aslında ben pazar akşamlarını yarın okul geleceği için değil de, iş yükünden dolayı sevmiyorum. Banyo, ayakkabı boyama, elbise temizliği, traş, bir de bekarım haftanın tüm bulaşığını pazar'a yığarım. İşte bu yüzden sevmiyorum aslında ben pazar günlerini.
kot pantolon kazak spor ayakkabı spor bir mercedes araba...isviçrede googleda yada seatlerda mıcrosoftda yarın işbaşı yapmak isterdim.
ençok da giydiğimiz şu klasik kıyafetler beni ifrit ediyor. verdiğim paraya acıyorum, ziyan gibi geliyor. arabam bile yok. hey gidi şimdi haftasonunda belki de alp dağlarındaydınız hocam:)
Kayıt: 08 Tem 2007, 01:10 Mesajlar: 1737 Konum: İç Anadolu
pilot olsaydım yarın sabah sırada ne var bir istanbul uçuşu...boeing 737 ile 45dk havalandıktan sonra autopilot gelsin kahveler sohbet sonracıma istanbul semalarında ILS kuleyi yakaladın mı nefis bir iniş.Sonra akşama kadar İstanbulda gez aylık 15 milyar maaş ne güzel meslekler var
_________________ "ben burada kaybedersem ülke de kaybeder" T-129 ATAK-Milli yazılımlı Türk saldırı helikopteri
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.