arkadaşlar bir arkadaşa web sayfası yaptım ücretsiz yayınlamak istiyorum. bildiğiniz ücretsiz yayınlama yapabileceğim adresler varmı. beni fazla uğraştırmayacak bi yer olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim
reklamı ve host kesintisi olmayan yıllar boyu ücretsiz php asp desteği olan full kotalı sorunsuz site alanı yokmu bende başlayacağımda bu işe.
Yani siz kayıtlı kullanıcısınız ondan biliyorsunuz.Gerçi FTP desteği olmayan free host azaldı ama nadirende olsa var.Panelden kullanıma açık olanlar hatta zip-rar desteği olmayanlar neler neler.
150MB Disk Space 5GB Monthly data trasfer FTP Access Free third level Domain ASP support ASP.NET v1.1, 2.0, 3.0, 3.5SP1, Ajax ASP.NET code behind MS Access databases No file size limit! No Setup Fee! No Monthly Fee - Free! Instant Setup!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.