Kayıt: 04 Tem 2007, 00:03 Mesajlar: 104 Konum: Kahramanmaraş,Adana
Herkese tekrar merhaba arkadaşlar öğrenci kimlik kartı çıkarma programı acsess veya excel de yapılmış ve ya her hangi bir programla yapılmış olabilir.Şimdiden teşekkürler.
internette aratırsanız ilk sırada bir çok örnek çıkıyor. indirip incelemenizi tavsiye ederim. sanırım buradan artık program paylaşımı değil program önerisi olabilecek.
_________________ Bembeyaz dünyayı kim arzulamaz/Lakin ömrün her an rengi atıyor...
Bu kartlardan kırtasiyede satılıyor olması lazım bir tane kırtasiyeden alıp tarayıcı ile taratırsınız veya googleye yazarsanız orda çok program var.
_________________ Meb'in okullarında geçerli 2 kural vardır: Kural 1: müdür her zaman haklıdır. Kural 2: müdürün haklı olmadığı durumlarda kural 1 geçerlidir...
HOCAM ben öğrenci bilgilerini excele aktardım formüllerle bilgileri kimliğin içine aldım çok kolay oldu bütün okul 1 saat sürmedi. istersen örneğini göndereyim.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.