Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
fahreddin
Yeni Üye
Yeni Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    19 Eyl 2008, 8:46Alıntıyla Cevap Gönder

Yeni kurs açmak için ne yapmak gerekiyor bilgisi olan var mı acaba? yani teachonline sitesinde yeni kurs açmak için, kurs vereceğimiz kişilerin bilgilerini girmemiz için ne yapacağız?
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    19 Eyl 2008, 9:13Alıntıyla Cevap Gönder

teachonline üzerinde siz hiçbir işlem gerçekleştirmiyorsunuz.
fahreddin
Yeni Üye
Yeni Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    19 Eyl 2008, 9:55Alıntıyla Cevap Gönder

kardeş daha açık konuşuyum, ilsisten hizmetiçi kısmına kursiyerleri kaydettik, kursiyerlerimizin http://teachonlie.intel.com/tr sitesinden direk kimlik numaraları ve şifre ile girmeleri için ne yapmamız gerekiyor, bu kısma girip bizim kursiyerleri kaydetmemiz, oryantosyan eğitimi için mailleri girmemiz gerektiği filan söylenmişti.
esahin
Yeni Üye
Yeni Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    26 Eyl 2008, 12:17Alıntıyla Cevap Gönder

evet arkdaşlar daha önce kurs düzenleyen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz.
fjunior
Site Gezgini
Site Gezgini

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    05 Ekm 2008, 22:58Alıntıyla Cevap Gönder

fahreddin yazmış:
Yeni kurs açmak için ne yapmak gerekiyor bilgisi olan var mı acaba? yani teachonline sitesinde yeni kurs açmak için, kurs vereceğimiz kişilerin bilgilerini girmemiz için ne yapacağız?

Hocam yaptığınız planlamayı ve kursiyer listesini aşağıdaki adreslere gönderirseniz yardımcı olurlar.

ogretmenprogrami@meb.gov.tr
levent.sagiroglu@intel-egitim.com
twoalfa
Aktif Üye
Aktif Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    08 Ekm 2008, 20:26Alıntıyla Cevap Gönder

Gün gün etkinlik içeriği planlaması yaptınız mı?
fjunior
Site Gezgini
Site Gezgini

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    08 Ekm 2008, 22:14Alıntıyla Cevap Gönder

twoalfa yazmış:

Hocam ekteki planlamayı ve kursiyer listesini belirttiğim adreslere gönderdim. Kursu açtılar. Tarihler Nostra hocamın da verdiği resmi yazıya göre düzenlenmiştir. Ayrıca aynı resmi yazıdaki içeriğe göre kendi hazırlayacağınız kurs planını hizmetiçi sizden isteyecektir.

http://hedb.meb.gov.tr/_duyuru/merk_planlanan/etkinlik_karma.pdf

2008_II_denizli_IL_PLANLAMA_iop_mozkan.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  2008_II_denizli_IL_PLANLAMA_iop_mozkan.rar
 Dosya Boyutu:  6.17 KB
 İndirilme:  22 defa

twoalfa
Aktif Üye
Aktif Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    08 Ekm 2008, 22:49Alıntıyla Cevap Gönder

fjunior hocam teşekkürler.
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    08 Ekm 2008, 23:54Alıntıyla Cevap Gönder

fjunior yazmış:
twoalfa yazmış:

Hocam ekteki planlamayı ve kursiyer listesini belirttiğim adreslere gönderdim. Kursu açtılar. Tarihler Nostra hocamın da verdiği resmi yazıya göre düzenlenmiştir. Ayrıca aynı resmi yazıdaki içeriğe göre kendi hazırlayacağınız kurs planını hizmetiçi sizden isteyecektir.

http://hedb.meb.gov.tr/_duyuru/merk_planlanan/etkinlik_karma.pdf

Hocam siz kursiyerleri resenmi aldınız. Birde Bu planları il milli eğitimde hizmetiçi bölümünede gönderecekmiyiz
twoalfa
Aktif Üye
Aktif Üye

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    09 Ekm 2008, 0:13Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam valilikte izin alınması için kursiyer listeniz ve planlamanızı hizmet içi eğitime teslim etmelisiniz
fjunior
Site Gezgini
Site Gezgini

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son    09 Ekm 2008, 8:02Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam siz kursiyerleri resenmi aldınız. Birde Bu planları il milli eğitimde hizmetiçi bölümünede gönderecekmiyiz[/quote]

Hocam ben okulu kendim belirledim. Öğretmenlere bir bilgi formu dağıttım,özellikle evde neti olan,kıdem yılı az olan, bilgisayar belgesi olan, e-postası olanlara öncelik vermeye çalıştım. Bu kriterlere göre 20 kişi seçtim. Yukarıda verdiğim formu ve listeyi hizmetiçine verdim. Onay alındı.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

intel öğretmen programı karma eğitim planlaması 2008 5 Eylüle kadar son

page generation = 0.22221 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması