Kayıt: 25 Eyl 2009, 23:22 Mesajlar: 2040 Konum: Bilgisayar Laboratuarı
mozilla da sorun olur ancak internet explorerda acması lazım hocam. Son sürümünü kurup deneyin isterseniz
_________________ Delikanlılık Demek; Ne Racon Kesmek, Ne Adam Dövmek, Ne Adam Öldürmek Ne de İçki İçip sağa Sola Sataşmaktir... Delikanlılık Demek Koltuğunun Altına Bir Ekmek Alıp Evinin Yolunu Tutmaktır.
mebbis-e-personel modülü(özlük) sayfasına kullanıcı adımı şifremi yazıyorum sorunsuz bi şekilde giriş yapıyor. daha sonra e-personel modülüne girip ordan istihdap tipini seçip araya tıkladıgımda sayfanın yüklendiğini gösteriyor. uzun bi süre bekledikten sonra açıyor şimdide... diğer pclerde boylebiproblem yok
hocam aynı sorun ile bugün bende karşılaştım, e-personel modülüne girince hata veriyordu, özlük modülünde ise bi sorun yoktu. müdürün şifresi ile kendi şifremi değiştirdim. çıkış yaptım. kendi yeni şifrem ile giriş yaptım. tekrar eski şifreyle değiştiridim şuan bi sorun yok gibi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.