"Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir."
Re: Chip Nisan Sayısı ve Çizgi TAGEM'in yeni dersleri/linkleri
15 Mar 2010, 16:12
Yeni Üye
Arkadaşlar ben cizgi nin sitesinden indirdiğim hiçbir pdf dosyasını açamıyorum. Yani açılıyor ama boş ve tek sayfa olarak açılıyor. Acrobat ve foxit reader ile de denedim aynı. Dosyaların boyutları normal iniyor. 100-150 MB.
15 Mar 2010, 18:21
Aktif Üye
sedkorn yazdı:
Arkadaşlar ben cizgi nin sitesinden indirdiğim hiçbir pdf dosyasını açamıyorum. Yani açılıyor ama boş ve tek sayfa olarak açılıyor. Acrobat ve foxit reader ile de denedim aynı. Dosyaların boyutları normal iniyor. 100-150 MB.
Adobe Reader update edin lütfen. Yeni versiyona geçin.
_________________ M.Niyazi SARAL
"Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir."
18 Mar 2010, 00:26
Yeni Üye
NİYAZİ BEY e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. rabbim hizmetinizi daim eylesin. en iyi insan, insanlığa faydalı olandır. Bilgi ise paylaştıkça çoğalır.
21 Mar 2010, 22:24
Yeni Üye
sevgili arkadaşlar beni mazur görün ama lütfen yardımcı olur musunuz çizgi tagem nedir? sayın niyazi saral bey kimdir? ayrıca bu tornavida ve dvd seti olayı nedir? bunun niyazi beyle ne alakası vardır? ayrıca bu çizgi tagem in internet sitesine girdim ancak siteden pek de bişi anlamadım. bir sürü ücretsiz e-book var anladım ama nasıl bu bir kurs şirketi mi A+ sertifika veren? Ayrıca "A+ sertifika" tam olarak ne demek? eğer bir şirketse niye ücretsiz kitap indirilebiliyor? ha değilse niye bazı şeyler neden demo? ayrıca chip dergisiyle organik bağı mı var? yanlışım varsa düzeltin ama niye bu sitenin tamamı yabancı menşeli. yani kitaplar, yazılar neden türkçe ve anlaşılır değil? sanki yabancı bir siteyi google translate ile türkçe ye çevrilmiş gibi. bu sorulara yanıt bulabilabilirsem çok sevinirim...
22 Mar 2010, 08:36
Aktif Üye
munib yazdı:
sevgili arkadaşlar beni mazur görün ama lütfen yardımcı olur musunuz çizgi tagem nedir? sayın niyazi saral bey kimdir? ayrıca bu tornavida ve dvd seti olayı nedir? bunun niyazi beyle ne alakası vardır? ayrıca bu çizgi tagem in internet sitesine girdim ancak siteden pek de bişi anlamadım. bir sürü ücretsiz e-book var anladım ama nasıl bu bir kurs şirketi mi A+ sertifika veren? Ayrıca "A+ sertifika" tam olarak ne demek? eğer bir şirketse niye ücretsiz kitap indirilebiliyor? ha değilse niye bazı şeyler neden demo? ayrıca chip dergisiyle organik bağı mı var? yanlışım varsa düzeltin ama niye bu sitenin tamamı yabancı menşeli. yani kitaplar, yazılar neden türkçe ve anlaşılır değil? sanki yabancı bir siteyi google translate ile türkçe ye çevrilmiş gibi. bu sorulara yanıt bulabilabilirsem çok sevinirim...
Sevgili Hocam, tüm bu sorularınıza cevap http://www.cizgi-tagem.org/page.aspx?key=about adresinde bulunabilir. Niyazi denilen vadantaş bu şirketler grubunun sahibidir. Siteden birşey anlamadınız ise bilgisayar teknik eğitimi ile ilginiz yoktur ve doğaldır. Size hitap etmeyebilir. Tüm eğitimlerimiz ücretsizdir, kayıt olduğunuzda eğitimler açılır. Sertifikasyon konusunda kısa cevap veremem, okumalısınız. Bu çalışmaların hepsi, moda tabirle, sosyal amaçlıdır veya hayır amacıyladır da diyebilirsiniz. Chip dergisi ile içerik anlaşmalarımız karşılıklı sosyal amaçlıdır. Onlar içeriği yığınlara sağlamış oluyorlar biz de karşılığında 6 aylı veya 1 yıllık Chip abonelikleri alıp bunları başarılı öğrencilere veya öğretmenlere hediye ediyoruz, tornavida seti de bu amaçladır.
Türkçe eleştirinize katılıyorum. Sitemizde kabaca 50.000 sayfa var. Bunların 20.000-25.000 sayfası son 10 yıl içinde yapılan tercümeler. Son bir ay içinde içeriği eskidiği için belki 8-10.000 sayfasını sildik.
Saygılar.
_________________ M.Niyazi SARAL
22 Mar 2010, 08:52
Seçkin Üye
munib yazdı:
Hocam yanlış anlamayın ama bilgisayar öğretmeni misiniz? Eğer öyle iseniz yazdıklarınıza şaşırmamak elde değil.
_________________ Göz verdiğim renkten, kulak verdiğim sesten. Affet, SEN'den habersiz aldığım her nefesten...
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.