANLAMA.zip
 Dosya Boyutu:  8.02 KB
 İndirilme:  176 defa

recnic3342
Yeni Üye
Yeni Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    04 Eyl 2008, 14:20Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra kendim bir plan hazırladım.

IL_PLANLAMA_INTEL_KARMA_2008.rar
 Açıklama:
Ekim ve kasım 2008 e ait planlama

İndir
 Dosya Adı:  IL_PLANLAMA_INTEL_KARMA_2008.rar
 Dosya Boyutu:  6.82 KB
 İndirilme:  172 defa

miraz
Aktif Üye
Aktif Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    05 Eyl 2008, 9:01Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler arkdaşlar. Ellerinize sağlık
fjunior
Site Gezgini
Site Gezgini

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    05 Eyl 2008, 13:25Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler hocam fikir edinmemizi sağlayacak
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    06 Eyl 2008, 23:34Alıntıyla Cevap Gönder

Evet ildeki arkadaşlar benide aradı 1. dönem sonuna kadar iki tane intel karma kursu açmam lazımmış bende bir plan istiyormusunuz dedim hocam sen yorulma biz ayarlarız dediler bende eyvallah dedim. Very Happy Very Happy Very Happy
twoalfa
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    11 Eyl 2008, 0:40Alıntıyla Cevap Gönder

recnic3342 yazmış:
arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra kendim bir plan hazırladım.

Hocam affınıza sığınarak soruyorum karma modelin orta öğretim kurumlarında uyğulanması gerekmiyor mu?
ahcan
Yeni Üye
Yeni Üye

İntel Karma eğitim    11 Eyl 2008, 6:12Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın recnic 3342 hocam,
intel karma eğitimleri ortaöğretim kurumlarına uygulanacaktır.
ayrıca eğitim gün sayısı da 20 gündür. Resmi olarak.
iyi çalışmalar..
recnic3342
Yeni Üye
Yeni Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    11 Eyl 2008, 8:08Alıntıyla Cevap Gönder

Uyarılarınız için çok teşekkür ediyorum, (twoalfa,ahcan)
1)Hazırlamış olduğum planda uyum dönemini saymazsak (sayılmaması gerekiyor zaten) eğitim gün sayısı 20 gündür.
2)Yazmış olduğum ilköğretim okulu, faaliyetin açılacağı okuldur. Kursiyerler başka okullardan olabilir.
ahcan hocamdan ricam elinde intel karma eğitimin sadece ortöğretim kurumlarına uygulanacağına dair resmi olarak Very Happy yazı,vb belge varsa bizi bilgilendirirse çok sevinirim
nosTRa
Seçkin Üye
Seçkin Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    11 Eyl 2008, 8:52Alıntıyla Cevap Gönder

recnic3342 yazmış:
Uyarılarınız için çok teşekkür ediyorum, (twoalfa,ahcan)
1)Hazırlamış olduğum planda uyum dönemini saymazsak (sayılmaması gerekiyor zaten) eğitim gün sayısı 20 gündür.
2)Yazmış olduğum ilköğretim okulu, faaliyetin açılacağı okuldur. Kursiyerler başka okullardan olabilir.
ahcan hocamdan ricam elinde intel karma eğitimin sadece ortöğretim kurumlarına uygulanacağına dair resmi olarak Very Happy yazı,vb belge varsa bizi bilgilendirirse çok sevinirim

http://hedb.meb.gov.tr/_duyuru/merk_planlanan/etkinlik_karma.pdf
recnic3342
Yeni Üye
Yeni Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    11 Eyl 2008, 9:33Alıntıyla Cevap Gönder

Çok sağolun nosTRa hocam.
Gönderdiğiniz linkten net bir şekilde intel OP Temel Kursu Karma Eğitim Modelinin hedef kitlesinin Ortaöğretimdeki öğretmenler olduğu anlaşılmaktadır.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son

page generation = 0.16131 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması