Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 167 mesaj ] Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sonraki
Yazar Mesaj
  Re: Chip Dergisi Nisan Sayısında tüm Çizgi TAGEM yeni içeriği
Mesaj 23 Şub 2010, 15:11 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

tşk :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Başa Dön

Mesaj 23 Şub 2010, 19:55 
Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkürler Çizgi Tagem. :)

Başa Dön

Mesaj 28 Şub 2010, 19:31 
Site Gezgini
Site Gezgini

teşekkür ediyorum

Başa Dön

Mesaj 07 Mar 2010, 01:58 
Site Gezgini
Site Gezgini

az görmedik meslek lisesinde bu dersleri :? öğrencilere sabır diliyorum...

Başa Dön

Mesaj 08 Mar 2010, 10:04 
Aktif Üye
Aktif Üye

İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Teşekkürler çalışmalarınız için..

Başa Dön

Mesaj 10 Mar 2010, 14:39 
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bize çok büyük yararı olacak, inanıyorum. ben de bir adet alacağım...

Başa Dön

Mesaj 11 Mar 2010, 20:09 
Yeni Üye
Yeni Üye

II. Meslek Lisesi Öğretmenleri Bilişim Programı ne zaman başlayacak ? Şu anda talepte bulunmak için ne yapabiliriz ?

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 08:59 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

hayrabolulu yazdı:
II. Meslek Lisesi Öğretmenleri Bilişim Programı ne zaman başlayacak ? Şu anda talepte bulunmak için ne yapabiliriz ?

Hocam Nisan ayı Chip dergisini alırsanız tüm yeni içerik orada bulunacak. Ayrıca http://www.cizgi-tagem.org/e-kutuphane/search.aspx?cat=12 adresinde geçtiğimiz dönem dağıtılan içerik de var, hem zaten yenilendi de...

"Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını
görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir."

Başa Dön

Re: Chip Nisan Sayısı ve Çizgi TAGEM'in yeni dersleri/linkleri
Mesaj 15 Mar 2010, 16:12 
Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaşlar ben cizgi nin sitesinden indirdiğim hiçbir pdf dosyasını açamıyorum. Yani açılıyor ama boş ve tek sayfa olarak açılıyor. Acrobat ve foxit reader ile de denedim aynı. Dosyaların boyutları normal iniyor. 100-150 MB.

Başa Dön

Mesaj 15 Mar 2010, 18:21 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

sedkorn yazdı:
Arkadaşlar ben cizgi nin sitesinden indirdiğim hiçbir pdf dosyasını açamıyorum. Yani açılıyor ama boş ve tek sayfa olarak açılıyor. Acrobat ve foxit reader ile de denedim aynı. Dosyaların boyutları normal iniyor. 100-150 MB.

Adobe Reader update edin lütfen. Yeni versiyona geçin.

"Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını

Başa Dön

Mesaj 16 Mar 2010, 17:23 
Site Gezgini
Site Gezgini

teşekkürler, kaynaklar çok güzel...

Başa Dön

Mesaj 18 Mar 2010, 00:26 
Yeni Üye
Yeni Üye

:arrow: NİYAZİ BEY e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. rabbim hizmetinizi daim eylesin. en iyi insan, insanlığa faydalı olandır. Bilgi ise paylaştıkça çoğalır. :++:

Başa Dön

Mesaj 21 Mar 2010, 22:24 
Yeni Üye
Yeni Üye

sevgili arkadaşlar beni mazur görün ama lütfen yardımcı olur musunuz çizgi tagem nedir? sayın niyazi saral bey kimdir? ayrıca bu tornavida ve dvd seti olayı nedir? bunun niyazi beyle ne alakası vardır? ayrıca bu çizgi tagem in internet sitesine girdim ancak siteden pek de bişi anlamadım. bir sürü ücretsiz e-book var anladım ama nasıl :?: bu bir kurs şirketi mi A+ sertifika veren? Ayrıca "A+ sertifika" tam olarak ne demek? eğer bir şirketse niye ücretsiz kitap indirilebiliyor? ha değilse niye bazı şeyler neden demo? ayrıca chip dergisiyle organik bağı mı var? yanlışım varsa düzeltin ama niye bu sitenin tamamı yabancı menşeli. yani kitaplar, yazılar neden türkçe ve anlaşılır değil? sanki yabancı bir siteyi google translate ile türkçe ye çevrilmiş gibi.
bu sorulara yanıt bulabilabilirsem çok sevinirim...

Başa Dön

Mesaj 22 Mar 2010, 08:36 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

munib yazdı:
sevgili arkadaşlar beni mazur görün ama lütfen yardımcı olur musunuz çizgi tagem nedir? sayın niyazi saral bey kimdir? ayrıca bu tornavida ve dvd seti olayı nedir? bunun niyazi beyle ne alakası vardır? ayrıca bu çizgi tagem in internet sitesine girdim ancak siteden pek de bişi anlamadım. bir sürü ücretsiz e-book var anladım ama nasıl :?: bu bir kurs şirketi mi A+ sertifika veren? Ayrıca "A+ sertifika" tam olarak ne demek? eğer bir şirketse niye ücretsiz kitap indirilebiliyor? ha değilse niye bazı şeyler neden demo? ayrıca chip dergisiyle organik bağı mı var? yanlışım varsa düzeltin ama niye bu sitenin tamamı yabancı menşeli. yani kitaplar, yazılar neden türkçe ve anlaşılır değil? sanki yabancı bir siteyi google translate ile türkçe ye çevrilmiş gibi.

Sevgili Hocam, tüm bu sorularınıza cevap http://www.cizgi-tagem.org/page.aspx?key=about adresinde bulunabilir. Niyazi denilen vadantaş bu şirketler grubunun sahibidir. Siteden birşey anlamadınız ise bilgisayar teknik eğitimi ile ilginiz yoktur ve doğaldır. Size hitap etmeyebilir. Tüm eğitimlerimiz ücretsizdir, kayıt olduğunuzda eğitimler açılır. Sertifikasyon konusunda kısa cevap veremem, okumalısınız. Bu çalışmaların hepsi, moda tabirle, sosyal amaçlıdır veya hayır amacıyladır da diyebilirsiniz. Chip dergisi ile içerik anlaşmalarımız karşılıklı sosyal amaçlıdır. Onlar içeriği yığınlara sağlamış oluyorlar biz de karşılığında 6 aylı veya 1 yıllık Chip abonelikleri alıp bunları başarılı öğrencilere veya öğretmenlere hediye ediyoruz, tornavida seti de bu amaçladır.

Türkçe eleştirinize katılıyorum. Sitemizde kabaca 50.000 sayfa var. Bunların 20.000-25.000 sayfası son 10 yıl içinde yapılan tercümeler. Son bir ay içinde içeriği eskidiği için belki 8-10.000 sayfasını sildik.

Saygılar.

Başa Dön

Mesaj 22 Mar 2010, 08:52 
Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kullanıcı avatarı

munib yazdı:

Hocam yanlış anlamayın ama bilgisayar öğretmeni misiniz? Eğer öyle iseniz yazdıklarınıza şaşırmamak elde değil.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 167 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: halilturkoglu, sisyphem ve 138 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul