Re: II. Meslek Lisesi Öğretmenleri Bilişim Programı
10 Şub 2010, 18:34
Yeni Üye
Özel sınıfa giriş değişmiş gelen mailde linki öğrencilere verin ibaresi yer alıyor. Yeni sistemde öğrencilerin kaydı nasıl olacak ? Bilen varsa açıklayabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
Re: II. Meslek Lisesi Öğretmenleri Bilişim Programı
11 Şub 2010, 11:17
Aktif Üye
hayrabolulu yazdı:
Özel sınıfa giriş değişmiş gelen mailde linki öğrencilere verin ibaresi yer alıyor. Yeni sistemde öğrencilerin kaydı nasıl olacak ? Bilen varsa açıklayabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
Sitemizin eski tasarımında özel sınıflar listelenmemekteydi; bunun için sınıf linkinin öğrencilere verilmesi gerekiyordu. Yeni sitemizde ise her dersin altında, o derse ait özel sınıflar listelenmektedir. Örnek olarak A+ Bilgisayar Teknik Servis Elemanı eğitim programımız için özel sınıflar listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
"Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir."
Re: Chip Dergisi Nisan Sayısında tüm Çizgi TAGEM yeni içeriği
16 Şub 2010, 01:40
Site Gezgini
Başta Niyazi SARAL hocamız olmak üzere tüm Çizgi Tagem ailesi ve çalışanlarına yapmış oldukları bu güzel çalışmalardan dolayı ve gönderdikleri DVD seti için teşekkürler ederim.
Niyazi hocam gönderdiğiniz DVD ve tornavida setini aldım. Ve çok mutlu oldum. Çalışmalarınız gerçekten takdire değer. DVD setini derslerimde kullandım ve gerçekten öğrencilerime çok yarar sağlandığını düşünüyorum. Çalışmalarınızın devamını hevesle bekliyoruz.
_________________ Ey!
Mutsuzların yardımcısı, yalnız kalmışların arkadaşı,
fakirlerin malı, zayıfların gücü,
ihsanıyla bilinen, keremi sonsuz,
kudreti yalnız kendine mahsus Ya Rabbim ,sıkıntımı gider!
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.